Google+ terorizam

poruka: 5
|
čitano: 746
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Google+ terorizam

Htio bih preskočiti razne uvode i prepiranja oko društvenih mreža jer ih osobno ne koristim i nisam neki ljubitelj istih. Pokretanje ove teme vezano je uz Google i njegovo teroriziranje Google+ servisom na svim ostalim Google proizvodima. Ono što oni rade više nije normalno i treba biti zabranjeno...

Youtube me dnevno pita nekoliko puta želim li spojiti svoj YT account sa Google+.

Play store mi neda ocijenjivanje aplikacija i ostavljanje komentara ukoliko nisam na Google+.

Svako logiranje u Google mi nudi Google+.

Nakon tone potrošenog vremena u istraživanje i pretraživanje opcije s kojom bi zauvijek onemogućio teroriziranje Google+ nisam našao ništa slično osim da se maknem s Google servisa što mi stvarno nije opcija jer mi je njihov mail već dugo primarni.

Ima li još netko s sličnim iskustvom, a da je uspio pronaći neko rješenje?

1 0 hvala 0
17 godina
Google+ terorizam

Rjesenje je vrlo jednostavno. Pomiri se sa time da je google takva tvrtka i to je to, ako ti ne odgovara nitko ti ne brani da se koristis drugim servisima.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Google+ terorizam
mjaneci3 kaže...

. Ono što oni rade više nije normalno i treba biti zabranjeno...

Pa to nisu radili ni ovi ovi najveći agonti prevaratori! {#} To ne može živ čovjek izdržati! Te sotone! {#}

11 godina
neaktivan
Google+ terorizam

Nema rješenja, Google posjeduje sve nabrojano, od YT-a do maila i G+. Zbog toga se to  ne može zabraniti, ako te toliko smeta potraži druge servise.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Google+ terorizam

Ukoliko i dalje želiš koristit Googleove servise, rješenje je Google Apps. Dobiš administratorsku kontrolu, pa možeš složiti koje servise želiš, a koje ne. Npr. ukoliko ne želiš Google+, jednostavno dizejblaš taj servis. Kvaka je što ta usluga nije besplatna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 23:04 (D1001).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice