Evo ja sam se registrirao
Samo me zanima šalju li u Hrvatsku?
Evo ja sam se registrirao
Samo me zanima šalju li u Hrvatsku?
Šalju, provjereno.
Zasto se meni ne pokaže svaki put captcha na kraju videa?
pa moram opet gledat
Working hard on Global SHOP. First 9 countries ready for action within weeks
Izvor kathy savitt twiter profile.
Izgleda da cak i rade nesto u vezi carine!!!
Hmm da pogodim kojih su ti 9 zemalja:
-Njemačka
-Velika Britanija
-Francuska
-Italija
-Španjolska
-Portugal
-Nizozemska
-Austria
-Rusija :D
Mi ćemo vjerovatno biti zadnja država koja će riješiti taj problem
Hmm da pogodim kojih su ti 9 zemalja:
-Njemačka
-Velika Britanija
-Francuska
-Italija
-Španjolska
-Portugal
-Nizozemska
-Austria
-Rusija :D
Mi ćemo vjerovatno biti zadnja država koja će riješiti taj problem
Yes, I am a goddamn Grammar Nazi
ma sve u svoje vrijeme =D
Ajme mene, ja sam mislio samo na Europske zemlje
lista se mijenja ako nije eu :D
-Njemačka
-Velika Britanija
-Kina
-Japan
-Rusija
-Australija
-Kanada
-Francuska
-Španjolska
jbt sjecam se kad su rekli da ce full startati pocetkom 2010....a vidi proslo pola godine i *urac -.-
Jeli itko od vas ima ikakve novce na paypalu? Bilo to od lockerza ili od inace...
treba mi netko prebacit 5$ na racun, isplatit cu mu na bankovni racun ili poslat postom
tak i meni ponekad i to oni kaj najduže traju. poludim kad moram ponovo pustit nešto od 7 min.
obično nit ne gledam te video clipove neg ih sam pustim a ja radim nešt drugo na kompu. gledam jedino man in the box,elevator i naravno hot and handy i dumb dumb
Zasto se meni ne pokaže svaki put captcha na kraju videa?
pa moram opet gledat
tak i meni ponekad i to oni kaj najduže traju. poludim kad moram ponovo pustit nešto od 7 min.
obično nit ne gledam te video clipove neg ih sam pustim a ja radim nešt drugo na kompu. gledam jedino man in the box,elevator i naravno hot and handy i dumb dumb
KASA, ako nisi primjetio napisao 2 puta isti post
sta mislite jel dovoljno 15-20 sekundi da se ugrabi bilo koji od onih 5 laptopa???
Neznam baš :D
Mislim da bi trebao vježbati, bar 10 sekundi da bude, znaš kakvi su oni glupi Amerikanci.
sta mislite jel dovoljno 15-20 sekundi da se ugrabi bilo koji od onih 5 laptopa???
Kolko su PTZ bili oni zadnji redeem?
Meni ak će mi se dat,imam 205 videa za pogledat...To znači 205 x 12 = 2460PTZ
acer x4 4125PTZ
hp x1 3325PTZ
dell x1 3125PTZ
Meni ak će mi se dat,imam 205 videa za pogledat...To znači 205 x 12 = 2460PTZ
znas kak ce ti se dat...
Ja sam pogledo tek desetak videa, čekam da budem z-lister i kad budu PTZ x2 ili x3.
kada je reeeem?
For the first time, we're giving away 100 PTZ to 100 members. Yup. We'll give 100 PTZ to the first 100 members who contact us at bonus@lockerz.com!
ja sam im se javio cim su postavili, slucajno sam naletio i pislao je 0 minutes ago :))
ma ljudi jedonstavno nevrijedi, skupljajte samo mozda nesto dobijete, tj ocete ako ste strpljivi..
uglavnom dobio sam iphone skin i majicu lockerz, tj 2 majice xD
brzo sam odustao kad sam dan i noc cekao 4 redeema, za nista, za 20 sekundi u kojima mogu uzet gluposti kao majice itd itd..
u skolu nisam isao
odustao sam prije 2 mjeseca i to sa 2000 bodova, sve legit, pun k. prijatelja dodanih, redovit bio al vidim da nevrijedi i nezamaram se s tim
inace sretno :)
A sta obicno ima na redeem-u?? Kakve nagrade budu i koliko treba za njih ptz????
Ja cu ic na ovog ljubicastog acera...
em sta je roze boje pa ga nitko nece
em sta je skuplji od ostalih
hehe i ja idem na njega bas zato sto ga niko nece....(ima nas ovakvih sto ga necemo xDD)
EDIT: vald cu ugrabit neki od ovih laptopa.... sta mislite koliko lockerz ima nagrada u skladistu ako racunamo da ima oko 400 000 clanova i reganih korinsika???
Pomagajte ljudi jos mi treba 7 prijatelja pa da postanem z-list...molim vas mozete mozda nekome preporuciti lockerz...ja cu mu poslati pozivnicu...