kolko bi se platio psp onaj za 200 ptz
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.427
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
može neko objasnit kako da kupin nešto preko paypal-a sa 24 ptz?
Evo dokaza da redeem nije moguce da bude danas zbog ovoga (to je odgovor LAB membera.
The redemption can happen anytime this month AFTER the rules are posted. No one knows for sure when it will be.
a ko je lab o kome stalno govorite?
s 24 ptz mozes uzet desktop pozadinu a ne paypal...
Imam 85 ptza....Skupljam 100 za PSP...
s 24 ptz mozes uzet desktop pozadinu a ne paypal...
Ma gluposti. A niste mislili da ce sve bit za 4 puta skuplje jel ces moc igrat igre i gledat videe... Yupiii
psp je 200
Stvarno ne razumijem neke od vas. Sanjarite. Pričate o nekim PSP-evima, PS3-cama, XBoxovima... WT? Budite sretni ako uzmete Paypal od $25 ili eventualno neku igru...
psp je 200
ja nigdje nevidim psp
psp je 200
Ma citao sam na jednoj stranici (tj.forumu) pisalo je PSP sa nekom igrom.....100 PTZ ali nema veze....
ja idem na :
1. ipod touch 8 GB ( da upotpunim kolekciju, heh)
2. igru za ps3/pc/x360
3. itunes gift card
Stvarno ne razumijem neke od vas. Sanjarite. Pričate o nekim PSP-evima, PS3-cama, XBoxovima... WT? Budite sretni ako uzmete Paypal od $25 ili eventualno neku igru...
može se dobiti ja sam dokazao sam treba biti brz
ja imam jos 19 slobodno haha ko treba
'ko treba pozivnicu pp :))
Ne da mi se sad čitat prethodne postove ali jel itko od vas ikad nešto dobio preko Lockerza? Ja samo vidim da svi skupljate nekakve bodove ali nisam još nikoga vidio da se pohvalio sa nagradom.
Ne da mi se sad čitat prethodne postove
vs
nisam još nikoga vidio da se pohvalio sa nagradom
fail!
Ne da mi se sad čitat prethodne postove ali jel itko od vas ikad nešto dobio preko Lockerza? Ja samo vidim da svi skupljate nekakve bodove ali nisam još nikoga vidio da se pohvalio sa nagradom.
dobili su, ipak procitaj postove
Ne da mi se sad čitat prethodne postove
vs
nisam još nikoga vidio da se pohvalio sa nagradom
fail!
Nije fail samo svaki put kad se natjeram pročitat par strana ove teme o Lockerzu, većinom vidim da se samo skupljaju bodovi eventualno da se dobije nekakva majica sa logotipom Lockerza ali jel itko dobio npr. PSP?
ja ipdo nano
Mislim da je reedem danas u rasponu od 22:00-00.00 zato budite na oprezu!Jer rekli su da je to posebni i specijalni reedem.I baš su jučer stavili kao da vidimo sve nagrade a na ptz placeu više ne piše prize redemptation coming soon.Mislim,pošto je Valentinovo Američka tvorevina,dan je ljubavi i darivanja,90% će biti reedem.Živi bili pa vidjeli
zasto nisam dobio paypal novce? a ptz su mi oduzeti
zasto nisam dobio paypal novce? a ptz su mi oduzeti
Drek sačekaj još malo, dobit ćeš.
e ljudi jel i vama steka ptz place? meni bas nes nece ucitat....e i imam jedno pitanje..molim vas odgovorite mi da znam sta da redeemam....jel istina da nakon sto redeemate nesto posalju vam mail s pitanjem kako da vam posalju...i da postoji ona opcija da vam posalju nekako posebno da ne morate platiti carinu..ali da vam moze doc potrgano i tako to... ajd pls odgovorite mi :)
Kad to (sorry modovi)govno izlazi iz BETA-e
U pm,ima kaj?Meni jebe*na mozzila neće učitat jebe*ni lockerz!!!!!!!!!!!!
ni meni neće učitat lockerz!!!
Stranica je prepunjena aj ripit stranica je prepunjena