Internet problem

poruka: 10
|
čitano: 1.964
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Internet problem
pitanje

Kada sam na internetu sve radi ok al nakon nekog vremena internet se "ugasi" on je jos uvijek spojen i ja vidim dole iconu od konekcije al nista ne radi a kada pokusam uc u tu konekciju nece da se pojavi (odma nestane u stotinku), i onda trebam restartirat kompjuter da bi on opet proradija, Pa bi molila ako ko zna kako da to rijesim nek mi se ode javi hitno mi je jer nista ne mogu radit...

Iman dosta programa da si cistim komp : AdAware , SpyBot , CCleaner, TuneUp, Advanced windows care ,...

Oni mi nadu rijetko koji problemcic al ne micu mi ovo sad stvarno ne znan do cega je ili do mene ili je do Optime?

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2008 14:53 (Draža).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Internet problem

Ma nazoves providera pa nek se oni vesele. Problem jeste do tvog racunala ali njihova tehnicka podrska ce te uputiti sta da uradis telefonskim putem.

To im je posao.

Ciscenje kompa ti nema smisla u tvom slucaju.

16 godina
neaktivan
Internet problem
autorov komentar

Evo primjer jutros radija mi je od 7:45h do 13:30h (odprilike tu negdi), i onda mi je krepa, nakon toga kad bi god upalila komp nebi radija vise od 10-15min a nezkad i 2-3min! Izludit cu s ovin!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E to sad vec mirise na problem providera.

16 godina
neaktivan
Internet problem
autorov komentar

A ne razumin se bas ja u to puno pa mi pada na pamet ako je slucajno moguće neko opterećenje jer mi je speed 1mb/256 dl , a meni sta je duze iskljucen komp kad upalin internet traje duze, a zvala sam optimu i oni mi samo rekli da je do mog kompjutera i nista dali mi novi IP al sve isto... sad jel moguce da je premala brzina pa da mi je opterecena veza jer iman jos 1 komp i u lanu su a kad mi je lan ukljucen on brze krepa. Ako je mislila sam uzet bar na 2mb ili nesto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2008 19:01 (Draža).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Internet problem

sto je sa tportalom, odbija pristup

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Internet problem

Problem s konekcijom u tvom slučaju može biti do routera ili do slabih veza.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Internet problem

Uopce nije moguce uc na tportaal zblesira sve.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet problem
autorov komentar

A sta da radim sada? Neznan ni sama vise niko nece da pomogne

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nazalost morati ces pozvati nekog da ti pregleda konekcije, router itd.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice