Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.388.251
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
,
,
PERKANE, jel tebi radi ovaj LPA? meni je radio za 2 filmica pred neki dan, i od tad nista...i kako sam se tamo regao, dobio 100 kredita, potrosio 20 za 2 captche i sad odjednom imam 160 kredita, a nisam upisivao nista, tj jesam, ali mi za svaki TOCAN captcha izbacio da sam krivo napisao...nije mi nis jasno...
sad su vidim 5x bodovi, zelim da mi to radi, a neznam zasto nece :(
jos sam mislio uzet 5000 kredita, pa da mi roka...ali kad nece nikako raditi...
imas li koji savjet, rjesenje?
pa ne mogu vjerovat oni baš sad prvo 3xptz po 3x filmić da se može pogledat a sad 5xptz baš kad nemam ultimate walpaper a ni para trenutno da ga kupim.
pa poludjet ću. sa ultimate walpaper pogledaš 1 video i imaš 100ptz-a
evo da se i ja prikljucim temi..imao sam 35k ptz do neki dan...i nisam vise htio da gledam dok se ne uvjerim da mi opet nece slati da ima nekih neregularnosti s akauntom pa sam reedemao onu fwb majicu...i evo doso mi mail da mi je prihvaceno i da ce mi poslat za nekih 10-tak dana...
Dosta dugo nisam bio na lockerzu jer nisam uspio ništa reedemati pa mi je dosadilo :) sada bih ponovno krenuo malo klikati ima ko kakav programčić da mi pomogne :)
GENERAL REDEEM DO KRAJA MJESECA!!!!BEZ IKAKVIH UVJETA (OSIM DA SE ULOGIRATE)!!!!
Kad to pocinje?
znas li kad ce biti shop za nase zemlje ovamo
Kad to pocinje?
Nezna se tocno.Biti ce u sklopu 40 dayz of holidaze!
znas li kad ce biti shop za nase zemlje ovamo
Pocetkom 2011!
jel to sigurno..mislim bice odlicno...skupis 50k bodova i kupis nesto u pola cijene
Jel se zna za nagrade, koje ce biti tocno?
PERKANE, jel tebi radi ovaj LPA? meni je radio za 2 filmica pred neki dan, i od tad nista...i kako sam se tamo regao, dobio 100 kredita, potrosio 20 za 2 captche i sad odjednom imam 160 kredita, a nisam upisivao nista, tj jesam, ali mi za svaki TOCAN captcha izbacio da sam krivo napisao...nije mi nis jasno...
sad su vidim 5x bodovi, zelim da mi to radi, a neznam zasto nece :(
jos sam mislio uzet 5000 kredita, pa da mi roka...ali kad nece nikako raditi...
imas li koji savjet, rjesenje?
BUMP
Dosta dugo nisam bio na lockerzu jer nisam uspio ništa reedemati pa mi je dosadilo :) sada bih ponovno krenuo malo klikati ima ko kakav programčić da mi pomogne :)
bump :)
Ma ima Perkan nesta, ej, jel se dijeli jos taj programcic Parkane? Meni bi bio potreban, a nisam bio kod kuce kad si djelio pa nisam mogo napraviti svjezi acc.
neznam dal ce ti radit...evo jucer bio 5xptz a ja pogledao 2 filmica :(
neda mi se rucno, a LPA ne radi...
jel mozemo mi uc u ove nagrade danas? ova majica...
Redeem uskoro!
"We're having a good old fashioned General Redemption to ring in Week 2 of the Holidaze. We're going full Santa style, with your most wanted prizes: Kinect, iPad, and Call of Duty: Black Ops. All are welcome. No eligibility requirements. And it's happening very soon. Very, very soon. So stay tuned to Lockerz.com. You won't want to miss this one. It will happen here."
kasnis
Znaci veceras je redeem 101%
Najvjerojatnije. Imaš još jednu priliku za osvojit nešto.
Kada ce se moci slati u nase zemlje npr.:croatia,slovenia,itd !!!!!!!!!molim odgovore brzo
Najvjerojatnije. Imaš još jednu priliku za osvojit nešto.
Meni je ovaj tjedan i general is hop.Vise mi pase shop jer ce biti manje ljudi.
Pripremite se na lagfest!!!
Kada ce se moci slati u nase zemlje npr.:croatia,slovenia,itd !!!!!!!!!molim odgovore brzo
Pa vec salju nagrade koje redeemas.
Ne salju stvari iz shopa!
sta je veceras na kraju? general ili shop? ili nista?
perk, imas dojavu kakvu za u koliko sati
sta je veceras na kraju? general ili shop? ili nista?
perk, imas dojavu kakvu za u koliko sati
General bas za sve (nikakvi uvjeti).
0<1
zasto pise da je u drugom tjednu???
jel ides na rucno upisivanje ili neki program? jel radi koji uopce? LRC?
edit: ja nemogu otvoriti LRC, kad kliknem na ikonu samo nestane, tj pojavi se na djelic sekunde program i nestane...wtf?
zasto pise da je u drugom tjednu???
jel ides na rucno upisivanje ili neki program? jel radi koji uopce? LRC?
To je 2. tjedan ove njihove holidaze promocije gdje su svaki dan do kraja godine neke akcije i nesto se dogadja.Evo ti slika dolje pa vidi so se dosad dogodilo!
Ja koristim LRC Pro zadnji put je savrseno radio!
Ovaj program što si mi poslao u zadnje vrijeme ne radi, tj. izbaci captchu, ja ju upišem i ona uopće ne nestane i još k tome ne dobijem bodove :/
Ovaj program što si mi poslao u zadnje vrijeme ne radi, tj. izbaci captchu, ja ju upišem i ona uopće ne nestane i još k tome ne dobijem bodove :/
i meni isto, na kojem principu radi taj program, jel moram staln imati otvorenu onu stranicu captcha trader?