- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja osobno nemam takvih problema, ni na laptopu, mobu, tabletu..
Koji pretraživač koristiš?
ne pomaže ni adblocker :/
Lipo ti ispod oglasa piše "zatvori oglas" pa ga zatvori i uživaj 
Zašto i BUG ne bi štokod zaradio od reklama kad već svi ubacuju te iritantne reklame.
Nisu ga maknuli. Meni još iskače na mobitelu na Chrome browseru. Jako je nezgodno jer ne mogu pogoditi link "Zatvori oglas", a kada povećam stranicu link nestane.
Meni na netbooku je isto tako,mali ekran pa ovo sve popuni a ne mogu pritisnut zatvori reklamu :S..
Nisam protiv reklama ako su one umjerene i pametno raspoređene. Ovo je čisto iživljavanje nad posjetiteljima. Daj lijepo recite i svi ćemo postaviti Bug na white listu AdBlockera, jer svi volimo ovaj portal. Samo maknite ovu reklamu.
Na Internet Exploreru 11 ne mogu zatvoriti nego moram ponovno učitati stranicu.
I ja na Firefoxu nemogu zatvorit već moram stranicu učitavat ponovo.
I meni otvori na pc-u(chrome) i ne mogu ju zatvorit, adblock ne pomaze. U zadnje vrijeme je bug katastrofa neke vijesti prije procitam u 24sata, Jos sad i te reklame stvarno razmisljam da vise nikad ne otvorim bug..
I to na samom ulazu na bug forum....da nije žalosno bilo bi smiješno...pa nije valjda i bug upa u krizu pa pokušava zaradit preko reklamica dok nama korisnicima kopaju oči 
Najzalosnije od svega je da reklamiraju tenisice, sta je sljedece?
Zar i ti brate Bug-e!? 
Nemam ništa protiv reklama ali mrzim ove nametljive i totalno mi takve stranice/portali padaju u očima. Znam da je vrijeme ekstremnog kapitalizma (i lopovluka) ali ovako ćete samo izgubiti na dostojanstvu i vjernim posjetiteljima. Možda sam u krivu...
Ajde Nike sam jos progutao, ali ovo, no comment...
hahahahhaha ova je najjaca :D
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
super vam je crna slika preko cijele stranice
Da fakat, ni adblock na kompu ne pomaže, tj. pomaže samo ono crnilo ne može maknot kad su to namjerno ubacili da bi se reklama prikazivala unutar toga...
Kako ne pomaže... ja reklame ne vidim, možda nisi dobar filter napravio:
ABP na Chromeu:
http://www.bug.hr/ads/*
www.bug.hr###ad1908441886
EDIT: ne sjećam se zašto je ovaj drugi filter bio, nešto jednako annoying... :)
Sva sreca pa adblock odraduje posao kako treba.
Sva sreca pa adblock odraduje posao kako treba.
Sva sreća pa content filtering na firewallu odrađuje posao kako treba...
Kako ne pomaže... ja reklame ne vidim, možda nisi dobar filter napravio:
ABP na Chromeu:
http://www.bug.hr/ads/*
www.bug.hr###ad1908441886
EDIT: ne sjećam se zašto je ovaj drugi filter bio, nešto jednako annoying... :)
U Firefox-u ABP mi je pokazao crni prozor preko cijelog ekrana, ali ubio je reklamu, tak da je bilo samo crno
U Firefox-u ABP mi je pokazao crni prozor preko cijelog ekrana, ali ubio je reklamu, tak da je bilo samo crno
To je još gore
Ne znam jeste li primjetili ali u gornji desni kut su postavili gumb "Zatvori oglas"