sutra idem poslije podne u sk i samo da nebude rano reedem oko 11-20 sati samo da nebudeeee :D
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.777
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
btw lorede kako je ime onoj 3. pjesmi na tvom programu??
a za taj program moram bit ulogiran na lockerz.com ili ne??
opet:
Hey,
Address line 1 is for your street name, and house number.
Address line 2 is for any apartment/flat/etc number.
In the State/Province field, if you live in the US, Brazil, Argentina, India,
Austria, China, Germany or Canada, you need to put your state/province. For
example, Texas would be TX. And Ontario is ON.
All other countries need to put their country code, which you can find here:
http://mic.imtc.gatech.edu/archive_directory_1/country.htm
Lockerz Support
Pittsburgh, PA
support@lockerz.com
znaci state/province ide broj vase zupanije sa ove stranice iznad.
Za Istru je to broj 18.
Lorde skuzio sam mali bug kad stisnem recimo napise mi se ime i ime primjer: MarioIme tako mi ispadne za sve recimo adresa: TamonegdjeAdresa.. ili bi to tako trebalo bit
Hmm to nisam primjetio. Staviti cu onu sirenu da vas razbudi i ime pjesme cu ti reci cim mi komp dode s popravka.
ptzplace mi nece otvoriti. Nesto mi prbrzo radi lockerz.
Jos uvjek je tu play. Za prosli redeem su ga bili maknuli.
a nece vam danas reedem rekli su da ce bit prilagođen nasem vremenu tako da sutra ga ocekujem samo da nebude dok sam u skoli :(
a nece vam danas reedem rekli su da ce bit prilagođen nasem vremenu tako da sutra ga ocekujem samo da nebude dok sam u skoli :(
pise this week in one wave.
ptzplace mi nece otvoriti. Nesto mi prbrzo radi lockerz.
Jos uvjek je tu play. Za prosli redeem su ga bili maknuli.
U pravu si mozda sada ne ocekuju toliko veliku navalu na lockerz.
rekli su ovaj tjedan da ce bit, znaci nisu rekli next week, a kolko znamo u americi i kod nas jos uvijek traje ovaj tjedan, to o prilagođavanju vremena su gluposti, zato sto kako ce onda za kanadu prolagodit kad oni imaju drugacije vrijeme on nas kao i cijeli svijet koji spada pod internacional
Tko je sve spreman za redeem?
Na sta cete ici?
Ko ce sve ici?
Sta mislite u kolko ce biti?
Tko je sve spreman za redeem?
Na sta cete ici?
Ko ce sve ici?
Sta mislite u kolko ce biti?
ja sam spreman al sam slozio ovaj lockerz checker...ali imam problem u kompu da mi se nakon nekog vremena restarta, tak da se bojim da ce se restartat i onda necu znat kad je redeem
na ptzplaceu pise check back soon. inace pise url od te stranice dolje ispod!
Garant je veceras redemption.
recite taj redeem ,novi sam u ovome i nisam na z listi i imam 320ptz, dali da pajkim mirno ovu noc
evo sad sam procito na raspravama od lockerz da u usa-u tjedan pocinje sa subotom. jeli to tocno?
evo sad sam procito na raspravama od lockerz da u usa-u tjedan pocinje sa subotom. jeli to tocno?
WTF
moze meni pozivnica? thx
mail adresa?
imam pitanje možda je već neko pitao neda mi se tražit dali se za igre plača carina
Kako mislis pocinje subotom?
Ne kapiram
Ne kapiram
izgleda da je tocno, jer kalendari im pocinju sa nedjeljom umjesto ponedjeljkom ko nama, jooooooooj
Ne plaća se carina na PC igre
Ne kapiram
subota,nedjelja,ponedjeljak,utorak,srijeda,cetvrtak,petak.
Zisku?
Jeli to istina ljudi?
hmmm ... ja sam spreman sam do ponoći jel sam mrtav umoran a moram se rano dići -.- i mislim uzeti ipod touch sluske neke ili onu pedo bear majcu =D
hmmm ... ja sam spreman sam do ponoći jel sam mrtav umoran a moram se rano dići -.- i mislim uzeti ipod touch sluske neke ili onu pedo bear majcu =D
ja cu do 23-23 i po.
Idem na low rider white print
evo našao sam sliku njihovog mjeseca ponedjeljak je drugi u tjednu
http://i39.tinypic.com/52x2te.jpg
hahahahahaha
zasto uopce koristimo lockerz checker kad je to protiv pravila i dobit cemo ban ako nesto redeemamo
evo našao sam sliku njihovog mjeseca ponedjeljak je drugi u tjednu
http://i39.tinypic.com/52x2te.jpg
hahahahahaha
da gle stvarno wtf
zasto uopce koristimo lockerz checker kad je to protiv pravila i dobit cemo ban ako nesto redeemamo
nije protiv pravila i smije se imati !
nemoj ga onda koristiti.