ja sam od 11.3 na lockerzu i imam 196 poena i to jos nisam z-lister imam samo 5 friends
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.395.547
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
je ima koja stranica di se mogu probati upisati podaci za reedem ?
Jel ima tko kakvih dojava za reeedem?
neradi
Jel mozete uc u lockerz???
Meni nece pa pitam (da nebi bilo :D).
neradi
ni meni eo sta pise...
ForbiddenYou don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.15 (Unix) mod_ssl/2.2.15 OpenSSL/0.9.8m DAV/2 mod_fcgid/2.3.5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at ptzplace.k0st4s.org Port 80moramo shvatit da vjerojatno i oni imaju probleme,s tim da pokušavaju realizirati "shop",i napraviti 2 reedema..pa ono...
samo polako,doći će sve na svoje :D:D
Ako tko treba invite.....neka napise e mail adresu kao odg na ovaj tekst..
moramo shvatit da vjerojatno i oni imaju probleme,s tim da pokušavaju realizirati "shop",i napraviti 2 reedema..pa ono...
Kako vama neradi meni cijelo vrijeme radi?!
moramo shvatit da vjerojatno i oni imaju probleme,s tim da pokušavaju realizirati "shop",i napraviti 2 reedema..pa ono...
Kako vama neradi meni cijelo vrijeme radi?!
sad radi...ali bilo je kojih 5 minuta da nije radilo...javljalo je tehničke greške,i vrtio se video Odysa koji liže ekran :D:D..
sad dalje normalno radi....pa ono...
There's no better day than today to get on the Z-List. It's simple -- all it takes is 20 accepted invites for you to become Z, and considering how popular you are, that should be easy. (Plus, you'll get double PTZ just for sending invites.) Trust us, we're about to introduce some new perks for Z-Listers only which you will definitely not want to miss out on - so get Z today!
Ovo za nove z listere sto dobijaju nekakve perkove jel to samo za z listere koji to postanu danas ili za sve nove z listere
PS:imam 2000PTZ....lockerz member od prije 20 dana....ciljam na baggu bag :D :D :D a kasnije skupljam za nesto vece npr. ps3
There's no better day than today to get on the Z-List. It's simple -- all it takes is 20 accepted invites for you to become Z, and considering how popular you are, that should be easy. (Plus, you'll get double PTZ just for sending invites.) Trust us, we're about to introduce some new perks for Z-Listers only which you will definitely not want to miss out on - so get Z today!
Ovo za nove z listere sto dobijaju nekakve perkove jel to samo za z listere koji to postanu danas ili za sve nove z listere
PS:imam 2000PTZ....lockerz member od prije 20 dana....ciljam na baggu bag :D :D :D a kasnije skupljam za nesto vece npr. ps3
roflmaoqwertz
da se vratim na notify me.
Ako je refresh rate 0.5s definitivno cete dobiti ban.
Kreator njega je nov ovdje i zbog toga samog je sumnjiv, a onda jos ide govori kako ima bolji program od lordovog.
Ugl, ako ce netko probavati program neka se pazi jer je mozda keylogger ili nesto slicno.
ako nekom treba invite neka mi posalje privatnu poruku
je ko može ući na lockerz ?
je ko može ući na lockerz ?
Ja mogu i mogao sam cijeli dan.
Našo sam ovo na na netu.Iznos carine za Hrvatsku
CROATIA
· Duties 0-18%
· VAT 10, 23%
· Motor Vehicles Tax 0- 48%
Duties bi trebala biti carina, a VAT porez.
Našo sam ovo na na netu.Iznos carine za Hrvatsku
CROATIA
·Duties 0-18%
·VAT 10, 23%
·Motor Vehicles Tax 0- 48%
Duties bi trebala biti carina, a VAT porez.
Saki daj molim te budi tiho i ne djeli neke pogresne informacije....VAT je na engleskom PDV...U RH se carinjuje roba vrijednija od 160 kn...I sad kolko ce ti carinik staviti carinu tolko placas...I onda na CARINU placas PDV 23%...ZNaci kupujes nesto od 1000 kn...Carinik da da carinu 400 kn...I ti onda jos placas 23% na carinu a to je 92 kn...Tako da ukopno kolko moras platiti je 492 kn...
Za Boldano FACEPALM...
ZA podcrtano to nije carine nego one budalastine prirezi i ostale gluposti koje mi ljudi u RH placamo drzavi...Krecu se od 0-18 posto...
sto uzeti za 2700 bodova? Stvarno ne znam na sto bi isao? iPod sam dobio, za PS3 i iPad nemam bodova...
sto uzeti za 2700 bodova? Stvarno ne znam na sto bi isao? iPod sam dobio, za PS3 i iPad nemam bodova...
xbox ili wii?
predlazem da preskocis ovaj redeem i skupis bodove za neki laptop mini...ako vec nemas sta korisno narucit...to cu bar ja napravit
Jel netko dobio netbook...vidjam po netu hp mini-ije pa me zanima ako je bilo ko narucio koliko je platio carinu?
Zašto mi na notifyme kada upišem podatke i aktiviram ga izbacuje notifikaciju "Socket Error #10054, Connection reset by peer"???? Šta da radim? Je li možda zato što sam stavio Darkwood dub za alarm, a oni ne vole Srbe.
nova je verzija.
Jel netko dobio netbook...vidjam po netu hp mini-ije pa me zanima ako je bilo ko narucio koliko je platio carinu?
kolika mu je vrijednost u USA?
kolika mu je vrijednost u USA?
$260