Gaming Tim

poruka: 2
|
čitano: 613
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Gaming Tim

Moje ime je Dominik, i vlasnik sam jedne gaming stranice. Znaci stranica je tek u izradi. Ja imam ideju za stranicu i sada trazim tim ljudi koji bi mi pomogli u izradi i odrzavanju te stranice. Ne želim da se javljaju ljudio koji žele neku zaradu iz toga, jer je stranica neprofitabilna plus toga tek je u izradi. A kasnije cemo vidjet kako ce to ić.

Kakve ljude trazim:

Najbitnije je da vole igrice. Jer stranica je općenito o igricama, ako netko želi biti novinar onda bi trebao znati pisati i izraziti se. Ako netko želi biti admin na forumu onda treba pravila znati i ostalo sto ide s time. Dob nije bitna isto tako i spol. Nije bitno iz koje je države ali mora znat Hrvatski jer je stranica usmjerena na Hrvatsku populaciju.

Tema stranice:

E sada nisam siguran kako bi se izrazio za temu. To je kao neka Gaming Centrala znaci ima Forum, Vijesti, Servere, Gameplaye, Trailere itd. Kada sakupim tim onda se svi zajedno dogovaramo ako cemo ubacit jos nesto npr. Recenzije itd. 

Razvoj:

Kao sto sam u uvodu napisao neprofitabilna je, tj. sve novce koje dobijemo ulazemo u stranicu npr. Kupujemo nove servere ili nesto treće. Ovisno o dobitku mozda budemo i međusobno podjelili zaradu ali otom potom.

Informacije:

Ime: Dominik

Prezime: Kosić

Grad: Krk, Rijeka

Broj Mobitela: 0992600235

Stranica: www.gamers-hr.com

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gaming Tim
Evo dvojica su se prijavil, jedan je vec usao u tim a s jednim se jos nisam kontaktirao ali mislim da ce i on uc u tim, zeli li jos netko???
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice