Ja i prijatelj mislimo preko ljeta spojit računala igrat preko LAN-A.Je li se treba spojit sa UPT kabelom ili s čime.Bez korištenja interneta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da....ako spajate više od 2 trebat će vam i switch....morate biti na istoj workgrupi i namjestiti si ip adrese, i to je to!
Samo smo ja i on
Ako imate samo Dva pc-a možete se spojit sa UTP Crossover kablom.
Ako mislite 3 ili više onda vam treba Switch i bar tri ili više UTP Patch kabla.
E sad mi recite koji mi kabel treba,znači samo ja i on igramo.
ako ste blizu wireless je zakon :) puno brze od virtualnog lana, jeftino u nekim slucajevima jeftinije engo vuc kabel i prakticno :) a antene se danas nabave vrlo jeftino
Prijavit ću te kao SPAM,govorim da ću igrat komp do kompa,bez ikakvog interneta i bežičnih mreža.
ma prijavi ti sta oces... mislio sam da ste susjedi ili mozda na nekoj malo vecoj udaljenosti... jer onda neznam o cemu se ovdje u opce raspravalj evo ti sve informacije odma u jendom postu trebas utp kabel, rucno postavit ip adrese na npr 192.168.1.1 a drugi komp isto tako samo zadnji br 2 i to je to uzmi kabel cat 6 ako mislis imat GB vezu a CAT5 ako mislis imat 100 mb i zavrsena prica....
pa ako nesupijes to imas ovu drugu mogucnost,a sto se tice prijave jebe mi se ionako ovdje dolazim svake naredne
Sve sto trebas je CROSSOVER kablo, i namjesti isti IP range na compovima..tipa; 192.168.1.1.......192.168.1.2
@PC Street Hacker je da vidi se p tvojim pitanjima da si hacker...
ja kad sam s frendom igro nisam nista trebo namjestavat...samo ukopcma i to je to..i na net sam iso preko njega brz ikakvih dodatnih postavki
-vjerojatno imaš router za ADSL, na većini (svim novijim) imaš 2 (ili više) priključka za mrežu. Samo uključi kao i za internet, i podesi mrežu, firewall itd. (potraži na forumu detalje). I neprijeti ljudima koji ti se trude pomoći, nije pristojno.