Lockerz ! samo oni koji trebaju invite zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.904
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Lockerz ! samo oni koji trebaju invite !

Znaci za one koji neznaju sta je lockerz evo malo upute:

- Sta je Lockerz?

Novi veliki sajt koji cilja da postane veci od Amazona. Sajt trenutno nista ne prodaje vec samo dijeli.

- Kako se koristi Lockerz?

Mozete samo biti pozvani mailom, a koristenje je vrlo jednostavno. Samo 1 put dnevno treba se ulogirati i odgovorite na jedno jednsotavno pitanje koja nema netocan odgovor. Tim odgovorom skupljate bodove koji se nalaze na Vasem racunu.
- Sta da radim sa bodovima?

Kada sakupite odredjeni broj bodova odlazite u Lockerz shop gde sami izaberete poklon koji zelite da bude poslan na vasu adresu. Koliko bodova imate takav poklon mozete izabrati, da li ce to biti obican USB flash, DVD igrica, iPod ili iPhone zavisi od Vas.
- Da li je ovo stvarno i ko jos dijeli poklone?

Da, Lockerz dijeli poklone jer je ovo promotivni period i na Vama je da tu promociju sto bolje iskoristite. Od sljedece godine Lockerz planira prodavati razne stvari, ali sada planira samo djeliti kako bi stekli popularnost. Pametan marketing

Pa ako neko zeli invite molio bi nek mi posaljete PM..

Hvala!

LOCKERZ JE ISTinaaa!!
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz ! samo oni koji trebaju invite

Da razjasnimo. Ti si napravio temu u kojoj si dao na znanje da nudiš pozivnice, a nitko drugi ih ne smije nuditi osim tebe?

"...i grohotom se nasmijaše."

www.pozivnice.tk - Automatsko slanje pozivnica za Lockerz.com. Što je Lockerz, kako se registrirati? www.pozivnice.tk

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo će pod lock brzo sigurno!

CerIna:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisam zato napravio nego nikako drugo nemogu skupit pozivnice niko mi nevjeruje a vi ste se tu upoznali vec dobro s time ..

tema koja je sa lockerzom je na foru da samo onaj ko je napravio salje pozivnice zasto nebi i ja tako napravio pa da mene neko pita jel mi treba bodova...

pa ako ti tolko smeta onda pitaj i ti za PM sve koji dodu, a nesmeta mi i da locka admin !

nego sam mislio napravit zato sto se raspravlja tamo a ovdje nek se djele pozivnice ...

LOCKERZ JE ISTinaaa!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li koristi raditi temu u kojoj će se javljati SAMO oni koji trebaju pozivnice sa svojim mail adresama i tko prvi vidi poruku pošalje im pozivnicu. Postoji li već takva tema?

www.pozivnice.tk - Automatsko slanje pozivnica za Lockerz.com. Što je Lockerz, kako se registrirati? www.pozivnice.tk

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz ! samo oni koji trebaju invite
Random. kaže...

Ima li koristi raditi temu u kojoj će se javljati SAMO oni koji trebaju pozivnice sa svojim mail adresama i tko prvi vidi poruku pošalje im pozivnicu. Postoji li već takva tema?

pa zasto ne?

a neznam jel postoji

LOCKERZ JE ISTinaaa!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 18:31 (puma_vkci).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice