Gmail pitanje

poruka: 13
|
čitano: 5.158
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gmail pitanje

vidio sam da je moguće da imate mail na googlu (gmail) ali da ne mora pisati @gmail.com već može pisati i @prezime.com . Kako se to napravi, ima li tko iskustva s tim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Gmail pitanje

Moraš imati registriranu domenu, a mislim i web hosting (ali nisam siguran) za to. Ja imam web stranicu, pa koristim prostor za email od gmaila. Korisničko ime mi je @domena.com  a ne @gmail.com

Chevapi & pizza su IN, posjeti http://www.Chevizza.in
17 godina
neaktivan

ok, što to znači da moram platiti google web hosting ili? daj mi neki link di mogu o tome pročitat nešto!

16 godina
Gmail pitanje

Trebaš uzeti neki web hosting sa plaćenom domenom. Većina hostinga nudi neograničen broj e-mail adresa tipa nešto@domena. To ti nema veze sa gmail-om i googlom već sa hostingom koji platiš. To je tvoja osobna email adresa.

Mrzim svoj nadimak!!!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Gmail pitanje

da ne otvaram novu temu.. kako mogu uraditi backup mailova ili ih bar proslijediti dalje na svoju drugu adresu a da ne moram jedan po jedan?

jel itko ikad brisao gmail tj google acc?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

da ne otvaram novu temu.. kako mogu uraditi backup mailova ili ih bar proslijediti dalje na svoju drugu adresu a da ne moram jedan po jedan?

neki servisi podržavaju opciju backupa mailova, ta opcija bi se trebala moći relativno lagano pronaći ako postoji, a ako ne, ne gine ti mail po mail

ovo je link za brisanje google + accounta, a ovo je link za brisanje gmaila

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts
17 godina
skank666 kaže...

Backup jedino da ih povuces putam POP3-a na lokalno racunalo. Proslijedjivanje... to neznam. Ja sam s gugletom zadovoljan.

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
14 godina
neaktivan
Gmail pitanje

ljudi kako naci arhivirane poruke,slucajno arhivirao njoh par i sad nikako do njih... 

0 0 hvala 0
14 godina
Posto nema teme Gmail pitanja i odgovori i ja imam jedno prosto pitanje kako da mi zapamti prijavu na gmail da nemoram svaki put ukucavati ime i sifru...
12 godina
neaktivan

pa kod logina samo checkiras ono "zapamti me" ili imaš i opciju aktivacije računa preko SMS koda i opet samo kad unosiš kod checkiraš ono da te zapamti

14 godina
oznacim zapamti me i nista..druge gmail adrese su upamcene al ova nije mozda kad me pitalo prvi put oznacio sam da me ne zapamti
12 godina
Gmail pitanje

Pobriši cookie pa probaj ponovo.

Odogovor na prvo pitanje - http://www.google.com/enterprise/apps/business/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gmail pitanje

Imam i ja jedno pitanjce,

neko je otvorio gmail adresu sa nazivom firme u kojoj radim npr moja.firma@gmail.com i mojafirma@gmail.com (a koliko vidim obje adrese je otvorila ista osoba) i sad okolo šalje gluposti. Što učiniti ?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice