Ma situacija s netom je stvarno po*rana u nas, stvarno mi to nije jasno, kada pogledamo naprimjer susjednu Hrvatsku gdje ima preko 10 nakvih providera, konkurencije itd...
Imam 35GB mjesecno, brzina 4mbit, i placam 55KM :S
Ma situacija s netom je stvarno po*rana u nas, stvarno mi to nije jasno, kada pogledamo naprimjer susjednu Hrvatsku gdje ima preko 10 nakvih providera, konkurencije itd...
Imam 35GB mjesecno, brzina 4mbit, i placam 55KM :S
Ja imam Iskon Trio (Carnet dodatak preko skole) i placam oko 200kn. Internet 4Mbit/256kb FLAT, Telefon 1000besplatnih minuta, i Televizija sa 100programa ;D
prezadovoljan sam...
Ja imam Iskon Trio (Carnet dodatak preko skole) i placam oko 200kn. Internet 4Mbit/256kb FLAT, Telefon 1000besplatnih minuta, i Televizija sa 100programa ;D
prezadovoljan sam...
Lako je tebi! Ti si u Hrvatskoj! Nama Ht brzinu od 3/mbit flat naplaćuje 400kn,ali pod ugovorm na 12 mjeseci. Inače je cijena 600kn. Stim da da je to samo internet, telefon uopće ne ulazi u to. A IPTV nemamo.
Preselite se u HRV :D
ja sam imao brzinu od 1500 i bilo je za mene dosta dobro, na youtube je nekad znalo stekat ako je zahjevnije ali nista strasno.
Film mi je skidao za nekih sat ipo otprilike, jedino me je zezao limit od 12g i uvijek sam u mb ga uganjao.
Sad sam presao na telemach i odlicno mi je, brzina 4500 i flat :)
Zanima me da li iko zna kakav je kvalitet veze na m:tel-u za igranje ? Sad sam na kablovskom netu 2Mbps/256kbps (sasvim dovoljna brzina za igranje) i godinu dana je ferceralo, i sad ima packet loss-a toliko da ne mogu igrati nikako. Ping ne DE serverima (prije bilo 50-55 standardno) sad je oko 80-150 ako imam srece a u vecini slucajeva navece imam 999 , kompletan prekid protoka in-game :/ Kod surfanja se naravno ne primjeti toliko.
Interesantno je da na speedtest.net ne mogu vise uopste da izmjerim brzinu znaci dok mjeri stoji na 786kbps i onda naglo preskoci na 20 ili 30 Mbps. Znaci uzas :/
Jedina opcija mi je da se prebacim na m:tel ali su puno skuplji pa se bojim da se ne pogrijesim ako predjem a iste stvari se desavaju i kod m:tel-a.
Znaci najvise me zanima igranje da li ima laga i kakav je ping i to posebno navece od 18-23 cet.
Hvala unaprijed.