Zelite li imati Google+?
1. Posaljite mi vas email na PM (morate imati preko 18 g.)
2. Ako imate srece dobit cete email
Zelite li imati Google+?
Misliš da smo mi budale, ili??
zasto?
Zelite li imati Google+?
1. Nije nužno potrebno imati 18 godina za registraciju na Google+ (mnogima je uspjelo bez problema registrirati se, iako imaju manje od 18). Mislim da veliku ulogu igra korištenje ostalih Googleovih usluga.
2. Mail ćemo dobiti ako nam ga ti pošalješ. Ne vidim ulogu sreće u tome...?
Btw. nije li ti jednostavnije zalijepiti ovdje link sa 150 pozivnica, nego ih svakome pojedinačno slati?
Zelite li imati Google+?
1. Nije nužno potrebno imati 18 godina za registraciju na Google+ (mnogima je uspjelo bez problema registrirati se, iako imaju manje od 18). Mislim da veliku ulogu igra korištenje ostalih Googleovih usluga.
2. Mail ćemo dobiti ako nam ga ti pošalješ. Ne vidim ulogu sreće u tome...?
Btw. nije li ti jednostavnije zalijepiti ovdje link sa 150 pozivnica, nego ih svakome pojedinačno slati?
ok, ali se nemoze se staviti link, mora se pojedinacno
Nije li ti jednostavnije zalijepiti ovdje link sa 150 pozivnica, nego ih svakome pojedinačno slati?
ok, ali se nemoze se staviti link, mora se pojedinacno
Koja navlakuša?
poslat ću ti nikad.
prvih 148 dobiva
NAVALITe
https://plus.google.com/_/notifications/ngemlink?path=%2F%3Fgpinv%3D7W0n5kKC2AE%3AusipaDcD-pY
zasto?
Tema postoji i vidim da si je vidio jer je zadnji post tvoj. Tamo si napisao poruku da tebi šaljemo mail i da ćeš ti invite poslati samo prvih 10 ljudi. I sad ispada kao da 20 stranica te teme ne postoji i kao da ti jedini imaš Google+ i još si došao i otvorio novu temu i opet napisao da šaljemo tebi mail na PM, i (pazi sad ovo) ako imamo sreće da ćemo dobiti invite... E sad:
Dobro, ova zadnja dva su Off Topic...