Kad spremim neku sliku sa neke stranice uvijek mi ju otvori u Picture Manageru..kako to promjeniti??
desni klik na sliku/open with/izaberi program
a mogu da mi ne otvori....?
ne znam koju verziju Chromea koristis, ali probaj ovo..
Options/Under the hood (napredne postavke)/Downloads/Clear auto opening settings
e to,hvala :D
Pozdrav,
Prilikom otvaranja preglednika Google Chrome javlja mi poruku: Vaš se profil ne može upotrijebiti jer pripada novijoj verziji Google Chrome. Neke značajke možda nisu dostupne.Navedite drugi direktorij profila ili upotrijebite noviju verziju proizvoda Chrome.
Prije sam pokušao staviti noviju verziju, nije išlo pa sam se vratio na staru i sad mi javlja ovo .Što napraviti?
Pozdrav,
Prilikom otvaranja preglednika Google Chrome javlja mi poruku: Vaš se profil ne može upotrijebiti jer pripada novijoj verziji Google Chrome. Neke značajke možda nisu dostupne.Navedite drugi direktorij profila ili upotrijebite noviju verziju proizvoda Chrome.
Prije sam pokušao staviti noviju verziju, nije išlo pa sam se vratio na staru i sad mi javlja ovo .Što napraviti?
Otvori Windows Explorer (bilo koja mapa) i u adresnu traku upisi ovo: C:\Users\Yourusername\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default i u mapi Default nađi i izbriši "Web Data"
-pod Your Username ide ime tvog accounta na PC-u.
Mapa Default je prazna.
Pozdrav,
I dalje mi se pojavljuje ista poruka kod uključivanja preglednika.Moram prihvatiti 3 puta ok i onda se otvori.Ako ga deinstaliram da bih ga ponovno instalirao hoće li mi se izgubiti sve ono što mi je u favoritima(druge oznake) i što prije ućiniti da mi to ostane
Ili jos jednostavnije, ulogiraj se u chrome i odma ti spasi sve bookmarkse, passworde i slicno, nakon reinstalacije se samo opet ulogiras i sve te ceka.
Hvala,riješio sam na ovaj prvi način.
Molila bih ako mi netko može pomoći! Kad uđem u Chrome on mi ne može ucitati stranice. Probala sam sa brisanjem, uploud om ali ništa ne pomaže. Ako netko zna neka pomogne molim!
pozz imam problem kad sam na google chrome youtube zeza a kad sam na mozzili ne npr kad kliknem na neku karticu malo secka dook se ne ucita stranica.a kad se ucitas sve normalno?
Molila bih ako mi netko može pomoći! Kad uđem u Chrome on mi ne može ucitati stranice. Probala sam sa brisanjem, uploud om ali ništa ne pomaže. Ako netko zna neka pomogne molim!
Probaj settings(postavke)-show advance settings(pokazi napredne postavke)-i onda skroz dole reset chrome browser...
pozz imam problem kad sam na google chrome youtube zeza a kad sam na mozzili ne npr kad kliknem na neku karticu malo secka dook se ne ucita stranica.a kad se ucitas sve norm?alno
Skini glary utilities free 4.4 instaliraj i ocisti si komp od smeca za pocetak
Jel ima itko problema sa AdBlockom u zadnje vrijeme?
Ima 3-4 dana da mi pušta dosta reklama, na YT pogotovo. Prije toga je sve radilo savršeno, nisam ni znao što je banner.
Probao reinstalaciju par puta, nije pomoglo.
Jel ima itko problema sa AdBlockom u zadnje vrijeme?
Ima 3-4 dana da mi pušta dosta reklama, na YT pogotovo. Prije toga je sve radilo savršeno, nisam ni znao što je banner.
Probao reinstalaciju par puta, nije pomoglo.
Klik na ikonicu od adblocka, options i onda filter lists tab. Ako nemas nijedan filter dodaj EasyList (english). Tako sam ga ja popravio.
Imam uključeno AdBlock prilagodljivi filter i Easy List
probala sam i nista sve je isto
1.Odi u advance settings i iskljuci pod system hardware acceleration ,ugasi pa ponovo pokreni chrome pa probaj
2.skini malwarebyte free i skeniraj c:\,zbrisi gamad pa probaj
3.Settings -users -add new user pa probaj (probaj i deleate old user)
2.Iskljuci antivirus,ponovo pokreni racunalo pa probaj (nemoj zaboravit antivirus upalit poslije,a ak je do njega nabavi neki drugi)
nista probala sam. probala sam u safe modu tamo otvara sve a ovako nista!
*izbrisi antivirus(avg,mcafee) i chrome restartaj,opet snimi chrome pa probaj
*izbrisi pa snimi drajvere za grafu ponovo
*dodaj komandnu liniju na C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe --reduce-gpu-sandbox
SUPER!!!! hvala ti puno!!! Napokon Chrome radi!! hvala
SUPER!!!! hvala ti puno!!! Napokon Chrome radi!! hvala
Fala molim,gumbic i to!!??!
Zadnjih dva tjedna hoću poludit. Kad god odem na neku stranicu koja ima google adsense reklame (a sad svaka druga ima) mi pokazuje neke divlje (jedne te iste) reklame. Nekužim šta da napravim, odem preko Mozille tamo mi je sve ok i pokazuje normalne reklame, dok preko chromea već dva tjedna izbacuje neke reklame od koji me boli glava. Kak da sredim to?!
ADBlock plug in i deri.
Ako opet zeza,vjerojatno si ne svjesno instalirao plug in za reklame.
Pogledaj si sto ti je sve instalirano na kompu.
Zadnjih dva tjedna hoću poludit. Kad god odem na neku stranicu koja ima google adsense reklame (a sad svaka druga ima) mi pokazuje neke divlje (jedne te iste) reklame. Nekužim šta da napravim, odem preko Mozille tamo mi je sve ok i pokazuje normalne reklame, dok preko chromea već dva tjedna izbacuje neke reklame od koji me boli glava. Kak da sredim to?!
Piše li ti ispod reklama nešto kao "Ads not by this site"? Imaš li oglase i na stranicama koje ih ne bi trebale imati? Ako da imaš virus.
Vjerojatno imaš još zaostataka virusa na računalu. Napravi sve kako je napisano na ovoj stranici OSIM 1. KORAKA.
http://malwaretips.com/blogs/malware-removal-guide-for-windows/
Onemogućeni dodatak sa slike služi za gledanje televizije preko interneta i dio je ACE Stream programa.
Vjerojatno imaš još zaostataka virusa na računalu. Napravi sve kako je napisano na ovoj stranici OSIM 1. KORAKA.
http://malwaretips.com/blogs/malware-removal-guide-for-windows/
Onemogućeni dodatak sa slike služi za gledanje televizije preko interneta i dio je ACE Stream programa.
taj "dodatak sa slike" kad onemogućim, onda mi reklame rade normalno. klinem "delete" i makne se, al čim restartam komp opet bude tamo. neznam šta da radim više...