Znaci s**bao sam se kaj sam se registrirao da sam u hrvatskoj i sad sam izgubio 25 dolara.bas super...
nisi izgubio....probaj nekako promjeniti s HRV na neku drugu drzavu i onda ces moci dobiti...
Znaci s**bao sam se kaj sam se registrirao da sam u hrvatskoj i sad sam izgubio 25 dolara.bas super...
nisi izgubio....probaj nekako promjeniti s HRV na neku drugu drzavu i onda ces moci dobiti...
znam da je glupo, ali...ko zna kako staviti igrice na ipod nano??
nisam sad sigurn jel isto vrijedi za ipod jer ja imam iphone ali trebas skinut itunes sa apple str...i onda prek itunesa staviti na i pod...i da cestitam na ipodu
znam da je glupo, ali...ko zna kako staviti igrice na ipod nano??
nisam sad sigurn jel isto vrijedi za ipod jer ja imam iphone ali trebas skinut itunes sa apple str...i onda prek itunesa staviti na i pod...i da cestitam na ipodu
hvala, da skinuo itunes i sve..ali igre se placaju???..pa sta je njima....
Nisi se trebao registrirati kao da si iz HR jer mi u HR ne mozemo primati novce preko Paypala vec samo slati. Ja sam odabrao zemlju ''Slovenija'' i normalmo primam novce.
Sto je najgore kada vidim u kojoj smo skupini zemalja ...
Ma mislim da nemres promjenit drzavu sad sam bas gledao i nigdje nemrem nac tu opciju...samo mozes ulicu,grad i jos neke stvari promjenit al drzavu ne.katastrofa haha
GDJE DA NADEM FREE IGRICE ZA IPOD NANO????
Ma mislim da nemres promjenit drzavu sad sam bas gledao i nigdje nemrem nac tu opciju...samo mozes ulicu,grad i jos neke stvari promjenit al drzavu ne.katastrofa haha
tak sam se i ja s**bo...ali ja sam uspio promjeniti a da ostanem n istoj email adresi..negdje u opcijama ima da dodas jos jednu email adresu na paypal acc...ja sam dodo jos jednu,bratovu,i postavio njegovu adresu za glavnu adresu( mozes birati koju adresu da stavis za glavnu) e i onda tu glavnu email adresu nemozes brisati ali ostale mozes....i tako sam obiso svoju email adresu i ostavio bratovu kao jedinu adresu....i sad ponovo mozes ispocetka napravit novi acc ali ovaj put naravno s drugom drzavom...hehe....tako sam ja napravio...i dobio sam svojig 50 $...nadam se da ce uspjet
GDJE DA NADEM FREE IGRICE ZA IPOD NANO????
na itunesu imas puno igrica bespoaltnih...samo odes pod free gmes....ali su sve igrice kkoje su free uglanom glupe ili su free edition pa mozes samo jednu misiju igrat -.-
može li netko kazat kako da ispunim one formulare za paypal.da stavim sloveniju kao državu.Ne želin opet izgubit i ovo.
tak sam se i ja s**bo...ali ja sam uspio promjeniti a da ostanem n istoj email adresi..negdje u opcijama ima da dodas jos jednu email adresu na paypal acc...ja sam dodo jos jednu,bratovu,i postavio njegovu adresu za glavnu adresu( mozes birati koju adresu da stavis za glavnu) e i onda tu glavnu email adresu nemozes brisati ali ostale mozes....i tako sam obiso svoju email adresu i ostavio bratovu kao jedinu adresu....i sad ponovo mozes ispocetka napravit novi acc ali ovaj put naravno s drugom drzavom...hehe....tako sam ja napravio...i dobio sam svojig 50 $...nadam se da ce uspjet
e da tu sam kombinaciju isao odma radit tocno kak si ti napravio al meni nije upalilo jer mi novci ostali na prvom accountu a na drugom nisam imao nis.
Da ajde bre neka neko objasni kako da se popuni ono sranje na paypalu,stavio sam kao zemlju Sloveniju i sta sad kucam kao card number i expiration date??
ajte pomoc molim
al opet ni to mi nema smisla da stavim neku drugu drzavu jer ak vec nekaj kupujes preko ebay-a onda ti paket dolazi na adresu od pay pala.Tak da mislim da nista od tog.:/
al opet ni to mi nema smisla da stavim neku drugu drzavu jer ak vec nekaj kupujes preko ebay-a onda ti paket dolazi na adresu od pay pala.Tak da mislim da nista od tog.:/
ne....ja sam narucivo na ebayu...gleda ti se acc na ebayu a na ebayu stavis tocno sve sdresu drzavu ulicu....ja sam narucivo s parama koje sam dobio od lockerza i doslo mi je sve sta sam uzeo...
ne....ja sam narucivo na ebayu...gleda ti se acc na ebayu a na ebayu stavis tocno sve sdresu drzavu ulicu....ja sam narucivo s parama koje sam dobio od lockerza i doslo mi je sve sta sam uzeo...
Da zakon!
JA JOŠ NISAM dobio svoj mail za 25 dolara ,sve sam legalnim putem stekao a nisu mi oduzeli bodove ni ništa!
A sta samo treba da napravim na paypalu nalog sa mailom istim kao na lockerzu i to je to,samo cekam?
meni dosle pare i sve samo nezz sta da kupim!!
to e to.
ja sam dobio 25$ i pol tog potrosio na eBay-u , dal iko zna gdje mogu pogledat kolka ce bit carina za to sto sam uzeo ( mp3 player ) ????
Nema vam carine do 30 dolara.znaci mozete normalno narucit neku stvar do 160 kn bez brige.
dobra vjest onda si odma idem uzet podlogu RazerGoliathus
cestitke na ipodu a sad
dobio sam ovo Congratulations on becoming a Z-Lister. You are now a member of a very exclusive group of cool, hip, in-the-know trendsetters who discovered Lockerz very early. Now you will enjoy lots of benefits, including a free Lockerz t-shirt.
Before we can ship your Z-List t-shirt, you must verify and update your account settings by 7:00 a.m. EST, Monday, Feb. 8, 2010. If your address is not verified, chances are we will not be able to send out your free Lockerz t-shirt. You can locate your settings in the top right of your Lockerz page under 'My Account'.
Please make sure that your address is in standard English lettering, and that all of the address fields are filled with your full mailing address. If your mailing address is valid you will receive a shipping confirmation within 3-5 business days.
Thanks for being a Lockerz member and for achieving Z-List status. Keep earning PTZ so that you'll be ready to redeem a prize during our next PTZ Place redemption.
Sincerely,
The Lockerz Crew
sta misle pod verifed samo da provjerim podatke i stisnem submit jel to sam napravio!
onda je to to znaci da ce ti poslati majcu
cestitke na ipodu
HVALA
Molim pomoc....itunes me totalno za*ebo.....Sluacjno sma obrisao na ipodu one mape 90e, top 25 ...bla, bla....kako da vratim, stinsuo sam nesto na filmovima sync..plsi pomoc
moze pomoc mala...
prijatelj mi je poslap pozivnicu za lockerz i registrrao sam se... te pod sve ono state i to sam stavio HR i postal code sve normalno to...
jel to u redu? imam li sanse za dobiti nesto kad skupim bodova?? ili moram promijenit HR u Sloveniju kao sto neki rade kod paypala
to je sve uredu samo ako reedemas pay pal novce onda moras regat pay pal racun na sloveniju! a na lockerzu ostavi hr
jes, i meni je ovo doslo :P
Molim pomoc....itunes me totalno za*ebo.....Sluacjno sma obrisao na ipodu one mape 90e, top 25 ...bla, bla....kako da vratim, stinsuo sam nesto na filmovima sync..plsi pomoc
idi reset tvornickih postavki ima opcija, ili na kompu formatiraj memoriju cijelu, malo smo na offtopik otisli xD