pozdrav znam da ima vise tema o ovome ali zanima me kakvo je trenutno stanje tko je sad najjeftiniji ja nemogu b-net uzet jer nije dostupno za kaštel gomilicu bio sam pitao pa dali imate kakve prijedloge koji net bi mogao uzet ja sam t com trenutno istekao mi ugovor....pa trazim da sto jeftinije prodjem. zivim u kuci znaci adsl treba.... dali mozda znate kakav paket a da netreba telefon uzet jer doma su mi svi gluhonijemi pa neznam sta ce nam takav paket . pozdrav
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zar nitko nezna ? hh
pozdrav znam da ima vise tema o ovome ali zanima me kakvo je trenutno stanje tko je sad najjeftiniji ja nemogu b-net uzet jer nije dostupno za kaštel gomilicu bio sam pitao pa dali imate kakve prijedloge koji net bi mogao uzet ja sam t com trenutno istekao mi ugovor....pa trazim da sto jeftinije prodjem. zivim u kuci znaci adsl treba.... dali mozda znate kakav paket a da netreba telefon uzet jer doma su mi svi gluhonijemi pa neznam sta ce nam takav paket . pozdrav
T-COM ima Internet bez telefona, pa samo uzmeš ADSL i ništ drugo no to i nije baš tak jeftino kak bi u praksi trebalo bit.No prvo provjeri jel Iskon dostupan na tvoj adresi, pa ako je onda uzmeš IskonDuo Internet Flat paket na brzini od 5mbit/512kbps za samo 130kn mjesečno.
Probaj s iskonom,optima....
Ja imam npr H1 telekom, internet + telefon 99 kn mjesečno, flat, 3 mb brzina i radi mi uredno hvala bogu skoro godinu dana već, tako da ja mislim da ti je to najjeftinije, a za 150-tak kn ako se ne varam imaš opciju sa 8mb brzinom isto flat...
Ova moja opcija je H1 surf&call
Može mi netko reći koja je najeftinija opcija za tv+telefon+net (10mb dl)
pa to se zna, susjedov :)