Gmail problem

poruka: 1
|
čitano: 2.259
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gmail problem

Nekoliko puta dnevno mi se Gmail račun zaključa, a nemam pojma zašto. Nisam prijavljen preko mobitela pa ne znam u čemu je problem...

Moj račun je zaključan

Ako otkrijemo neuobičajenu upotrebu koja može upućivati na to da je vaš račun ugrožen, možemo privremeno onemogućiti pristup. Ponovno uspostavljanje pristupa može potrajati između jedne minute i 24 sata, ovisno o ponašanju otkrivenom putem našeg sustava.

Neuobičajene aktivnosti na korisničkom računu obuhvaćaju, ali nisu ograničene na:
Primanje, brisanje i preuzimanje velikih količina pošte putem protokola POP ili IMAP u kratkom vremenskom razdoblju. Ako vam se prikaže poruka "Zaključavanje u sektoru 4", Gmailu ćete najvjerojatnije moći ponovno pristupiti nakon 24 sata.
Slanje velikog broja neisporučivih poruka (poruka koje se vraćaju).
Upotreba softvera za zajedničku upotrebu ili pohranu datoteka, proširenja preglednika ili softvera trećih strana koji vas automatski prijavljuju na korisnički račun.
Ostavljanje Gmaila otvorenog na više mjesta.
Poteškoće vezane uz preglednik. Ako se stranica u pregledniku neprestano ponovno učitava dok pokušavate pristupiti pristigloj pošti, imajte na umu da je vjerojatno riječ o poteškoći s preglednikom te da je možda potrebno izbrisati predmemoriju i kolačiće preglednika.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice