Google chrome problem

poruka: 18
|
čitano: 2.439
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Google chrome problem sa otvaranjem slika.

Pozdrav

Imam problem sa google chrome, a to je taj da mi se neke slike na facebook-u ne pojavljuju odmah ili netko postavi sliku ili članak od 24 sata pa ju neće učitati, pomaže kada napravim refresh, ali to me izbaci na vrh naslovnice facebook-a.
Uglavnom mislim da je možda neki virus, ali opet nisam siguran. Isto tako vrijedi i za Youtube kada gledam video neki i onda od ponuđenih videa sa strane se ne vide slike ili na bilo kojoj stranici na kojoj ima više slika.
Dolje u prilogu su slike.
1. i 2. slika su primjeri za naslovnicu
3. slika je kada otvorim neku sliku na facebook-u.

Ako netko može pomoći, hvala unaprijed.

Lijep pozdrav 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome problem

Imaš li Windows 8/8.x na računalu?

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Google chrome problem

Ne, imam windows 7 ultimate :)

14 godina
neaktivan
Google chrome problem

U redu. Za početak počisti sa CCleaner-om pa ako to ne riješi problem, javi se u temu.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dobro, pokušat ću pa se javim.

Hvala ti Marko. 

13 godina
neaktivan

Ne pomaže ni to.

Izgleda da je najviše problema kada dođem do kraja naslovnice onda više neće učitati niti nove podatke :(

14 godina
neaktivan
Google chrome problem

Onemogući sve instalirane dodatke u Chrome-u pa probaj ponovno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.10.2014 13:48 (Marko :D).

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Da, evo izgleda da je to pomoglo, ali opet čudno, te programe u proširenju sam imao već neko vrijeme i ništa novo nisam instalirao. Tako da neznam zašto je to počelo uopće raditi.
Ali nema veze glavno da je to riješeno.

Hvala ti puno Marko.

14 godina
neaktivan
Google chrome problem

Nema na čemu. Koje dodatke imaš instalirane, ako nije tajna?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo vidi sam neda mi se pisati :P

14 godina
neaktivan
teic_7 kaže...

Evo vidi sam neda mi se pisati :P

Hmm. Ako i dalje želiš koristiti te stare dodatke, omogući jednog po jednog sve dok ne dođeš do onog dodatka koji blokira učitavanje slika. Nisam siguran ali mislim da je uzrok Privacy Palette.

13 godina
neaktivan

Ma bit će da je da, možda se program updatao i počeo blokirati sam od sebe slike itd.

16 godina
Google chrome problem

da ne otvaram novu temu, imam i ja problem sa Chrome-om. Čudno mi prikazuje torrent stranicu, sada mi se slično događa i sa FF. Na dijelić sekunde ju normalno prikaže, a onda ovako kao u priloženoj slici. Vjerovali ili ne IE prikaže normalno.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
partwish kaže...

da ne otvaram novu temu, imam i ja problem sa Chrome-om. Čudno mi prikazuje torrent stranicu, sada mi se slično događa i sa FF. Na dijelić sekunde ju normalno prikaže, a onda ovako kao u priloženoj slici. Vjerovali ili ne IE prikaže normalno.

Počisti sa CCleanerom, a ako to ne uspije gasi jedan po jedan dodatak da vidiš koji ti dodatak blokira elemente na stranici.

16 godina
Marko :D kaže...
partwish kaže...

Počisti sa CCleanerom, a ako to ne uspije gasi jedan po jedan dodatak da vidiš koji ti dodatak blokira elemente na stranici.

Zanimljiva ideja, mislim na ovaj drugi dio tvog posta. To je bilo i rješenje problema, AS magic player (acestream) je krivac. 

14 godina
neaktivan
Google chrome problem

Ako ti ne treba ukloni ACE Stream (ili kako se već zove) jer je taj program Adware, odnosno kupi podatke o tebi i izbacuje ti oglase.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.10.2014 20:55 (Marko :D).

0 0 hvala 0
16 godina
Marko :D kaže...

Ako ti ne treba ukloni ACE Stream (ili kako se već zove) jer je taj program Adware, odnosno kupi podatke o tebi i izbacuje ti oglase.

Bez njega nema torrent streama, ali kontam da nije vrijedno...

14 godina
neaktivan
Google chrome problem

Ah znam ali da sam ja na tvom mjestu instalirao bi stariju verziju programa ili ga u potpunosti deinstalirao.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice