lolčina opet ste me zbunili hehe
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.782
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
*sigh* to je redeem samo za z-listere
Navodno da je jedan frend dobio iPod Nano 8GB pokazao mi je mail ali meni je i dalje to sumljivo
mozemo se samo nadati :P
Navodno da je jedan frend dobio iPod Nano 8GB pokazao mi je mail ali meni je i dalje to sumljivo
85% foruma je dobilo... mislim da im se neki bug dogodio...
proradio LOCKERZ :)
nije pise da je preko 50000 nagrada otislo sto je dosta s obzirom da z-listera ima svega 60000 mozda vise, ovo u mailu je bug isto kao sa PTZ-ima i sa ljudima kako ej bilo prije znaci imaju sve u bazi zapisano sve narudžbe
evo od lockerz supporta
ALL REDEEMS WITH OUT A NUMBER AND JUST A # WILL STILL RECIEVE THERE ORDER
Lockerz get the full order numbers and details fine so its just a problem with showing you the correct information as long as lockerz have sent you an email you are getting your prizes
mozete predahnut ;D
ah ja mislio vec da necu nista dobit ufff ,, usro sam se vec :)
mene hebe sto sam prvi put narucio (za ameriku), drugi i treci put (za hrvatsku)... isad neznam oce li mi priznat ako sam nesto dobio... :(
bio sam brzoplet i mislio STO BRZE STO BRZE izgubit ces sve i nikad neces mos redeemat... i gle sad sam se zahebo :(
Ma ja ne vjerujem baš u to ali ok. Ako je neko stvarno dobio onda super
mene hebe sto sam prvi put narucio (za ameriku), drugi i treci put (za hrvatsku)... isad neznam oce li mi priznat ako sam nesto dobio... :(
bio sam brzoplet i mislio STO BRZE STO BRZE izgubit ces sve i nikad neces mos redeemat... i gle sad sam se zahebo :(
nije mi jasno zas ne pise koja je zemlja nigdje ne pise croatia u mailu
jel tko zna što e moglo naći u onome cool gift kutiji u kategoriji ekspirijens
Ma ja ne vjerujem baš u to ali ok. Ako je neko stvarno dobio onda super
ako je neko dobio iz HRV onda moramo otic do njega i izresetat ga strojnicama jer mi nismo uspjeli i copit mu nagracu, prodat i podijelit pare :)
jel tko zna što e moglo naći u onome cool gift kutiji u kategoriji ekspirijens
pa otidji na YouTube pa pogledaj !!! kaj je to tesko :)
nije mi jasno zas ne pise koja je zemlja nigdje ne pise croatia u mailu
neznam ni ja, mislim da ni netreba... oni to imaju u sustavu..
Triba i nemaju to u sustavu zato sto kad se ides logat netraži ti zemlju,a osin toga ovima "sta su nesto dobili" nije trazilo ni ulicu.
Triba i nemaju to u sustavu zato sto kad se ides logat netraži ti zemlju,a osin toga ovima "sta su nesto dobili" nije trazilo ni ulicu.
on je govorio u mailu ORDER... kad narucis ti posalju mail... on je spominjao da u mailu ne pise drzava... lol
ipak me nisu banali... neznam dal da cekam odgovor od njih ili da si zgrabim nest sta trenutno imaju... termosicu ili journal... neznam sta da radim... jer neznam ocu li dobit nagradu.. :(
E kad je sljedeci reedem za z-listere oce se opet pun k.... cekati ili???
kaj je s prikazom brojeva jel ikom tocno prikazuje??????
jel su vam oduzeli bodove ? meni jos nisu...
jel su vam oduzeli bodove ? meni jos nisu...
ne
ljudi mene zanima,jel ču dobiti majcu,zato što sam postao z-lister zajedno sa stickom kojeg sam danas uzeo ili majca ide posebno,jel za to nisam nikakav mail dobio.
i sta sada..hoce li oni s # dobiti narudzbe..meni nisu uzeli bodove pa vjerojatno nista od toga.....ako ej istina neka idu u p.m. ...ostavljam se lockerza onda...
ma odustajem od lockerza
sranje
piše mi 2 dana već ONLY Z LIST REDEMPTION .. uopće nemogu uć
i sta sada..hoce li oni s # dobiti narudzbe..meni nisu uzeli bodove pa vjerojatno nista od toga.....ako ej istina neka idu u p.m. ...ostavljam se lockerza onda...
takodjer...
P nismo z-listeri sta ocekujete
oni koji su dobili #i brojeve ce dobit nagrade
a oni koji su dobili samo # ce isto dobit nagrade reko je tako lockerz ako ste uspijesno redeemali i dobili mail onda cete dobit svoju nagradu
Ma dobit ce k*rac,ja nevirujen nista lockerzu,ono jucer je bija namjerni Bug ili neka greska.
REDEMPTION ORDERS: We are aware that when some members redeemed they
got a receipt with the number zero, got the wrong receipt, or got the
same receipt twice. We are working through this and will be in touch
by the end of the week. But don't worry, your prize is safe.
[^.^]citajte i vjerujte # bez brojeva je samo pogreska .. dont worry