Tko treba pozivnicu nek se javi na pp.
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.396.026
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma vidis da sere nema sanse da je narucio psp go
If you have been a Z-lister for more than a week, and if you provided
your shipping and shirt size information, your shirt has been shipped.
If you haven't provided this information, please email it to
change@lockerz.com.
If you have been a Z-lister for less than a week, please expect your
t-shirt within 14 days.
Thanks for being part of the Lockerz community. Keep visiting Lockerz
to earn PTZ and learn about exciting new things that will be happening
at Lockerz in the next month.
- The Lockerz Crew
Ajmo pozivnice pozivnice dijelim još samo 16 ljudi mi treba Uzmite dok su vrućeee..
Na bigdysETgmail.com
Da vas pitam. Vi šta ste već naručili neke stvar jeste u postavkama upisivali vaš broj mobitela ili telefona i adresu (računam{pošto nisam nikad nešto naručiva iz inozemstva} ono da roba dolazi do carine i tamo je predižem).
Usput, dijelim još pozivnica na PM pa ako ko hoće treba mi još 18 ljudi do Z-listera.
Ja sam naručivao i sve mi je došlo na kućnu adresu... Mobitel mi nikad nije trebao. Usput, ako nekom treba pozivnica, nek mi ostavi PM ili jednostavno popuni ovu formu: http://lockersinvitez.tk/
E hvala puno onda samo ostavljam adresu. Još da te pitam koliko bi onda sve ukupno platio (poštarina, itd)kad bi mi došlo na adresu?
meni treba pozivnica .... al nemogu vise slat pp zbog nekog limita... nova sam na forumu:)
Da, ovi videi na home pageu nisu oni videi sto donose bodove, ovo je samo tako, umjesto da nesto napisu, stavili su video.
Trebami pozivnica... neka mi ju netko posalje na
mavikotas@gmail.com
daj mail?
poslah... ;)
al kasno :D
ako nekome treba pozivnica neka mi se javi na hiki1@net.hr
jos mi nije stiglo na mail ....kolko treba da stigne???
ako treba kome pozivnica neka salju zahtjeve na andrija_blue@hotmail.com !! pozivnice saljem odmah!!
jos mi nije stiglo na mail ....kolko treba da stigne???
dobro pa kaj si se zgubil
pa daj pogledaj privatne poruke ja sam ti poslo već
pa nije mi stiglo..... dao sam nekome i drugi mail.... ali jos uvijek cekam pozivnicu....
pa pricekaj 10-20 min
mozda su prenatrpani
cekam vec 60 min :)
dali ima netko pozivnicu ? ?
dali ima netko pozivnicu ? ?
Ja imam. Pošali mi mail na PP i dam ti pozivnicu
Jel se plaća poštarina i pdv na stvari koje naručim
Jel se plaća poštarina i pdv na stvari koje naručim
Poštarina 20 bodova, a za pdv ne znam.
Ljudi pošaljite mi zahtjev za pozivnicom na mail a ne pp..dobit će te je za par minuta
za pozivnicu mi se javite na mail hiki1@net.hr
i ja djelim pozivnice jos 17 ljudi mi treba za zip-listera kontak na : tomo95car@net.hr
imam jedno pitanje ovako pozvao sam 3 prijatelja koji su se prijavili u lockerz i pise mi alert:4 sta to znaci i pise mi 1 accepted friend 19 to go a kada odem na connect tamo mi pise da su 3 prihvatili i da jos 17 ljudi treabm do z-listera
unaprijed hvala!!
neznam kaj je s pozivnicama ... cekam vec 5 sati
Kad će se moć opet naručit stvari
meni na svim stvarima piše more soon!!! pa kaj jel ko može naručit kaj ili i vama svima tako piše?
meni na svim stvarima piše more soon!!! pa kaj jel ko može naručit kaj ili i vama svima tako piše?
kad bude zeleno onda ce se moc narucit al nece objavit tocan dan kada ce obnavljat nagrade da se opet ne dogodi kaos kao 15.10