Google Chrome

poruka: 37
|
čitano: 8.000
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Google Chrome

Deinstaliraj program ACE Stream i napravi ovo gore što sam ti napisao u prethodnom postu.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Google Chrome

bok google crome mi zeza zadnje vrijeme ..kao prvo kad odtane malo duze otvoren ..pocinje trositi previse memorije ..zna se povecati i do 1 gb  a samo jedna stranica otvorena,,,,npr jutarnji list ...pokusao sam deinstall i ponovo...i ista stvar se desava ,,,takodjer mi ne radi silverlight na njemu...a na mozili radi ..ima li netko kakvo rijesenje ? hvala...slika u prilogu ...sada vec crome uzima previse memorije...a samo je jutarnji otvoren ..e da neda mi slike upload...? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google Chrome

Otvori Chrome i stisni kombinaciju tipki SHIFT + ESC. Pošalji screenshot prozora koji ti se otvorio u temu.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Google Chrome

shift nemam tipku na laptopu 

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Google Chrome

Ima li neka ekstenzija za Chrome koja bi mi zatvorila novootvoreni tab nakon recimo 5 sekundi? 
Znaci ja otvorim novi tab i nakon nekoliko sekundi da ga skripta zatvori. Ili barem nesto slicno 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google Chrome

Ima dodatak koji sam zatvara neaktivne kartice u vremenu koje ti odrediš u postavkama.

https://chrome.google.com/webstore/detail/tab-wrangler/egnjhciaieeiiohknchakcodbpgjnchh

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Google Chrome

Ne znam jeli baš tu spada moje pitanje, ali eto... Ugl. kad slušam neku glazbu na youtube-u otprilike na 3/4 pjesme mi zvuk bude najednom malo tiši i dalje nastavlja takav biti, ali ako prebacim nazad tj. prije te "točke" kad je postao tiši i opet vratim na taj tiši dio, tada bude opet normalno glasno. Ima neko ideju u čemu je problem? Browser je naravno chrome najnoviji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 18:05 (AirLive).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice