Izrada internet stranice

poruka: 4
|
čitano: 1.105
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Izrada internet stranice

Pozdrav ljudi imam malih problema kad želim staviti stranicu na google ..kad se prijavim na webmaster google onda  me traži da potvrdim vlasništvo i ljudi kako dalje..I zanima me kako da napravim odo dok se otvori internet stranica i tamo gdje piše url da mi kraj toga bude sličica?

Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Izrada internet stranice
kompjuteras2010 kaže...

Pozdrav ljudi imam malih problema kad želim staviti stranicu na google ..kad se prijavim na webmaster google onda  me traži da potvrdim vlasništvo i ljudi kako dalje..I zanima me kako da napravim odo dok se otvori internet stranica i tamo gdje piše url da mi kraj toga bude sličica?

Hvala.

Engleski znaš?Onda nebi dalje smijelo biti problema.U head sekciju svoje stranice iskopiraš javascript kod s kojim potvrđuješ vlasništvo nad web stranicom.Sličica, misliš na ovo kao kod Buga bubamara?E to ti je FAVICON.Linkaš je također ako se ne varam u HEAD sekciju svoje stranice i voila. Evo ovako:

<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" />

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 19:41 (alankish).
14 godina
neaktivan

kako u javascript kad ima samo opciju za preuzimanje html dokumenta

16 godina
odjavljen
kompjuteras2010 kaže...

kako u javascript kad ima samo opciju za preuzimanje html dokumenta

Oprosti, krivo {#}.Za Google Analytics ide javascript.Za povrdu vlasništva ti ide nešto u tome stilu:

<meta name="google-site-verification" content="eS0rNnf4N84TBDI2Fy0_jtvTLR9XqeFYXOWppDxd8QI" />
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice