Internet(help)

poruka: 9
|
čitano: 1.790
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Internet(help)
Koristim T-comov max adsl...
Kad gledam speed test brzina je ok,znači kako bi trebala biti tako je,ali mi je u zadnje vrijeme internet jako spor i na operi,mozzili,exploreru itd.
Prije mi je bio brži kod otvaranja stranica učitavanja videa(kao npr Youtube),a sad mi se nekako uljenio primječujem da je dosta sporije to otvaranje stranica.
Komfa(phenom2 x4 965,ddr3 4 gb,gtx460,gigabyte MA770T-UD3,wd 1T,corsair 550W itd...
Brzina downloada je 3.88 Mb/s
Brzina uploada 0,25 Mb/s
Koristim Aviru premium, Malwarebytes' Anti-Malware i Comodo firewall,pregledao skenirao sam komp i čisto je od virusa..
Defregmentirao sam disk,sve 3 particije..
Ali opet mi nekako sporo otvara stranice.
Ima li tko kakav savjet...
Inače Win7 je u pitanju...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Internet(help)
medo_5 kaže...
Koristim T-comov max adsl...
Kad gledam speed test brzina je ok,znači kako bi trebala biti tako je,ali mi je u zadnje vrijeme internet jako spor i na operi,mozzili,exploreru itd.
Prije mi je bio brži kod otvaranja stranica učitavanja videa(kao npr Youtube),a sad mi se nekako uljenio primječujem da je dosta sporije to otvaranje stranica.
Komfa(phenom2 x4 965,ddr3 4 gb,gtx460,gigabyte MA770T-UD3,wd 1T,corsair 550W itd...
Brzina downloada je 3.88 Mb/s
Brzina uploada 0,25 Mb/s
Koristim Aviru premium, Malwarebytes' Anti-Malware i Comodo firewall,pregledao skenirao sam komp i čisto je od virusa..
Defregmentirao sam disk,sve 3 particije..
Ali opet mi nekako sporo otvara stranice.
Ima li tko kakav savjet...
Inače Win7 je u pitanju...

Pokusaj sa Ccleanerom pocistiti Cookies i History pa vidi.

15 godina
neaktivan
Internet(help)
Idem probati...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Internet(help)

Da nisi možda web preglednik nakitio add-onsima?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Internet(help)
Nisam,koristim operu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Internet(help)

lol
Internet ti je oke
Komp ti je spor
Probaj reinstal windowsa pa ces vidjet da ce sve bit oke

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Internet(help)
probao sam sa ccleaner...isto je kako je i bilo,,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Internet(help)

E imam i ja proble.Oni antivirusi mi usporavaju web-preglednike.Imam glupi comodo 1.1 koji se ne da obrisat.Pokusam ga obrisati u folderu ali obrisat ga,ali obrise samo jedan dio.Ostatak se stalno vraca i s nijednim programom nemogu obrisat te preostale fajlove.A kad pokrenem comodo install exe nece ni obrisat ni popravit ni ponovo instalirat comodo 1.1 .sad imam te preostale fileove koji zivciraju a 

pokrene comodo kad se racunalo pokrece.kako da obrisem preostale fileove,jer comodo nemogu obrisat?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Internet(help)

Ljudi trebam neki program kojim mogu gledati tko se connecta na moju mrežu i da ih mogu izbacivati i to pa jel može ko pomoc ?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice