Već mi se dešavalo da Firefox nakon nekog vremena, bez promjene addona, nadogradnje addona ili bilo čega, zablesi s nekim glupostima poput zaboravljanja ili miješanja spremljenih predložaka za forme, čudnog i prečudnog ne-aktiviranja nekih stilova, skripti, pa čak i rich text editora kao na BUG-ovom forumu.
A sada imam još čudniji problem, također bez ikakvog diranja po Firefoxu, da jednostavno editiranje tekstova na forumima ne radi (na ovom npr.), da neke stilove ne koristi, da ne refresha stranicu ni "na silu" i sl.
Toliko sam frustriran Firefoxom da sam čak i Chrome krenuo koristiti i ubrzo odustao jer je jednostavno... ne znam... nema ničega. Potom sam pokušao Operom koja iz nepoznatog razloga ne želi izvršiti objavu posta na ovom ni net.hr forumu.
Na kraju ovo pišem s IE-a kojem se tako nešto nikada nije dogodilo (on je znao zablokirati). Nije mi jasno (osim što je Firefox sve veći bloatware) što se to dešava "alternativcima" da postaju lošiji od onih na čijim su promašajima i stasali, a ovi koji su bili promašaj, postaju sve bolji i bolji.
Ništa drugo nego antimetabola iz Gundulićeva Osmana: tko bi doli, eto je doli, a tko doli, gori ustaje.