Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.396.857
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz

jel znaš kad je redeem

16 godina
neaktivan
Lockerz

ovaj tjedan uglavnom sada nezna niko tocno osim njih

MB: Intel iQ45 CPU: Intel Core 2 Duo E8200 RAM: 2x2Gb DDR2 800 Corsair HDD: 500 Gb Seagate Baracuda GRAFA: Vga Gainward nVidia 9800GT/1024m SALJEM POZIVNICE ZA LOCKERZ SAMO DAJTE MAIL NA PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

evo samo da javim da redeem nije danas :) tako mi je reko lab member :) ukoliko želite njegov facebook kontaktirajte me na pp :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...

evo samo da javim da redeem nije danas :) tako mi je reko lab member :) ukoliko želite njegov facebook kontaktirajte me na pp :P

ako je tako onda se možemo nadati sutra ujutro :)

EDIT: zafrkancija Smijeh

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 20:02 (the mir).
15 godina
neaktivan
Lockerz

nece sutra bit reedem 100% ... biti ce u petak navecer ili u subotu ujutro ... prije toga nista :P

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
the mir kaže...
Vkm996 kaže...

ako je tako onda se možemo nadati sutra ujutro :)

EDIT: zafrkancija Smijeh

A jel ga možeš pitat kad ce bit redeem

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/689739908.png[/IMG][/URL]
16 godina
protjeran
Lockerz

Evo doslo je do malog zastoja u mom programu ali uskoro je gotov.

Prvih 3 koji mi se javi na pp dobiti ce eksluzivnu priliku isprobati ga.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

Jedva čekam taj redeem. Tako bih si želio uzeti iPod Touch 8GB, ali mislim da je to mission impossible.Plač

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako mislis na vracanje na nulu s bodovima i inviteanim ljudima, to ti traje godinu dana od dana kad si poceo skupljat bodove

0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

imam 992 bodova, mislim uzeti macbook ako ce ga josh imat... prijedlozi ?

HP 6830s 3gb RAM 320 HDD 17 inča 2.16 GH DualCore
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2010 1:05 (WithSkill).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Stranica je down trenutno. (?)

0 0 hvala 0
15 godina
Drek kaže...

meni radi normalno :)

onaj što je reko da pitam kad je redeem:

Pito sam ga i kaže da nezna :'-(

al ja mislim da   laže ipak je LAB, ali opet mi je dobro rekao za novogodišnji redeem :D

15 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...
Drek kaže...

meni radi normalno :)

onaj što je reko da pitam kad je redeem:

Pito sam ga i kaže da nezna :'-(

al ja mislim da   laže ipak je LAB, ali opet mi je dobro rekao za novogodišnji redeem :D

možda baš zbog toga i nezna :)

15 godina
Lockerz

on je dobio psp rb i neki glupi dvd :) i uvjek je znao kad je redeem!!! a sad kao najednom nezna  Iznenađen ma anđeo  Nevinašce

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Program je uskoro gotov ali radi samo sa Gmail.To znaci moci ce vas obavjestavat samo na g-mail (jer sam vec namjestio portove i ostalo).

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Ljudi, dal da uzmem xBox 360 ili neki netbook ili laptop -> 850 PTZ...

Šta je bolje s obzirom na poštarinu

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz za 100 kn. Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel za 50 kn. Modeme (PCI) za 30 kn/kom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
što je stvar skuplja više se plača poštarina
16 godina
Lockerz

Što se ne plaća carina a ne poštarina?? Netko je prije napisao da je platio carinu jer se poštarina plati kroz bodove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
evo mojeg računa za ps3
17 godina
neaktivan
highgamer kaže...
evo mojeg računa za ps3

znaci carina,pa pdva na carinu, i na kraju pdv na kupljenu robu .

da bar smo u EU ,mislim da tam neplacaju carinu jer cjela eu djeluje kao jedna država (ima šengensku granicu)

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2010 10:54 (viper).
16 godina
neaktivan
Lockerz

Pa čekaj, ipak se i računa veličina paketa, zar ne? PS3 dolazi u onoj velikoj tako da se niti ne čudim. A i s obzirom da je PS3 tu skuplji, ovo se isplati definitivno...

Ja sam se odlučio za neki netbook, nije prevelik paket a koristio bi mi i za školu i općenito... (Office, neke nezahtjevne igre tipa GameBiz, surfanje i sl.)

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz za 100 kn. Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel za 50 kn. Modeme (PCI) za 30 kn/kom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa kolko dodje netbook? 800 ptz-a?

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
viper kaže...

pa kolko dodje netbook? 800 ptz-a?

da

16 godina

ja imam 992 boda... :) valjda cu uzet mac ili netbook, ak ne nesto od toga onda cu uzet iPod Touch 64gb...

15 godina
protjeran
Lockerz

super :) vi koji ste oko 900, to ste sve posteno igrali ili ? :D kolko je najvise fejkanih accounta na lockerzu? :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ja imam 850 bodova ... nisam fejkao majlove ili bilo sto drugo ...

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FI4 kaže...

super :) vi koji ste oko 900, to ste sve posteno igrali ili ? :D kolko je najvise fejkanih accounta na lockerzu? :D

Nisam fejko, jedino su se preko mene moji roditelji učlanili, ali to je dozvoljeno (do 5 članova obitelji)... Jel zna neko neki dobar netbook koji bi mogao biti?

15 godina
neaktivan
Lockerz

ja imam 1097 bodova i ocajnicki zelim ipod touch. Bilo koji....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

ja sam napravio 50 komada fejk akounta :D i nisu me uhvatili xD

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Lockerz

Zna li tko hoćemo li nakon punog lansiranja stranice moći na "klasičan" način redeemati stvari samo s PTZ-ovima?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice