Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.397.043
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Jel moze ko prevesti na Hrvatski jezik,ne kontam bas dobro Engleski.

Chatanje Na Sonyjev Način.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

pa kao da njihova elektronika jos uvijek nije za europsko trziste iako se moze narucit, znaci da europske igre na pal sistemu nece radit na njihovim ntsc konzolama, samo me jos zanima sto se tice napona i adaptera za uređaje dal ce bit za njihov 110V pa cemo morat kupovat adaptere ili neznam...al valjda ce se sve moc Hacknut :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lockerz pozivnice
Jari kaže...

pa kao da njihova elektronika jos uvijek nije za europsko trziste iako se moze narucit, znaci da europske igre na pal sistemu nece radit na njihovim ntsc konzolama, samo me jos zanima sto se tice napona i adaptera za uređaje dal ce bit za njihov 110V pa cemo morat kupovat adaptere ili neznam...al valjda ce se sve moc Hacknut :D

Bit će američke verzije (koliko ja znam). Kada namjeravaju proširiti ponudu?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Jari kaže...

a rekli su da namjeravaju...???

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Jari kaže...

Pa sutra se prosiruje ponuda, i onda svaka 2 tjedna (sa jos nekim sitnijim prosirivanjima par puta tjedno).

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

jos nije niti jedna pozivnica dosla od jucer popodne/navecer, na 3 maila, yahoo, gmail i hotmail

niđe veze

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Ajde nek netko pogleda jel ima vise alerta nego inace, ja ih sad dobio 83 XD, kao neke obavijesti, ne kuzim...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

da

kaj ej taj alert

imam jedan samo

i cemu sluzi?

nemoug otvorit ni nikaj!

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

dali iko naručuje nešta sutra????

btw. nisu mi ništa uzeli ptz-a sa onim updateom hahahaNevinašce

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

Nisu ni meni ja cu sutra  imat oko 450 tako da cu uzet nesto nadam se :D, alerti su kao neke obavijesti na glavnoj stranici neznam ni ja nemoze se to otvorit

17 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

Ja ne - čekam da vidim novu ponudu. Ionako imam već u planu što bi uzeo (ali nije mi hitno) tako da mogu čekati.

Ajde kada se već priča o naručivanju - što vi želite ili mislite uzeti?

17 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

404 not found

cijeli dan nemogu otvoriti!!!

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

404 not found

cijeli dan nemogu otvoriti!!!

Sutra dodaju nove stvari na stranicu pa vjerojatno zato ne radi cijeli dan!

16 godina
Paolo2612 kaže...

Ajde kada se već priča o naručivanju - što vi želite ili mislite uzeti?

Ja iskreno nemam pojma.Od tehnike se nudi televizija-to mi ne treba.Nude se razni fotoaparati(možda onaj sony-ev cybershoot i ne bi bio loš)al ne nešto što mi treba.imaju ipod touch,hmm zanimljiv mi je al opet nemam potrebe za njim.Jedino što me ful bilo zagrijalo je paintball marker smart parts sp-1,pošto planiram nabavit opremu za paintball uskoro,on bi mi došao odlično onda(kod nas on dođe neki 1500kn)tako da bi mi bila dobra ušteda al i od toga sam odustao jer sam malo pročitao par review-a za njega i shvatio da mi to nikako ne paše za igru(trebaju mu baterije,nema ciljnika)pa sam na kraju i od tog odustaoMršti seNeznam,kad skupim uzet ću možda ipod touch pa ga prodat za neku lijepu lovu pa si potrošit pare na nešto boljeSmijeh

17 godina
neaktivan
Jari kaže...

Ajde nek netko pogleda jel ima vise alerta nego inace, ja ih sad dobio 83 XD, kao neke obavijesti, ne kuzim...

Nesto su im poludili alerti, ja dnas nisam niti jedan imo (sve su pobrisali), onda sam imo opet normalno, a sad nemogu uci na stranicu.

17 godina
neaktivan
Jari kaže...

Can non US members redeem US electronics? YES! BUT THEY ARE NOT COMPATIBLE WITH PAL AS WE DON'T HAVE OUR EU OR GLOBAL ELECTRONIC DISTRIBUTOR RELATIONSHIPS FINISHED YET. REGARDLESS, IF YOU WANT ANY PRIZE---YOU CAN HAVE IT.

2) If I don't want a non-PAL or US electronic prize, what can I do? YOU CAN REDEEM ONE OF MANY AMAZON.CO.UK, AMAZON.CO.FR OR AMAZON.CO.DE GIFT CARDS THAT WE'VE SECURED IN PRE-SET AMOUNTS FOR YOU TO BUY WHATEVER YOU WANT INCLUDING PAL COMPATIBLE ELECTRONICS.

OVO JE STVARNO ZIVO SRANJE

pa narucis igru preko amazona ili ebaya....pa ces je moc igrat...

Ako zelite pozivnicu za LOCKERZ posaljite mi poruku!pozdrav...;))
16 godina
neaktivan
kad ono stize nova roba?
17 godina
krle kaže...
kad ono stize nova roba?

Sutra...

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Ja se nadam samo da iPod Touch nema veze amerika/europa a koliko znam nebi trebalo bit ista drugacije ni za PSP, sto se tice ostalog briem da imas najjednostavniji adapter sa 220 na 110V a one NTSC bi se moglo normalno gledat na novijim TVima ili TV karticama na kompu, zar ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Ima previse hackova koji rade i ekipa samo macbookove uzima i sve zivo tako da neznam dal ce propast lockerz ili ne, ali glupost mi je da oni salju nagradu nekom ko ima tisuce PTZ-a a nije niti VIP, od nagrada mene zanima nintendo dsi, psp, Ipod nano 5.gen, to kad bi dobio ne bih prodavao, da dobim Ipod 4.gen prodao bih ga jer imam jedan vec

0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz pozivnice

Ko je tu lud? sve mi tu stoji i danas lockeza nema odavde(neznam kak se to zove)

pokraj ipta je stajao

ugl ja planiram si xbox elite narucit. bit ce to laganica do bozica,nadam se.

EDIT!! skuzio sam zato je to tak..nesto rade na stranici i maknuo mi se taj vragek odozgo..a i nemrem ga ni kao bookmark stavit!..stavim ga i njega nemaNeodlučan

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2009 21:31 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dj_chapz kaže...

Ja se nadam samo da iPod Touch nema veze amerika/europa a koliko znam nebi trebalo bit ista drugacije ni za PSP, sto se tice ostalog briem da imas najjednostavniji adapter sa 220 na 110V a one NTSC bi se moglo normalno gledat na novijim TVima ili TV karticama na kompu, zar ne?

Ne, nema veze. Ja sam svoj iPod Touch (prva generacija) kupio preko amazona iz amerike, i sve je uredu.

15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Jel zna ko dali če biti dostave u Hrvatsku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bibi007 kaže...

-.-

VEC NA 100 MJESTA U OVOJ TEMI PISE ODGOVOR: DA! Slat ce u Hrvatsku. Jel tolko tesko procitat temu prije postavljanja pitanja?!

17 godina
neaktivan
bibi007 kaže...

Biti će

16 godina
Lockerz pozivnice

Ma nervira me, imam poslanih pozivnica za Zlister, al nitko nemoze na stranicu, ni danas ni jucer nisam mogao uvjek nesto rade, kad mogu na stranicu onda mi i netreba, al bas sad veceri kad su vecina na kompu.

A dobra je ideja ona za GIft Card, jer nije njima lako, neznam sta tu fali oni samo gledaju da sve srede sto prije, jer znam kako je kad ti se zuri  a vele ljudi navaljuju.

Znaci sutra oko 12 h ce se moc Zatrazit, btw nije od 15.10, nego samo taj dan, tj. sutra, ce se moc zatrazit, dalje cemo vidit, vidio sam da su govorili da ce nagrade poskupljivat, najvise su govorili da ce bit 4x vise nego sad, ali to je pozitivno s druge strane jer jos neznamo kako ce bit to GAMES i MUSIC/VIDEO , bas  me zanima sta ce bit ako netko zna nek reče

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markoal kaže...

Ma nervira me, imam poslanih pozivnica za Zlister, al nitko nemoze na stranicu, ni danas ni jucer nisam mogao uvjek nesto rade, kad mogu na stranicu onda mi i netreba, al bas sad veceri kad su vecina na kompu.

A dobra je ideja ona za GIft Card, jer nije njima lako, neznam sta tu fali oni samo gledaju da sve srede sto prije, jer znam kako je kad ti se zuri  a vele ljudi navaljuju.

Znaci sutra oko 12 h ce se moc Zatrazit, btw nije od 15.10, nego samo taj dan, tj. sutra, ce se moc zatrazit, dalje cemo vidit, vidio sam da su govorili da ce nagrade poskupljivat, najvise su govorili da ce bit 4x vise nego sad, ali to je pozitivno s druge strane jer jos neznamo kako ce bit to GAMES i MUSIC/VIDEO , bas  me zanima sta ce bit ako netko zna nek reče

Sta ce se moc zatrazit? Sto ce to bit SAMO sutra?

15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Jel zna ko koliko bodova treba za Xbox 360 ili IPod

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Oh taman cu sutra imati za usb stick :)

Onda to lijepo narucim da vidimo sta ce bit.

Dijelim pozivnice za Lockerz,tko hoce neka se javi na PM

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bibi007 kaže...

Jel zna ko koliko bodova treba za Xbox 360 ili IPod

Da za xbox 360 elite treba 675 :D

Dijelim pozivnice za Lockerz,tko hoce neka se javi na PM
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice