LAN Igranje

poruka: 13
|
čitano: 3.737
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
LAN Igranje
pitanje

Ja i prijatelj mislimo preko ljeta spojit računala igrat preko LAN-A.Je li se treba spojit sa UPT kabelom ili s čime.Bez korištenja interneta.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LAN Igranje

da....ako spajate više od 2 trebat će vam i switch....morate biti na istoj workgrupi i namjestiti si ip adrese, i to je to!

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: LAN Igranje
autorov komentar

Samo smo ja i on

17 godina
LAN Igranje

Ako imate samo Dva pc-a možete se spojit sa UTP Crossover kablom.

Ako mislite 3 ili više onda vam treba Switch i bar tri ili više UTP Patch kabla.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

E sad mi recite koji mi kabel treba,znači samo ja i on igramo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LAN Igranje

ako ste blizu wireless je zakon :) puno brze od virtualnog lana, jeftino u nekim slucajevima jeftinije engo vuc kabel i prakticno :) a antene se danas nabave vrlo jeftino

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Prijavit ću te kao SPAM,govorim da ću igrat komp do kompa,bez ikakvog interneta i bežičnih mreža.

17 godina
LAN Igranje

ma prijavi ti sta oces... mislio sam da ste susjedi ili mozda na nekoj malo vecoj udaljenosti... jer onda neznam o cemu se ovdje u opce raspravalj evo ti sve informacije odma u jendom postu trebas utp kabel, rucno postavit ip adrese na npr 192.168.1.1 a drugi komp isto tako samo zadnji br 2  i to je to uzmi kabel cat 6 ako mislis imat GB vezu a CAT5 ako mislis imat 100 mb i zavrsena prica....

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Mking kaže...

pa ako nesupijes to imas ovu drugu mogucnost,a sto se tice prijave jebe mi se ionako ovdje dolazim svake naredne

Ne,ne govorim tebi,ti imaš pravo da je to LAN igranje zabavno,nema registracije i trošenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Sve sto trebas je CROSSOVER  kablo, i namjesti isti IP range na compovima..tipa; 192.168.1.1.......192.168.1.2

16 godina
neaktivan
LAN Igranje

@PC Street Hacker je da vidi se p tvojim pitanjima da si hacker...Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LAN Igranje

ja kad sam s frendom igro nisam nista trebo namjestavat...samo ukopcma i to je to..i na net sam iso preko njega brz ikakvih dodatnih postavki

CPU-Q6600@2.4 MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD

0 0 hvala 0
16 godina

-vjerojatno imaš router za ADSL, na većini (svim novijim) imaš 2 (ili više) priključka za mrežu. Samo uključi kao i za internet, i podesi mrežu, firewall itd. (potraži na forumu detalje). I neprijeti ljudima koji ti se trude pomoći, nije pristojno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice