Gmail će mi ukinut acc

poruka: 38
|
čitano: 5.175
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Gmail će mi ukinut acc
Nuclear_Phoenix kaže...

Ništa, ostat ces bez racuna. Hrpa korisnika je to dobila, opce plakanje po redditu. Nema pregovora i obilaznih nacina - ne znam jel stizala obavijest i ovima koji placaju dodatni storage.

Ja plaćam dodatni prostor i do sada mi nije stigla nikakva obavijest.

13 godina
crocro23 kaže...
SharkZ kaže...

U čemu je točno problem dati osobnu iskaznicu googlu na uvid?

Tu istu osobnu treba dati bankama, operaterima, aircashu, auto osiguranjima, revolutu, svakoj babi na šalteru, od pošte, tehničkog pregleda do hrpe drugih institucija...

Ne vidim šta je tu google drugačiji.

Ne dajete osobnu nigerijskom princu ili nekom botu na njuškalu, nego ozbiljnoj kompaniji čiju uslugu koristite.

Pa nije problem u tome, ali Google je oduvijek davao opciju da na jedan račun povežeš 5 email (gmail) adresa, sad to više neda. Znači 1 osoba - 1 osobna - 1 email, trebalo je bit kao do sad, 1 google račun - koliko želiš adresa.

Auuuuu... Imam 5 Gmail accounta... Trebaju mi za WoT i još par stvari.

Šta da radim?

Nisam ja ništa prčko.
13 mjeseci
Gmail će mi ukinut acc

Dobro je dok ne počnu ugovorne ubojice unajmljivati....

0 0 hvala 0
7 godina

Isto. Za MP igre, internet kupovinu, temu, ali, ebay... A neka. Bit će mi bolje bez ičega.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
17 godina
Gmail će mi ukinut acc

Koliko se sjećam od prije neki dan kod otvaranja novog gmaila susjedi, te u trenutku pristupa play storu; i ima više opcija za potvrdu godina.
Jedna je bila za lice, jednom slikom, preko id sustava, kamerom na smartphonu. Za one koje brine privatnost može se slikati koga god a godine valjda procjenjuje ai.
Na računima sa unesenim načinom plaćanja provjera im ne treba.

○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2025 8:58 (kunof00).

0 0 hvala 1
15 godina
Conan_Zg kaže...
Nuclear_Phoenix kaže...

Ništa, ostat ces bez racuna. Hrpa korisnika je to dobila, opce plakanje po redditu. Nema pregovora i obilaznih nacina - ne znam jel stizala obavijest i ovima koji placaju dodatni storage.

Ja plaćam dodatni prostor i do sada mi nije stigla nikakva obavijest.

Ja sam se isto pitao kako to da ni mene nisu tražili nikakvu potvrdu. Pretpostavljam zato što sam gmail kreirao prije više od 18 godina kada se gmail dijelio pozivnicama, ali da, vjerojatno i plaćanja preko walleta dokazuju dob.

Ovaj potpis nije u skladu s propisima.
13 godina
kunof00 kaže...

Koliko se sjećam od prije neki dan kod otvaranja novog gmaila susjedi, te u trenutku pristupa play storu; i ima više opcija za potvrdu godina.
Jedna je bila za lice, jednom slikom, preko id sustava, kamerom na smartphonu. Za one koje brine privatnost može se slikati koga god a godine valjda procjenjuje ai.
Na računima sa unesenim načinom plaćanja provjera im ne treba.

Jel se mora fotkat na licu mjesta ili se može dati fotografija lica iz mobitela?

Nisam ja ništa prčko.
17 godina

Mislim da je samo live capture. Koriste private ID.
Tj. više o tome je na linku gdje pokazuju proces i opcije verifikacije.

○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice