ja sam napravio 50 komada fejk akounta :D i nisu me uhvatili xD
ja 27, da ne ispadne da sam napravio tocno za z-listu lol
ja sam napravio 50 komada fejk akounta :D i nisu me uhvatili xD
ja 27, da ne ispadne da sam napravio tocno za z-listu lol
joj.....jos mi se nisu javili da su poslali mi ipdoa nanoja... ako me i sada zej*u onda nek idu u PM:..
da moci ce se i bit ce 15 nacina kako doci do bodova i sve ce poskupiti 4x ali kazu da ce doci opet na isto ili ce cak biti lakse jel neces ovisti odrugima vec o sebi!
P.S
ako netko zeli pozivnicu neka se javi na vecov20@gmail.com trebam jos 15 za z-list!
ni danas nije redeem :-(
da moci ce se i bit ce 15 nacina kako doci do bodova i sve ce poskupiti 4x ali kazu da ce doci opet na isto ili ce cak biti lakse jel neces ovisti odrugima vec o sebi!
P.S
ako netko zeli pozivnicu neka se javi na vecov20@gmail.com trebam jos 15 za z-list!
Znači, ako sam dobro shvatio, kad stranica izađe is BETA-e, nećemo se više morati utrkivati s drugima?
Jel ti to Lab reko
samo da javim. sazno sam da bi stvari nakon ovog redeema mogle biti stalno dostupne :) ali naravno cijene će se učetverostručiti :)
Jel ti to Lab reko
da :) ali to je samo do 11 sati (to je kod njega 12 sati, dakle poslije 11 je moguće)
samo da javim. sazno sam da bi stvari nakon ovog redeema mogle biti stalno dostupne :) ali naravno cijene će se učetverostručiti :)
Napokon... A jel isto samo za PTZ ili će i kakva cijena doći jer sam tako čuo...?
ko treba pozivnicu nek mi posalje e-mail adresu na PP. Aj se javite treba mi jos 10-ak ljudi
gdje mozemo skinut ?
Moj program je gotov mozda ga podijelim s vama.
I radi ali samo sa hotmailom.
Evo vam mali ss.
pa podjeli ga sa nama....
A neznam.Mogao bih.
A neznam.Mogao bih.
pa ajde ... znat cemo mi samo na forumu i nitko drugi ... bar ce hrvati nes ulovit a ne neki stranci :S
pošalji nam linkove na pp :)
aha .. na pp :D
daaaaa :)
Napokon... A jel isto samo za PTZ ili će i kakva cijena doći jer sam tako čuo...?
ostaje PTZ, i ono što si čuo nije točno. nemoraš ništa platit i još dat ptz :P Jedino kad u shopu kupiš stvar npr. recimo da košta 100$ u tom slučaju dobivaš i 20 PTZ-a (20% cijene). dakle kad kupiš nešto platiš parama i još DOBIJEŠ ptz :) fer !!
Uplodao sam ko hoce link nek mi posalje pp.
i ja bi na PP :)
ja bih na pp molim te link
daj nam sad objasni kaj moramo upisat u config i kaj je ovo 9001 napocetku?
aj mi posalji pozivnicu za lockerz
aj mi posalji pozivnicu za lockerz
daj nam e-mail
ajde jos samo nek neko objasni kak se koristi ovo cudo i onda je sve 5....
ajde jos samo nek neko objasni kak se koristi ovo cudo i onda je sve 5....
lijepo xd
Zanima me... za vrijeme redeema dali moram otići na http://ptzplace.lockerz.com/ sa svog profila ili to nije potrebno, te kako izgleda ta stranica bez "štita" koji govori da je redeem ubrzo?
Zanima me... za vrijeme redeema dali moram otići na http://ptzplace.lockerz.com/ sa svog profila ili to nije potrebno, te kako izgleda ta stranica bez "štita" koji govori da je redeem ubrzo?
Da, moraš otići na ptzplace, i stranica izgleda... hmm.. imas listu stvari i pise kolko kosta