Google chrome-problem

poruka: 3
|
čitano: 1.250
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Google chrome-problem

pozdrav, gledao sam po forumu malo o ovom problemu ,ali nemogu bas naci odgovor na njega...imao sam nekih problema s chromom, i najednom mi se ugasio samo...izbacilo mi bilo neke viruse...i ajd to sa virusima nekako rijesim, al sam bio prisiljen izbrisati chrome....i sada ga idem ponovo instalirat, i kad bude gotovo to ocu ga otvorit, kliknem na ikonu, i NISTA se ne dogada..ne otvara ga... stavrno nezz u cemu je problem, i restarto sam laptop i opet nista.....dali je to mozda zato sto sam nedavno upgredao na SP3 windows,stvarno nezz.... eto nadam se nekom odogovoru i pomoci, jel se ne zelim ponovo vracat na mozzilu...  //SRETAN BOŽIĆ SVIMA//

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Google chrome-problem
pedjo99 kaže...

pozdrav, gledao sam po forumu malo o ovom problemu ,ali nemogu bas naci odgovor na njega...imao sam nekih problema s chromom, i najednom mi se ugasio samo...izbacilo mi bilo neke viruse...i ajd to sa virusima nekako rijesim, al sam bio prisiljen izbrisati chrome....i sada ga idem ponovo instalirat, i kad bude gotovo to ocu ga otvorit, kliknem na ikonu, i NISTA se ne dogada..ne otvara ga... stavrno nezz u cemu je problem, i restarto sam laptop i opet nista.....dali je to mozda zato sto sam nedavno upgredao na SP3 windows,stvarno nezz.... eto nadam se nekom odogovoru i pomoci, jel se ne zelim ponovo vracat na mozzilu...  //SRETAN BOŽIĆ SVIMA//

Pokusaj izbrisati opet chrome sa revo uninstalerom 

pocisti smece i sa ccleanerom pa onda opet instaliraj chrome pa vidi oce li.

provjeri da nije ostalo sta od virusa sa Mbam-om i sas-om uradi update oba programa prije scana. 

16 godina
neaktivan
RE: Google chrome-problem

hvala, proradilo je...ako je tema bespotrebna, neka ju moderator obrise....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice