Lijeni milijunaš zaključana tema

poruka: 88
|
čitano: 47.408
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Lijeni milijunaš

imas moju temu tu na bugu ''xFire contest''

nema ti u zadnje vrijeme previse natjecanja na xfireu zato sto je dosao novi vlasnik (prije kad je bio stari vlasnik su stalno imali nesto)...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lijeni milijunaš

Koja je glupost, zamisli zaraditi veliki novac neradeći ništa...Yeah right !!! Ali nažalost ima naivnih ljudi koji još ne kuže da nema shortcuta do bogatstva. Mislim da je jedina stvar koju možeš naučiti kupnjom ove knjiga/e ili DVD-a je ta da nebudeš naivan i nebacaš pare na gluposti.

Ovo me posjeća na vic kad je cigo (pardon Rom) prodavo košpice od jabuke za veću inteligenciju.

Policajac: Koliko košta jedna košpica?

Cigo: 100 kn

Policajac:Dajte mi 2 komada.

Pojede policajac košpice i kaže: Jbte pa za 200 kn sam mogo kupiti 20 kg jabuka i 500 košpica u njima.

Cigo: Eto vidiš kako si sad inteligentan.

Many things can be preserved in alcohol. Dignity is not one of them.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 22:32 (Emil-ri).
Moj PC  
17 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Lijeni milijunaš

Taj lik je sam dokaz da se preko interneta moze zaraditi. jednostavno je: prodajte maglu glupim ljudima i ovcama (amerima po mogućnosti). zakupite neku dobru domenu tipa: www.growyourpenisfree.com sredite stranica, imate par reklama na sumnjivim sajtovima i prodajete maglu, neko će zagrist 100%. Druga stvar jest dali je to etički i moralno....

BTW Naivni ste, zar mislite da ako stvarno postoji neki učinkovit način za zaradit preko interneta da to ljudi nebi već iskoristili?

Igor
Moj PC  
7 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lijeni milijunaš

meni se svida uvod, kom treba 25 stranica neka mi se javi u PM nezz jel smijem ovdje stavljat linkove :)

***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Lijeni milijunaš

Koliko sam ja skužio toga tipa,nigdje on ne govori kako zaradit pare,nego kako uštedit.

A tajna njegove zarade je u lijenim ljudima ,koji misle da će se oparit ako pročitaju njegovu knjigu.Svi smo mi ovce ,samo ove pametnije nisu u stadu {#}

Kako reće ranko kukumar ,(njegov link) nema leba bez motike..to je činjenica.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lijeni milijunaš

Po ovome bi uskoro cijela Hrvatska mogla biti puna milijunaša...

Battlefield Fan!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Lijeni milijunaš

jel ko rippo dvd-ove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lijeni milijunaš

Ajde nek neko bude <3 pa uploada to, da nedajemo i mi zadzaba 400 kn.pa kad se obogatimo vraticemo {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Lijeni milijunaš

Pa da joj ja sam zaboravio reci kako sam zaradio online!

Otvorio sam racun u supersport.hr , isao do kladionice i dao 200kn da mi stavi na racun i kuci igrao kladionicu i dobio par puta i digao 900 kn i 200 ostavio u racunu!!!

ONLINE ZARADA @ www.supersport.hr (Ne zahtjeva zavrsenu srednju skolu! ) {#}

16 godina
neaktivan
GamerMaster2041 kaže...
Ranko Kukumar kaže...
#GaMerr kaže...

BTW nnego jel zna neko kako dovuci ljude na stranicu?

za to ti se brine SEO (tj ti se moraš pobrinit za njega).. Kad napraviš dobar SEO na stranici doć će ti ljudi (naravno ako se ima šta vidit na stranici).. 

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
14 godina
neaktivan
Lijeni milijunaš

hah, vidim da ljudi misle da nisam zaradio $3,650 online.
ovako vidite moj pc to sam kupio od novaca sto sam zaradio imate slike ovdje na forumu od mog pca, onda sam kupio motor, dao roditeljima nesto novaca i ovo drugo je otislo u transakcije novca....
novac koji zaradjujem odakle dolazi neznam ali vjerovatno od ljudi sto imaju firme i davaju reklame...

ako zelite dokaz mogu vam poslikati svoj pc, motor, gdje zaradjujem, i.t.d.
Ali nije lako zaradit jer treba naci metodu promoviranja itd kako privuci ljude na svoju stranicu.... i kako uradit najbolju amortizaciju od korisnika u popunjene ankete...
Trebalo mi je oko 2mjeseca da sve skuzim, ali naravno imao sam znanje od prije....

Moj PC  
1 7 hvala 0
14 godina
protjeran
Lijeni milijunaš

Cuo sam pricu koja me je dojmila,bez obzira na to bila istinita ili ne!

Nekakav Bosanac je proglasio da zna nacin kako postati miliunas!

Za objavljivanje te informacije trazio je bizarnih 1 KM da mu ljudi posalju na adresu!

Znate li sta im je odgovarao?

"Ako tako budete nasjedali na smicalice i slali ljudima pare-NIKADA SE NECETE OBOGATITI"

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Moj PC  
20 0 hvala 0
15 godina
protjeran
#GaMerr kaže...

hah, vidim da ljudi misle da nisam zaradio $3,650 online.
ovako vidite moj pc to sam kupio od novaca sto sam zaradio imate slike ovdje na forumu od mog pca, onda sam kupio motor, dao roditeljima nesto novaca i ovo drugo je otislo u transakcije novca....
novac koji zaradjujem odakle dolazi neznam ali vjerovatno od ljudi sto imaju firme i davaju reklame...

ako zelite dokaz mogu vam poslikati svoj pc, motor, gdje zaradjujem, i.t.d.
Ali nije lako zaradit jer treba naci metodu promoviranja itd kako privuci ljude na svoju stranicu.... i kako uradit najbolju amortizaciju od korisnika u popunjene ankete...
Trebalo mi je oko 2mjeseca da sve skuzim, ali naravno imao sam znanje od prije....

S ovom izjavom si se tek pokopao, da tek sam ti sad povjerovao :D ovdje netreba maglu prodavati. U poslu s adsense i web stranicama sam vec godinu i pol, i trenutno maksimalno koliko sam uspio zaraditi preko adsense (BEZ ULAGANJA osim web hostinga, jer web stranicu sam sam izradio) je oko 150 Eura. I to da sam moram po 2-3 sata dnevno mjenjati linkove s drugima, znaci opet nije bas legalno bilo... Tako da mi se to danas vise niti neda. U biti oglasavanje ce Vam funkcionirati u par koraka:

1. Napravite atraktivnu web stranicu (mogucnosti strani jezik jer Hrvata ima malo a vec ima par njih koje ce Vam odvuci posjetitelje)

2. Reklamirati svoju web stranicu (preporučam zakupiti na facebooku reklamu, ili spamat free po svemu i svacemu (jako puno vremena gubite, po 5-10 sati dnevno)

3. Na uloženo povratiti bar 50%, pod uloženo mislim da bi trebali bar min. uložiti 1000$ da bi počeli nešto zarađivati sitno i to uložiti za adsense, facebook, youtube...

4. Još jedan odličan način zarade online putem, a nije nažalost trenutno moguć u RH ali se možete dogovoriti s nekim tko živi van RH jest to da snimajte zanimljive youtube

linkove, i nakupite view's, i za svaki view dobit ćete od youtuba pare. Tu neki zarađuju preko 250,000$ ali su zanimljivi naravno :)

5. Učite, trenirajte, vježbajte, i radite punoooo pa si možda priuštite mercedes u 87 godini :S (Welcome to Croatia)

powered by sashab
14 godina
Lijeni milijunaš

Ili se registrirate na freelance stranicu i pravim radom zaradite onoliko koliko znate. Ja sam si isplatio neki dan 100 dolara, uskoro ću još sto.

6 0 hvala 0
16 godina
Godfahter kaže...

Cuo sam pricu koja me je dojmila,bez obzira na to bila istinita ili ne!

Nekakav Bosanac je proglasio da zna nacin kako postati miliunas!

Za objavljivanje te informacije trazio je bizarnih 1 KM da mu ljudi posalju na adresu!

Znate li sta im je odgovarao?

"Ako tako budete nasjedali na smicalice i slali ljudima pare-NIKADA SE NECETE OBOGATITI"

Ili na istu foru mi je tata pričao da je isto pred neznam koliko godina kružila stvar da čovjeku pošalješ 1 dolar i dobiti ćeš odgovor kako zaraditi. A u odgovoru je pisalo: "radi isto što i ja sada radim" hehe{#} 

Stoja
14 godina
neaktivan
Lijeni milijunaš

Koliko sam vidio ima nekoliko sličnih stranica, ali ovaj Frlan se možda više potrudio od ostalih na promociju. Inače sve je to prežvakana filozofija sa stranica iz vana. Obična Google pretraga ti može pokazati koliko toga ima. On nije zaradio koristeći tu knjigu nego je zaradio samo od prodaje te knjige.

Znači, ne postoji taj tko će objaviti neku super metodu za zaradu iz ničega. Jer je nema. Ne postoji. Postoji samo zarada na način kako taj tip zarađuje. Izmisliš knjigu, ubaciš bezbroj opće poznatih savjeta na temu zarade bez muke i upakiraš to sve u neku pričicu kako ti zarađuješ novac koristeći baš te metode, a zapravo jedini način kako zarađuješ je od prodaje te knjige.

Nemojte biti naivni i misliti da postoji nekakva brza zarada, osim na ovakav način gdje prodaješ maglu.

2 0 hvala 0
17 godina
joze kaže...
................

Ali to još nije to. Ako naručite odmah ovu knjigu dajemo vam još gratis 2 majice lijeni milijunaš tako da svi znaju da ste se obogatili s našom idejom. Ako kupite odmah dajemo vam i naš sveobuhvatni program za internet tako da sve što trebate napraviti je kliknuti jednom mišem na "DA".

{#} Eto nije mi dalo jednostavno mira. Ne mogu vjerovati da ljudi još uvjek nasjedaju tj. kupuju informaciju koju već znaju ili su negdje čuli. Sva zarada je je u prodaji magle, a ne nekom sistemu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 15:00 (Hummer).
15 godina
neaktivan
Lijeni milijunaš

trebalo mu je jedanest godina da napravi ideju kako ce da zavara ljude.

MA BRAVO

&amp;lt;a href=&amp;quot;http://www.onbux.com/?r=GamerMaster204&amp;quot;&amp;gt;&amp;lt;img src=&amp;quot;http://images.onbux.com/banner1.jpg&amp;quot; border=&amp;quot;0&amp;quot; width=&amp;quot;46
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gle, ti se ismijavas, ali nisi zaradio nekoliko milijuna kao on.

16 godina
Lijeni milijunaš

Jedini način na koji sam uspio "zaradit", a da nisam radio je kladionica.

Ali ni to nije neko rješenje, nakon nekog vremena postanete ovisni,

samo se kladite i kladite, sve veće svote novca ulažete i na kraju ste švorc.

Dobro ja nisam bankrotirao, niti sam izgubio neke veće svote,

maksimalan ulog mi je dosad 50kn.

Ne dobiva se svaki put, ali vjerujte mi neki ljudi iz hobija proučavaju

npr. neku nogometnu ligu, bilježe rezultate, gledaju sve utakmice te lige,

prate postave i često pogađaju parove.

Sve u svemu to je opet kockanje.

A u vezi ovog lika, mislim da je taj čudotvoran način zarade ustvari prodaja tih knjiga.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Lijeni milijunaš

Aj ljudi, dosta s tim prodavanjem eliksira ljepote, povećanja ćune i milijunašenjem od lijenosti.

Meni je evo keramičar na terasi postavljao moje pločice. Dva sata posla. 4200kn. Pa vi klikajte po kompjuteru.

Inače, ljudi tvrde da je tekst iz te knjige (hrvatski biznis) pokraden od nekog japanca, a frajer pola novca od

luzera koji kupuju te njegove spamare ulaže u plaćene oglase po online news portalima glumeći da je neka vijest.

Nakon svega, rulja s portala mi kaže kaže da je tip dužan za reklame, a kao fol  milijunaš je. Jeah right.

Rvcaka posla. Naravno, može se bit bogat ne radeći ništa. Dovoljno je da se rodiš ko kerumov sin, dobiješ na lutriji,

ili znaš ritat loptu pa ti se posreći da te vidi neki skaut. Ostala djeco, malo razmislite o ovom gore.

hidroizaolacija terse, drenaža, i iskop za tjedan dana posla su me došli 18 000 kn.

Znam da je manje od nekakvih mitskih 3650 internet novaca klikanjem, ali ove pare su prave i nabrojane na ruke.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lijeni milijunaš

inače ja sam pročito jednu njegovu knjigu onu kako postati poduzetnik i u 2godine zaradit milijun kuna i skužio sam da on u cijeloj knjizi nije napiso ništa što ja već ranije nisam znao, ako koga zanima imam ja to u pdf pa mogu poslat

Neću žvaku oću kusur

1 0 hvala 0
17 godina
Lijeni milijunaš

Imate o tom Sanjinu Frlanu gomile po netu. Svako pola godine izda novi revolucionarni naslov

(kako postati bogat u hrvatskoj, primljeni ste, lijeni milijunaš, financijski preporod, tvornicanovca, seminari koje naplaćuje x hiljada kuna) sa istim

smećem od općenitih savjeta i romansirane autobiografije kako je eto on uspio ovako i onako, a bio je u dugovima i

kao mali siromašan. Evo jedan zabavniji:

http://zlihologija.com/2011/06/sanjin-frlan-i-primljeni-ste-vivisekcija-marketinga/

Ono zdravko Sudac, ali bez mantije i sa još jeftinijim promo fotkama.

Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Lijeni milijunaš

Da se preko Neta obrću pare ? Obrću se. I to marketingom i prodajom magle. K'o što je ovo. Da je on naš'o način za zaradit' tol'ke pare on bi sam to radio ne bi prodav'o knjige / DVD-ove i neznam ti šta već za 400 kn il' 100-tinjak marki. Jedino od čega on zaradi je prodaja magle. Nažalost situacija na Balkanu je teška i ljudi naivni i iscrpljeni hvataju se za slamku spasa. K'o što je neko već napis'o Nema bljeba bez motike nego zato svi mi knjigu u šake i držimo se škole. Poslije faxa noga preko grane što dalje od Balkana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 1:06 (Zizy1994).

2 0 hvala 0
17 godina
Lijeni milijunaš

Zaradio je od prve knjige 2009. godine, ali onda se potrošio, hrvatska je premala da ljudi nebi javili jedni drugima, pa

je nastavio drukati razne naslove pod drugim sajtovima i skrivajući svoje ime. Kažu da je prva naklada stvarno prodana preko

12 000 komada, a znate da je riječ o 300tinjak kuna po knjizi, dalje se navodno prodaja strmoglavila na desetine provotnog,

i sada ubrzano druka nove ideje kopi pejstane sa milijuna ranijih svjetskih pokušaja.

Već je rečeno: ako se milijuni zarađuju kako tvrdi, zašto ih tako ne zarađuje kako uči i knjige poklanja ili zaradu daje u humanitaran cilj,

nego uzima novac najsiromašnijim naivcima koji kupuju džirlo knjige.

Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Lijeni milijunaš

Gluposti.

“Peace cannot be kept by force; it can only be achieved by understanding.” - Albert Einstein

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
derbi kaže...

Gle, ti se ismijavas, ali nisi zaradio nekoliko milijuna kao on.

Čovjek nije milijunaš niti je zaradio milijun/e, dužan je Bogu i vragu! Tako da prvo se malo bolje uputi a onda pametuj.