Kupovanje igara online

poruka: 8
|
čitano: 1.021
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Kupovanje igra online

E sad pitanje je koji je najbolji webshop za kupovanje igra za ps3 ? Nesto tipa game.co.uk, zavvi, shop to i tak to jer sam cito puno tema i nemrem se odlucit vise pa ako bi mi mogli predlozit koji je po vama najbolji :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 10:26 (assassin 002).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Kupovanje igra online
Mislim da ne trebas trazit dalje od game.co.uk-a, jos ako imas Reward karticu... :D
15 godina
Re: Kupovanje igra online

A neznam bas za game sam cito da u zadnje vrijeme imaju nekih problema a i vidio sam da im je pol stvari out of stock tak da...

15 godina
Kupovanje igara online

Jel zna neko gdje bi mogo jos kupovat?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Kupovanje igara online

naracujem vec neko vrijeme sa Zavvi.com, ps3 igre, i do sada je sve za pet.

cijenom se ne razlikuju puno od ostalih, cak su nekad i povoljniji, i dostava nikad nije trajala duze od 5 radnih dana. 

15 godina
Kupovanje igara online
Ja si mislim tamo kupit DBZ Ultimate Tenkaichi ali pise usually dispatched within a month jel to znaci da ce trebati 1mjesec da mi dodje ili?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Kupovanje igara online

znaci da moze potrajati mjesec dana prije nego sto ti posalju igru, i plus onda nekih 7 dana dok igra ne stigne.   vjerovatno se ta poruka odnosi na to da narucis igru kada oni ocekuju novu posiljku da im stigne ili su pri kraju sa zalihama. zadnji put kada sam narucivao BF3 dobio sam istu poruku, i igra je bila isporucena u roku 7 dana

15 godina
Kupovanje igara online

Evo narucio sam, ahh sad cekat {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 12:15 (assassin 002).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice