Internet problem {wireless}

poruka: 5
|
čitano: 1.357
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pozdrav! Imam probelm odkako sam posumnjao da mi neko krade internet! Tad sam resetal modem . Najprije mi se nije htio spojiti na internet (nije bilo kao lozinke) upisao lozinku{bio sam tada spojen wlan kablom ,jer sam morao} imam thomson-ov modem onaj sivo-bijeli. I uvijek mi je lampica za wireless svijetlila zeleno a sada narančasto. I kada se želim spojit piše da kao postavke na mom kompu nisu jednake onim koje su spremljene na modemu?!?! I takko s nemogu spojit sd na wireless!! Molim pomoć!! Unaprijed hvala!
josiprozman
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Internet problem {wireless}
rožman josip kaže...
Pozdrav! Imam probelm odkako sam posumnjao da mi neko krade internet! Tad sam resetal modem . Najprije mi se nije htio spojiti na internet (nije bilo kao lozinke) upisao lozinku{bio sam tada spojen wlan kablom ,jer sam morao} imam thomson-ov modem onaj sivo-bijeli. I uvijek mi je lampica za wireless svijetlila zeleno a sada narančasto. I kada se želim spojit piše da kao postavke na mom kompu nisu jednake onim koje su spremljene na modemu?!?! I takko s nemogu spojit sd na wireless!! Molim pomoć!! Unaprijed hvala!

T-Com ili neki drugi ISP?

Ako je T-Com ond prouči ovo. (stranice 12,13, 18 i 19.)

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
neaktivan
T-com je.
josiprozman
15 godina
neaktivan
Hvala!! Nekim čudom sam čaćko oko enkripcije(lozinke) i uspio sam se spojiti! Hvala puno!! :))
josiprozman
13 godina
neaktivan

pozdrav svima!

Novi sam na forumu i imam jedan problem.

Sa susjedom sam se dogovorio oko wireless interneta,pa mu mjesečno plaćam za flat internet max adsl.

On živi od mene kojih 500 metara,ali siganl je super,jedino kada vjetar puše onda je slabije.Tako je jučer vjetar puhao,

pa sam odlučio promijeniti channel na kojem se wireless mreža emitira.Prije je bio 6,pa sam ga želio promjeniti na 11,ali slučajno sam

odabrao channel 13 i sada mi više neće prikazati mrežu.Susjed mi radi negdje i sada je na terenu pa ce doci tek za 4 tjedan,tako da ja,

nikako nemogu do routera.Imam windows 7 64-bit.

MOLIM POMOĆ!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice