Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.380.924
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

Samo da pitam:Ko plaća poštarinu kad šalju u hrvatsku ili bilo koju drugu zemlju??

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Lockerz pozivnice
nfsbaby kaže...

Samo da pitam:Ko plaća poštarinu kad šalju u hrvatsku ili bilo koju drugu zemlju??

vjerojatno ti tjekom podizanja paketa

Sk8er Boi
16 godina
protjeran
filip avril_fan kaže...
nfsbaby kaže...

vjerojatno ti tjekom podizanja paketa

A kolka je otprilike poštarina ako znaš?Jel mislim ako sam ja bodove zamjenio za PS3 a on je dosta skup ovdje kolko bi me recimo onda izašla ta poštarina??

16 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

Sad sam saznao,kad se ide dostavljati izvan USA moraš platiti dodatnih 20 PTZ kako bi ti oni platili poštarinu..

IZVOR : http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090821080918AApa0Tf

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

više nego košta ps3 ovdje sigurno ne

Sk8er Boi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...

Sad sam saznao,kad se ide dostavljati izvan USA moraš platiti dodatnih 20 PTZ kako bi ti oni platili poštarinu..

IZVOR : http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090821080918AApa0Tf

A kako je taj netko to saznao kada trenutno ne salju nigdje drugdje nego u SAD? Ta informacija je sumnjiva, netreba sve vjerovat...

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

netko je rekao da se slusanjem glazbe i gledanjem videa skupljaju bodovi... gdje se to moze?

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

netko je rekao da se slusanjem glazbe i gledanjem videa skupljaju bodovi... gdje se to moze?

To dolazi 15. 10.

16 godina
Problem nakon registracije

sad sam se registrirao i ništa se ne događa. pogledajte sliku

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2009 23:30 (jurluk).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem nakon registracije
jurluk kaže...

Refresh sve liječi.....Cool

16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

ja bih se registrirao ali nisam siguran u ostavljanje osobnihmpodataka....da ostavim svoje pravo ime i prezime, hoće li to biti vidljivo i jeste l vi ostavili prave podatke(vjerojatno je bitno jer poslje šalju nagrade na navedenu adresu ali nisam još siguran u to)?

a onda sam se probudio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

ljudi evo pošto sam se ulogirao i ja dijelim invitove, samo pošaljite mail na PM

a onda sam se probudio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

probaj u nekom drugom browseru... ja sam u Google Chromeu... meni nekad bude do browsera 

@ crazy_luđak ja sam naveo svoje pravo ime i prezime, tako su i ostali nadam se... ovaj kojem sam poslao pozivnicu isto je naveo svoje pravo ime 

ljudi skuzio sam nesto, naime, recimo da je danas (a i je) 02.10. i 10:00 sati i zaboravili ste jučer otići na Lockerz i skupit bodove, fino odete pod Settings, namjestite vremensku zonu (GMT -12) i Lockerz će skužiti kao jedan dan prije, tj. 01.10., onda skupite bodove i vratite se iz prošlosti! Cool ...tako možete i za budućnost, ja sam jučer namjestio (GMT +12) i skupio sam bodove za danas, al to manje-više nije bitno...

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 10:24 (Fićo_CoD 5).
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
jurluk kaže...

probaj u nekom drugom browseru... ja sam u Google Chromeu... meni nekad bude do browsera 

@ crazy_luđak ja sam naveo svoje pravo ime i prezime, tako su i ostali nadam se... ovaj kojem sam poslao pozivnicu isto je naveo svoje pravo ime 

ljudi skuzio sam nesto, naime, recimo da je danas (a i je) 02.10. i 10:00 sati i zaboravili ste jučer otići na Lockerz i skupit bodove, fino odete pod Settings, namjestite vremensku zonu (GMT -12) i Lockerz će skužiti kao jedan dan prije, tj. 01.10., onda skupite bodove i vratite se iz prošlosti! Cool ...tako možete i za budućnost, ja sam jučer namjestio (GMT +12) i skupio sam bodove za danas, al to manje-više nije bitno...

Da, i ja sam stavio pravo ime i prezime.

Ovog se nisam sjetio za vremenske zone, stvarno zanimljivo i korisno!

16 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

A recimo ja sam samo naveo pravo ime a prezime sam stavio XXX i sad jel mogu ja njima prilikom pošiljke napisati pravo ime i prezime,adresu,tel broj,grad itd..

PS:Dijelim pozivnice za lockerz,molim vas trebam sakupiti još 14 ljudi,pa svi koji su zainteresirani neka mi se jave na PM!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...

A recimo ja sam samo naveo pravo ime a prezime sam stavio XXX i sad jel mogu ja njima prilikom pošiljke napisati pravo ime i prezime,adresu,tel broj,grad itd..

PS:Dijelim pozivnice za lockerz,molim vas trebam sakupiti još 14 ljudi,pa svi koji su zainteresirani neka mi se jave na PM!

Prije nego sto nesto narucis, promjeni to XXX u postavkama u svoje pravo prezime, i popuni sve podatke adrese i slicno.

16 godina
dj_chapz kaže...

Refresh sve liječi.....Cool

nope...

Fićo_CoD 5 kaže...

firefox, opera, chrome = ništa

16 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

Samo da pitam..

1.Dakle 15.10 dolazi nova roba i tog dana će vjerojatno i većina uzeti neke stvari,ali jel bude bilo još takvih akcija negdje do Božića??Jer planiram do Božića skupljat bodove i onda naručiti Xbox360...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

Probaj desni klik, settings i makni kvačicu sa Enable hardware acceleration... To je meni pomoglo.

16 godina
Nimsch Jr. kaže...

Probaj desni klik, settings i makni kvačicu sa Enable hardware acceleration... To je meni pomoglo.

opet ništa... http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cry.gif

15 godina
protjeran
crazy_luđak kaže...

ja bih se registrirao ali nisam siguran u ostavljanje osobnihmpodataka....da ostavim svoje pravo ime i prezime, hoće li to biti vidljivo i jeste l vi ostavili prave podatke(vjerojatno je bitno jer poslje šalju nagrade na navedenu adresu ali nisam još siguran u to)?

ima možeš mjenjati bez problema

i kakve vi odgovore dajete promišljene ili nešto tipa: h,mnhf x,gvdxfn?

Sk8er Boi
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 14:38 (filip avril_fan).
16 godina
neaktivan

Moze meni jedna pozivnica za lockerz na ffriedrichzg@gmail.com 

Unaprijed hvala!!!

Edit: sry mislio sam da sam na pm piso!!!

Jesam noob....
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 19:41 (Fixcar).
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Jos mi 7 ljudi fali... nikako skupit... :S

Djelim Lockerz pozivnice, kontakt na PP...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Pitajte mene za pozivnicu I have cookies!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hvala dj chapz,nfsbaby,fićo-cod5.paolo2612 na ponuđenim pozivnicama poslao sam nfsbaby hvala jos jednom svima evo oduzit ću se jednom temom koja ce jamačno sviju neugodno iznenaditi

16 godina
neaktivan
Znalac kaže...

hvala dj chapz,nfsbaby,fićo-cod5.paolo2612 na ponuđenim pozivnicama poslao sam nfsbaby hvala jos jednom svima evo oduzit ću se jednom temom koja ce jamačno sviju neugodno iznenaditi

haha ma nema frke Namigiva a kad ce otprilike ta tema? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 21:41 (Fićo_CoD 5).
16 godina
neaktivan
filip avril_fan kaže...
crazy_luđak kaže...

...

ima možeš mjenjati bez problema

i kakve vi odgovore dajete promišljene ili nešto tipa: h,mnhf x,gvdxfn?

pa pitanja su jednostavna pa ja dajem jednostavne odgovore, tipa najbolja igrica 2009 napišeš šta hoćeš, ali ja sam napisao Prototype da mi nebi poslje oduzimali bodove ili nešto za spam ili kaj nisam ponudio ispravan odgovor...napiši nešto valjano, nemaš šta izgubit(samo dobit-pointze Izlanuo se)

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
17 godina
neaktivan
Znalac kaže...

Ne kuzim?

15 godina
protjeran
Assassin kaže...
Znalac kaže...

Ne kuzim?

niti ja

Sk8er Boi
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

A što je to lockerz?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice