Zanima me, pošto gmail nudi 7gb prostora za mailove, zanima me jel se ikako može taj prostor iskoristit za nešto drugo, recimo, uploadanje nekih svojih fileova, znači recimo kao neki mrežni disk i da na njega uploadamo, nešto kao free hosting?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me, pošto gmail nudi 7gb prostora za mailove, zanima me jel se ikako može taj prostor iskoristit za nešto drugo, recimo, uploadanje nekih svojih fileova, znači recimo kao neki mrežni disk i da na njega uploadamo, nešto kao free hosting?
ali upozorenje,ako oni skontaju to,krsis TOS i imaju pravo izbrisat kako hoce...zato se pazi
Da, postojao je onaj programcic tipa GDrive gdje je taj space na Gmailu mogao biti koristen za pohranu podataka. Neznam jel to legalno ili ne... vjerovatno kako je kolega reko... ne...
ma prije je bio onaj program gmail fs, al više ne funkc. pa sam mislio na tak nešt. hvala za ovo
znam i za 4shared, i za brdo free hostinga koje sam koristio za skladištenje :D podataka, ali u zadnje vrijeme sam počeo sve prebacit na što jednostavnije, počeo koristit iGoogle (tko nije, sve preporuke za isprobati) i prezadovoljan s time, sve na jednom mjestu, vijesti, vrijeme bilješke, kalendar, mail, ma sve sve i još samo mi je falilo nešt gdje bi mogo spremat neke datoteke koje su mi potrebne kad nisam za svojim kompom, sjetim se da na gmailu ima brdo slobodnog prostora, koje, realno, slabo tko od nas popuni do kraja (ako uopće itko), pa sam mislio ak se to može, hm, prenamijenit :D
ako sam dobro shvatio vama treba google docs.
Osobno ga ne koristim tako da nisam siguran da je to to, ali tako sam pročitao
I šta se tiče onoga da se nemože popuniti onih 7gb prostora, samo da se pohvalim ja sam na 88%
probajte vi biti dobri sa hrpom cura, mamom, sestričnama i još k tome nemati volje za brisanje mailova (osim onih sa facebooka) i za god i pol budete napunili sav prostor
probao googledocs, ne zadovoljava :D koji god word dokument ubacim, kad ga skinem natrag na računalo, tekst izgubi formu, tak da mi to ne paše. osim toga, trebam uploadat i recimo exe, avi, mp3, rar...
Da li Gmail virtual disk(gmail drive) danas funkcionira-vaša iskustva u 2012/2013. g. ? Ne bih želio ostati bez svojeg računa!
Još jednom pitam jer mi je bitno-hitno:Da li Gmail virtual disk(gmail drive) danas funkcionira-vaša iskustva u 2012/2013. g. ? Ne bih želio ostati bez svojeg računa, jer sam negdje čitao da google briše account onom tko to koristi?