zasto uopce koristimo lockerz checker kad je to protiv pravila i dobit cemo ban ako nesto redeemamo
nije protiv pravila i smije se imati !
je, protiv pravila je.
zasto uopce koristimo lockerz checker kad je to protiv pravila i dobit cemo ban ako nesto redeemamo
nije protiv pravila i smije se imati !
je, protiv pravila je.
LAB member mi je sad ovo rekao na pitanje dali ce danas biti redemption.
No, I do not think so. But it will definitely happen between the next two or three days.
No, I do not think so. But it will definitely happen between the next two or three days.
aaa sta bi dao da bude navecer :D a da bude četvratak jos bolje XD
naci da danas nije, je li istina onda?
naci da danas nije, je li istina onda?
Ne znaci da nije nego to ovaj lik tako misli.
Ako se ne varam oni su rekli da ako internacionalni tim pobijedi da ce vrijeme reedema prilagodit njima. Znaci ako je redeem inace bio oko ponoci sad mozda stave oko podne...?
Lockerz ekipa je stoka.Zasluženo dobijemo reedem i onda ti ne kažu datum nego moraš sjediti ispred kompa cijeli dan!Mislim ako smo pošteno pobijedili valjda imamo pravo znati kad ćemo se moći okušati u reedemu zar ne?
a nema veze, ideme ja spavat..sutra se moram rano dic a mrtav umoran sam...aj sretno svima ako je nocas redeem...pozz
Dali postoji koji program za pregledavanje filmica da brze ide?
Dali postoji koji program za pregledavanje filmica da brze ide?
kolko znam; ne.
Mislim ja sam našo na netu ali vjerujem da su uglavnom virusi... Al ako je ko nešt probo i da je radilo slobodno javi :)
Ma ljudi čini se da ništa od Redeema tako da ću ja najvjerojatnije sad ić spavat
Ma ljudi čini se da ništa od Redeema tako da ću ja najvjerojatnije sad ić spavat
i ja cu.
EDIT: jos tko?
Ja čekam do ponoć...
Ja čekam do ponoć...
sretno. ja cu do 23:05.
Fala,također!
jos 10-ak min.
EDIT: meni ne radi ptzplace. vama?
EDIT2: evo sad opet radi.
cini mi se da nis od veceras.
Nisu niti play makeli.
Idem a ca.
Sretno svima!
ptzplace.lockerz.com
Any additional information will show up here - in the hallway, so stay tuned:-)
Očito je da će nam onda reći još neke informacije vezane za redeem i stoga redeem će biti tek nakon što to oni kažu.
BTW: zar nije da će nam reći kada je redeem?
Dosta mi je sad i ja odustajem....
Odoh spavati upravo....Sad!
Tko ima problem sa gledanjem videa evo rjesenje koje kod mene radi. Znaci kada sam pokusavao gledati video samo dobijem crni ekran (bez plejera, bez ista). Nakon ovoga sve radi.
C:\Windows\System32\drivers\etc zatim nadji host file i otvori sa notepadom i jednostavno na kraju teksta dodaj novi red “68.142.122.203 lockerz.fcod.llnwd.net” bez navodnika i snimi. I to je to video bi trebao raditi. Usput ovo je rjesenje predlozeno od Lockerz tima tako da je sve legalno.
Ja nisam ostao zbog majice,ja sam zbog PSPa...
Eto ga.Dodje i ovaj dan.Hoce li danas biti reedem?Ima li dojava??
ak neko neš bude sazno napisati će tu nemorate bvzv spemati -.- =D
ZA edis_s :
Meni ne uspjeva da sejvuje novi host file,kaže da kontaktiram administratora.
Ako možeš da uslikaš tvoj host file i postaviš ga na forumu pa da vidim.
Pozdrav forumašima
ZA edis_s :
Meni ne uspjeva da sejvuje novi host file,kaže da kontaktiram administratora.
Ako možeš da uslikaš tvoj host file i postaviš ga na forumu pa da vidim.
Pozdrav forumašima
predpostavljam da imas WIN7 otvori prvo notepad sa denim klikom pa na run as administrator i otvori preko notepada taj hosts file i moci ces sejvat normalno ;D