Facebook

poruka: 456
|
čitano: 230.198
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Facebook

Imam još jedno pitanje, maloprije se netko pokužao s nekog uređaja prijaviti na moj facebook acc, uglavnom ja sada moram upisati kod koj su mi poslali na mobitel samo je problem što sada imam novi broj mobitela a staru karticu više nemam.

Kako da riješim ovaj problem? I jeli netko imao isti ovakav problem?

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
13 godina
neaktivan
Facebook

pozz evo ovano netko mi je prijavio fb profil nemogu uci na njega.trazi mi kod s mobitela koji mi uopce ne dolazi pokusala sam resetirati pass preko maila ali kad resetiram opet trazi kod s mobitela,jeli imao netko slicno iskustvi ili mozda netko zna sta da napravim havala unaprijed .

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma nece ti ni poslati kod jer meni ga nesalju a imam broj

13 godina
neaktivan

IMaš li možda pozivni broj zemlje? Jer kada se stavlja broj na fb treba se staviti pozivni broj zemlje.

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
13 godina
neaktivan

ja sam probala tako ali nista kod ne dolazi ,

13 godina
neaktivan

Ima li facebook možda e-mail na koji ih mogu kontaktirati? 

13 godina
neaktivan

ja sam pokusala sve od mijenjanja sifre ,prepoznavanja prijatelja .slanja podataka fb ali nsta od toga nije uspjelo jer nakon svega napravljenoga trazi kod koji dolazi na mob ali fb ocito ne salje kodove jer ja nisam dobila nikako cak sam i broj promijenila,tako da izgleda od vracanja profila nista ,

15 godina
moderator

Kako si upisala broj?

Treba biti u obliku 003859(1,2,5,8,9)xxxxxxx

Just hating everyone for no reason.
13 godina
neaktivan

ma probala sam i tako i onako ali nista nema mi druge nego deaktivirat ili neznam sta sa profilom jer vratit ga ne mogu,

14 godina
neaktivan
ema84 kaže...

ma probala sam i tako i onako ali nista nema mi druge nego deaktivirat ili neznam sta sa profilom jer vratit ga ne mogu,

Meni neki dan stigao kod, radi provjereno! 

Probaj ovako upisati: +3859xxxxxxxxx

13 godina
neaktivan

ma ja sam slala dokument radi potvrde indetiteta i nakon sto su odgovorili da sam uspjesno potvrdila indetitet opet traze kod.koju mrezu ti korisits?

14 godina
neaktivan
ema84 kaže...

ma ja sam slala dokument radi potvrde indetiteta i nakon sto su odgovorili da sam uspjesno potvrdila indetitet opet traze kod.koju mrezu ti korisits?

Ja sam 095. 
Neki dan brat se prijavljivo sa frnedovok kompa na Fejs i tražio ga kod, on upiso svoj broj mobitela (091) i uredno mu stigo kod. 

13 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
ema84 kaže...

Ja sam 095. 
Neki dan brat se prijavljivo sa frnedovok kompa na Fejs i tražio ga kod, on upiso svoj broj mobitela (091) i uredno mu stigo kod. 

da obavezno bez ove 0 tako sam i ja zeznuo stvar na jednom drugom social networku slucajno i kad sam napravio ovako kao dole u primjeru onda je sve radilo.
ugl. ovako :

1. +38591xxxxxxx
  2. +38599xxxxxxx
  3. +38595xxxxxxx
  4. +38597xxxxxxx

mora ti sigurno stic kod jer poanta je samo kako si ti napisala.
jedini ispravan nacin je ovaj gore kao što sam naveo.znam jer sam bio u slicnoj situaciji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 19:44 (Stux).
15 godina
Facebook

kad ce onaj novi izgled fejsa? vec je proslo par mjeseci i ne mjenjaju nista?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

kakav izgled,na što misliš konkretno?

15 godina
Stux kaže...
maxy0 kaže...

pa ono sta su prije par mjeseci govrili, cijeli redizajn news feeda

13 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
Stux kaže...
maxy0 kaže...

pa ono sta su prije par mjeseci govrili, cijeli redizajn news feeda

pa to je izašlo,ali ne u full verziji. nez proguglaj malo pa vidi
tko ce ih znat totalno me briga.sta se mene tice mogu ga usrat do kraja da chat bude gore, a search dole i ostale gluposti.
ionako ga ne koristim baš često.

13 godina
neaktivan

izgleda da je problem do broja jer izgleda da ne salju na 97 brojeve ja sam prije bila 95 i samo sam se prebacila na 97 mrezu broj nisam mijenjala .ali dok sam bila na 95 kod je dolazio,a sada ne dolazi,a ja nisam u mogucnosti da promijenim broj

12 godina
ema84 kaže...

izgleda da je problem do broja jer izgleda da ne salju na 97 brojeve ja sam prije bila 95 i samo sam se prebacila na 97 mrezu broj nisam mijenjala .ali dok sam bila na 95 kod je dolazio,a sada ne dolazi,a ja nisam u mogucnosti da promijenim broj

meni kod uredno dolazi na 097 broj

13 godina
neaktivan

pa u cemu je ond moj problem ??

13 godina
neaktivan
Facebook

zdravo svima... jel mi može netko reći zašto mi na e-mail koji koristim za fejs ne dolaze sve poruke koje mi dođu u inboks nego samo neke, prikazane su samo neke poruke samo od ljudi koji meni šalju ali ne i moje, samo ponekad se zna i moja prikazati u e-mailu, ako netko zna zašto ne dolaze sve bit ću zahvalna?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
polloo kaže...

zdravo svima... jel mi može netko reći zašto mi na e-mail koji koristim za fejs ne dolaze sve poruke koje mi dođu u inboks nego samo neke, prikazane su samo neke poruke samo od ljudi koji meni šalju ali ne i moje, samo ponekad se zna i moja prikazati u e-mailu, ako netko zna zašto ne dolaze sve bit ću zahvalna?

Nez.sta se imaš brinuti ako ti sve stižu u inbox,ali ok. {#}

Ajde probaj ovako ulogiraj se na facebook Postavke korisnickog racuna/ Obavijesti i sad pogledaj sliku dole sto sam uplodao. Znaci ukljucis sve ovo.
Druga opcija je da provjeris spam ili junk email da ti se možda tu ne spremaju poruke. (nez. na koji si registrirala facebook pa do sutra kad se javis onda cemo vidjeti detaljnije)
I za kraj možeš@facebookmail.com dodat u email pod sigurnu listu pošiljatelja( da ti sve stiže bez greške) ili se od njih trenutno odjavit(unsubscribe-at ih) pa ponovo aktivirat,znaci kao mini restart.Obicno se taj unsubscribe nalazi na kraju svake poruke u donjem kutu napisan sitnim slovima.

U slucaju da ovo ne bude radilo onda jednostavno napravis novi hotmail ili gmail cisto da probaš.
Inace ja sam to iskljucio,ali nisam siguran da li bi ti uopce i trebala vidjet svoje poruke,ali otom-potom probaj ovo gore navedeno :)

facebook notifikacije facebook notifikacije
13 godina
neaktivan

Zanima me kako da napravim na facebook grupi kada objavim status i netko klikne na njega da bi vidio neki sadržaj mora proći 3 koraka, like share i onda se prikaže sadržaj?

14 godina
neaktivan
Facebook

Pozdrav, samo da odgovorim na 1. post - facebook je donekle koristan al u zadnje vrijeme je dosta toga uvedeno šta me samo tjera da se deaktiviram i ne pojavljujem tamo više iako je skoro pa nemoguće... Zato ga sve manje volim!

I zanima me ima li tko kome se isto događa (ili je to opet nešto novo na fb-u). Dakle ulogiram se na komp na fejs (a chat je uvijek ugašen, baš uvijek) ali svejedno ja sam drugima online tj "na chatu". Kad se izlogiram s fejsa, budem online još 10-15 minuta pa me stavi offline, tako mi dečko kaže jer je pratio preko svog fejsa... Ista stvar se događa kad uđem na fb preko mobitela, bila aplikacija, messenger ili preko običnog mobilnog browsera (opcija chat je uvijek off!!)! Znači da sada svaki put kad se samo ULOGIRAMO fb nas prikazuje "online" na chatu htjeli mi to ili ne?? {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 15:11 (jayella).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jayella kaže...

Pozdrav, samo da odgovorim na 1. post - facebook je donekle koristan al u zadnje vrijeme je dosta toga uvedeno šta me samo tjera da se deaktiviram i ne pojavljujem tamo više iako je skoro pa nemoguće... Zato ga sve manje volim!

I zanima me ima li tko kome se isto događa (ili je to opet nešto novo na fb-u). Dakle ulogiram se na komp na fejs (a chat je uvijek ugašen, baš uvijek) ali svejedno ja sam drugima online tj "na chatu". Kad se izlogiram s fejsa, budem online još 10-15 minuta pa me stavi offline, tako mi dečko kaže jer je pratio preko svog fejsa... Ista stvar se događa kad uđem na fb preko mobitela, bila aplikacija, messenger ili preko običnog mobilnog browsera (opcija chat je uvijek off!!)! Znači da sada svaki put kad se samo ULOGIRAMO fb nas prikazuje "online" na chatu htjeli mi to ili ne?? {#}

To je neka privremena greška.Jos nisam cuo za ovaj problem,a sto se tice mobitela tako to mora bit ako koristis facebook aplikaciju/e.Ne možeš izgasit chat kad si na mobitelu i pisat ce kad si zadnji put bila i prije koliko minuta,sati i ostalo. A kod logiranja s kompjutera/laptopa preko browsera možeš chat iskljucit i nitko te nece vidjeti online,a mozes i ljude posebno dodavat(tko da te vidi tko ne)

chat chat
14 godina
neaktivan
Stux kaže...
jayella kaže...

To je neka privremena greška.Jos nisam cuo za ovaj problem,a sto se tice mobitela tako to mora bit ako koristis facebook aplikaciju/e.Ne možeš izgasit chat kad si na mobitelu i pisat ce kad si zadnji put bila i prije koliko minuta,sati i ostalo. A kod logiranja s kompjutera/laptopa preko browsera možeš chat iskljucit i nitko te nece vidjeti online,a mozes i ljude posebno dodavat(tko da te vidi tko ne)

Mislim da je to sad nešto novo :( Kad koristim aplikaciju na mobu piše kad sam zadnji put bila i to, al npr. kad se otvara u browseru Opera mini ili Chrome (za mob) ima opcija za turn off/on chat. To je meni uvijek off ali svejedno čim povirim na fb odmah me lista kao "online" :( Tako je zadnjih par dana koliko primjetih... Sa komp ista stvar, chat uključen ili isključen isto je! 

13 godina
neaktivan
jayella kaže...

Mislim da je to sad nešto novo :( Kad koristim aplikaciju na mobu piše kad sam zadnji put bila i to, al npr. kad se otvara u browseru Opera mini ili Chrome (za mob) ima opcija za turn off/on chat. To je meni uvijek off ali svejedno čim povirim na fb odmah me lista kao "online" :( Tako je zadnjih par dana koliko primjetih... Sa komp ista stvar, chat uključen ili isključen isto je! 

To je normalno na mobitelu, ali sa komp. preko nekog browsera trebala bi moc normalno iskljucit chat.Znaci onako kako sam gore zaljepio sliku.
Nez.jedino da izgasis sve sesije i login informacije ako ih imas te ocistis cache u browser(dole ce te bit slike kako se to radi, ali sumnjam da to ima nekakve veze)
Probaj jel isto kod sva 3 browsera Firefox(ako ga imas),Chrome,IE. Ako je i dalje sve isto onda je neka greška do njih s tvojim fb računom tako da se više nista ne može napravit.
Mozes to provjerit na jos par nacina znaci ako se kod nekoga drugoga logiraš( s drugog pc-a,lokacije) i opet isto onda je definitivno do tebe... a i prvi puta cujem da se to nekome događa kada se logira s kompjutera. Uvjeren sam da je stvar do tebe (do tvoga FB accounta)

FB FB
chrome chrome
13 godina
Facebook

ugl isti problem ko ovi gore, imam drugi broj koji je povezan s fb. a taj br se vise ne koristi. sta sad

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja sam poslala dokument da potvrdim svoj racun odgovorili su ok sad mozes na svoj profil ja se idem prijavit trazim kod ali nista .cak promijenila broj opet nista i nakon toga im saljem majlove ko luda vec 10 dana a dobivam ovaj odgovor ::

Thanks for your email. We're improving how we receive feedback to best help resolve your issue quickly. The links below will take you to more detailed  information to help you solve or report a problem.

Common issues

• Warnings & disabled accounts: https://www.facebook.com/help/warnings
Get information about warnings, feature blocks, disabled personal accounts, and disabled business Pages.

• Security: https://www.facebook.com/help/security
Address a hacked or compromised account, report abuse, and learn how to keep your account secure.

• Trouble accessing your account: https://www.facebook.com/help/login_and_password
Get help logging in, signing up, and resetting your password.

All other issues & information

If your issue isn’t listed here or you need to find a more specific contact channel, please search the Help Center: https://www.facebook.com/help

Please note that this is an automated email, and replies to this email will not be read.

Thanks,
The Facebook Team

i ja ispunim svaki taj obrazac odem na sve linkove posaljem sve i tako cekam vec 10 dana iskreno njihovom se odgovoru ni rjesenje ne nadam :)

13 godina

ma glupi su ljudi... traljav je fejs..samo jbg. svi smo ovisni o njemu..dobro pa mi je to rezervni profil pa nije toliko bitno.al opet... .D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice