Kojeg ISP-a odabrati?

poruka: 5
|
čitano: 3.867
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kojeg ISP-a odabrati?

Dakle zanima me koji je ISP kod nas najbolji sto se tice pinga/latencije i konstantnosti tj. da veza ne puca svaki drugi dan kao sto mi je sad slucaj sa B.netom :(

Mislio sam ostavit telefon i TV na B.netu i uzeti posten internet kod T-coma/Iskona/Optime. Koliko sam upucen iskon koristi istu infrastrukturu kao tcom samo sto su cijene nize, dok je optima malo drukcije od iskona i tcoma. Ne znam kakva su iskustva korisnika iz Splita sa ovim operaterima jer ciljam na sto manji ping i konstantnost veze. Download ce vjerojatno bit u redu cim je i veza u redu.

Razlike u cijenama mi nisu prebitne jer cu ustedit sa B.netovim 2d paketom, a volio bi da bar jednom imam kvalitetan internet. 

Dok sam davno imao T-com cim je dosao adsl kod nas veza je bila losa, ping visok i download nizak, jedini plus je to sto je sve bilo stabilno i nije bilo oscilacija sa pingom i downloadom.

Sad se mislim vratit na T-com jer vise nemaju tih problema i iako su najskuplji od ova 3 navedena, mislim da su i najkvalitetniji!

Svaki savjet je dobrodosao jer stvarno se moram maknit sa B.neta dok ne poludim

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kojeg ISP-a odabrati?
Ja ti ne bih preporučio T-com...radije odi na Iskon.(Puno su jeftiniji, a kao što i sam kažeš, koriste se istom infrastrukturom, tako da će ti download biti brz, a ping stabilan)
Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Kojeg ISP-a odabrati?

Ja bi ti preporućio isto iskon. Ja sam nedavno prešao na njega sa T-coma i nema nikakve razlike u brzini i pingu, a iskon je dosta jeftiniji i još sam dobio da mogu odabrat 3 broja koja mogu besplatno zvati u inozemstvo.

visit http://www.youtube.com/user/zoja26pro?feature=mhum
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Kojeg ISP-a odabrati?

Ok, hvala na odgovorima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kojeg ISP-a odabrati?
puls4R kaže...

Ok, hvala na odgovorima

Za to postoji gumbić...

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice