Google+ Invitations

poruka: 10
|
čitano: 1.161
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Google+ Invitations

Zelite li imati Google+?

1. Posaljite mi vas email na PM (morate imati preko 18 g.)

2. Ako imate srece dobit cete email

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
Re: Google+ Invitations
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan
Google+ Invitations

Misliš da smo mi budale, ili??

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nj0fra kaže...

zasto?

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
15 godina
Mr.Croatian100 kaže...

Zelite li imati Google+?

1. Nije nužno potrebno imati 18 godina za registraciju na Google+ (mnogima je uspjelo bez problema registrirati se, iako imaju manje od 18). Mislim da veliku ulogu igra korištenje ostalih Googleovih usluga.

2. Mail ćemo dobiti ako nam ga ti pošalješ. Ne vidim ulogu sreće u tome...?

Btw. nije li ti jednostavnije zalijepiti ovdje link sa 150 pozivnica, nego ih svakome pojedinačno slati?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan
deadman kaže...
Mr.Croatian100 kaže...

Zelite li imati Google+?

1. Nije nužno potrebno imati 18 godina za registraciju na Google+ (mnogima je uspjelo bez problema registrirati se, iako imaju manje od 18). Mislim da veliku ulogu igra korištenje ostalih Googleovih usluga.

2. Mail ćemo dobiti ako nam ga ti pošalješ. Ne vidim ulogu sreće u tome...?

Btw. nije li ti jednostavnije zalijepiti ovdje link sa 150 pozivnica, nego ih svakome pojedinačno slati?

ok, ali se nemoze se staviti link, mora se pojedinacno

15 godina
Mr.Croatian100 kaže...
deadman kaže...

Nije li ti jednostavnije zalijepiti ovdje link sa 150 pozivnica, nego ih svakome pojedinačno slati?

ok, ali se nemoze se staviti link, mora se pojedinacno

17 godina
Google+ Invitations

Koja navlakuša? {#} poslat ću ti nikad. 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Google+ Invitations
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...
nj0fra kaže...

zasto?

Tema postoji i vidim da si je vidio jer je zadnji post tvoj. Tamo si napisao poruku da tebi šaljemo mail i da ćeš ti invite poslati samo prvih 10 ljudi. I sad ispada kao da 20 stranica te teme ne postoji i kao da ti jedini imaš Google+ i još si došao i otvorio novu temu i opet napisao da šaljemo tebi mail na PM, i (pazi sad ovo) ako imamo sreće da ćemo dobiti invite... E sad:

• Google+ ima 25 milijuna korisnika i svatko od njih može poslati ne znam koliko pozivnica, zašto bi tebi slali i zašto si ti toliko drugačiji da moraš otvoriti novu temu da bi samo tebe preklinjali za invite...
  • Zašto ti otvaraš novu temu kada postoji već jedna i ima 20 stranica koju su ispisali ljudi koji su tražili invite, zašto i ti nisi mogao tako?
  • Zašto imaš tako glup nick koji bode u oči?
  • Zašto radiš igru u engleskom programskom jeziku??

Dobro, ova zadnja dva su Off Topic...

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice