- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemoguće je obrisati time line koliko ja znam, po tome, taj video je fake.
izbrisi facebook 
Nemoguće je obrisati time line koliko ja znam, po tome, taj video je fake.
Taj video nije fake,već je to za one koji su timeline aktivirali putem Facebook Developer-a...
Timeline ne možeš isključiti jer je to samo po sebi novo sučelje Facebooka i svi će imati Timeline.
Isto kao što su do sad i chat mijenjali....
Jedina opcija je da Facebook odustane od ovakvog tipa sučelja i vrati staro (u što nekako sumnjam)...
neće imati svi timeline ,samo po vlastitom odabiru , ali mora postojat neki način da se obriše Timeline i vrati stari FB ,jel' ima tko kakvo rješenje ?
Ako napraviš novi profil, dobiješ li automatski timeline? Ako ne, možeš tako. Znam da nije idealno rješenje, ali kakvo-takvo jest.
i ja sam ga želio maknit i na kraju došao do spoznaje da ga je nemoguće uklonit... novi profil mi se nije dalo radit, nekako sam se priviknuo na ovaj timline i dobar mi je sad :)
Neki kao da nemaju mozga.
Novi profil vam neće pomoći, jer će vam i na njega doći tajmlajn, kad tad.
A, za autora teme:
Ne znam što bih rekao.
za svaku glupost na tom fejsbuku otvarate novu temu na forumu.Na živce idete svakom.
Odgovor je jasan:
tajmlajn ne možeš, a niti ćeš ikada moći maknuti, zato se navikni na njega ili obriši profil pa ne kukaj.
nemoguće je izbrisati Timeline!
Javljam da to funkcionira.
Ali mora se instalirati add-on! Ne sviđa mi se to. Nije rješenje koje dolazi od facebooka nego alternetivno rješenje!
'Ko vam je kriv sami ste ga ukljucivali.
Ja sam bio skeptičan prema njemu,ali sad sam se navikao i dobar mi je.
Pa ja se ne žalim previše na njega nego eto hoću reći da ne postoji način kako ga isključiti. jednom kad se aktivira, to je to za taj profil.
timeline ne mozes iskljuciti kada ti prebace profil na njega...nepovratno. Osobno mi se Timeline ne svidja uopce ali sto je tu je.
Koja je svrha brisanja i vracanja na staro, neki ljudi taj timeline toliko ozbiljno shvacaju da pritom zaborave koliko je FB neozbiljan.