prošli put kad mi je proradio redemption afrodizijak za humor, kasnije te večeri je bio redeem tako da...
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.606
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel ti dao LAB kakvu informaciju?Ako nije daj mi njegov mail ili nešto pa da ja porazgovaram s njime,imat ćete datum i vrijeme u roku sat vremena!
e kad budu inace reedemovi? svaki mjesec ili?
e kad budu inace reedemovi? svaki mjesec ili?
tako je
ja si kontam ubrati ipod touch ili neki sluške ili neke raybanke ili onu majcu sa pedoberom =D
vrijedi li one naocale tih bodova?
vrijedi li one naocale tih bodova?
a vald vrijede =D
ej moze mi neko poslat pozivnicu
mail je stiva.clicker@gmail.com
hvala unaprijed
hvala unaprijed
jesam (;
hvala unaprijed
poslano =D
hvala unaprijed
poslano =D
:D kako pa i ja sam?
o.O
brijem da reedem nece biti kasno poslje ponoc....rekli su da ce namjestit po vremenu koje odg inter...tako da bi moglo biti tjekom dana...sto moze biti i lose.....moglo bi biti za vrijeme skole ili dok se vani drogiras(neznam za sam ovo napiso xD) .....i tako
Pa nije prihvatio. Hotmail acc je i mene zezao, primila sam prije na gmail nego na njega
Ljudi slusajte me. LABOVI NEZNAJU KAD JE REDEEM. Oni su obicni korisnici kao i mi koji dobivaju mejlove od korisnika i sami gledaju dok nesto nevalja, oni i pomažu ako nešto neznate. Ali oni isto tako skupljaju bodove i cekaju redeem pa zato ih nemojte zajebavati i shvatite da vam nitko nemoze reci kad je redeem osim lockerzovaca( ne LABovi), a oni vam to nece dati za nista.
Ma glupo je to kaj nam ne kažu kad je redeem i gotovo, a ne kaj se mi sad tu zajebavamo!!!
Ma glupo je to kaj nam ne kažu kad je redeem i gotovo, a ne kaj se mi sad tu zajebavamo!!!
Zahtjevajte da vas zovu doma na telefon i kažu vam kad je redeem:)
Živjela sloboda govora!
Koliko bih trebao platiti za slušalice Skullcandy?
Nisu li oni rekli još prije ovog natjecanja da će se dogovoriti s pobjednikom za prikladan dan i vrijeme za redeem?
Sigurno ne puno... kod njih je jedino fora što izgledaju je**no ali performanse su im zak**ac...
evo vam LAB Member
ps. ja odustajem od locerza. neću skupljat bodove. samo ću kad-kad pogledat hallway i ptzplace jer imam 1111 ptz-a i dosta mi je :) jedino et ak neko hoće kupit acc...
acc:
Broj trenutnih ptz-a: 1111
Z-List: DA
Broj pozvanih ljudi: 42
Fake mailova: 0
Pristigla majca: ne :-'(
Ikad ista redemano: da
Šta: PayPal 25$ - dobio
Wallpaper - dobio
Dakle na tom acc-u nemorate ništa ridimati 9 mjeseci :) a kad budete morali uzmite wallpaper i štedite ;)
Zainteresirani na PM
Lockerz.com is temporarily down for upgrades.
Please check back in a bit.
Thanks, The Lockerz Team
:p
hmm mozda sad budu rekli kad je reedem
Pa nisu jos pravila ni objavili
Sigurno ne puno... kod njih je jedino fora što izgledaju je**no ali performanse su im zak**ac...
ja imam doma Skullcandy Lowrider slušalice i predobre su....zato ne s**i... zvuk je stvarno zkn...najbolje slušalice koje sam ikad imal
jesu!
jesu!
:D nisu
jesu lol
zna li itko kakav proxy sta sigurno radi na lockerz-u :)
Dakle na tom acc-u nemorate ništa ridimati 9 mjeseci :) a kad budete morali uzmite wallpaper i štedite ;)
znaci ti tvoji bodovi vrijede jos 9 mjeseci...i ako uzmes wallpaper sad i ostane ti bodova i onda ti tvoji bodovi ne vrijede vise 9 mjeseci nego opet 12?jel se poslije svakog reedema vrijeme trajanja bodova produljuje..
Jesu u tome je i problem, ali samo upali LockerzChecker zadnju verziju zvucnike na MAX i miran si