Od kud da ljudi s ovog foruma znaju, kaj se tebi dešava???
Facebook Problemi, pomagajte
- poruka: 53
- |
- čitano: 34.414
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Imao sam instaliranu extenziju za stari chat, i sve je ok radilo do kad nije dosla mogucnost video poziva, verovatno su nesto menjali u samom kodu tako da ova extenzija ne radi http://userscripts.org/scripts/show/107159
ima li neka alternativa za ovaj novi chat?
imam problem brat ima 2 ili 3 fejsa zaboravio je lozinku i email a nije na vrijeme potvrdio registraciju jeli može neko reci kako uci u fejs molim vas
imam problem brat ima 2 ili 3 fejsa zaboravio je lozinku i email a nije na vrijeme potvrdio registraciju jeli može neko reci kako uci u fejs molim vas
pffffrf..kaži bratu da si nađe neku drugu zanimaciju osim multi accountova za fb...
Zdravo svima !!!
Poprilicno sam puko sa zivcima u prethodnih nekoliko sati ....
Naime, sa drugarom sam zajedno radio onu bezbednosnu proveru na facebooku kada zelite da prijavite da vam na vasem telefonu stize kod - pomocu kojeg se logujete na facebook. On nije znao da to uradi, pa sam ja sa svog racunara njemu podesio i onda nastaje problem ....
Ja ulazim normalno na njegov nalog, a njemu stalno traze da promeni sifru ili da unese kod. Ja bih vas zamolio da mi pomognete jer mi je pomoc neophodna.Kako da resim ovaj problem, kako da mu vratim facebook u normalu i po mogucnosti kako da namestim tu prokletu dozvolu o prijavljivanju ???
savjet svima: izbrisite facebook iz bookmarka
Kad postam preko mob-a na svoj zid stavlja mi da je poruka vidljiva samo meni (only me).
Do prije dva dana mi je bilo automatski podeseno da mi prijatelji mogu vidjeti postove postavljene mobitelom.
Gdje si mogu podesiti tu opciju? Na dva programa u mobitelu nije moguce podesiti nista u vezi tog problema.
Zaboravio sam sifru od facebooka ako neko moze pomoc plizzzzzzzzz hitno je
može li mi netko pomoći u vezi ovoga? zoom mi je na 100%
idi u kao oni kljucic u vrhu chroma i zoomiraj dok ti nebude bolje
kao što rekoh zoom mi je na 100%...a i nema veze sa zoomom
može li mi netko pomoći u vezi ovoga? zoom mi je na 100%
ctrl+shift+delete -> Empty the cache
Ovaj mrtvi FB mi neda da uploadam video, već sam probao 15 puta i ništa, uploada, čekam čekam da potvrdi il šta već....i ništa. Prije je taj upload normalno radio, a čim je ovaj timeline došao, ništa. Piše lijepo da se može uppat video do 1 GB i ispod 20 min, e takav video uppam i ništa...
Može pomoć kada se logiram na face stalno mi dolazi verify your age da ispunim neki kvocjent inteligencije kako da to maknem hitno mi je?
Može pomoć kada se logiram na face stalno mi dolazi verify your age da ispunim neki kvocjent inteligencije kako da to maknem hitno mi je?
instaliraj AdBlock
chrome: https://chrome.google.com/webstore/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom?hl=en-US&utm_source=chrome-ntp
firefox: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/
POzz
Jel mogu kako promjenit ime na FAcebooku,iako sam iskoristo nesto.
Uglavnim ne mogu vise mjenjat ime,jel se moze kako drukcije?!
POzz
Ime možeš promjenit određen broj puta (oko 5 ili 6 ak se ne varam) nakon toga jedino možeš izabrat jedno od zadnjih 5 već unesenih imena(sa scroll down izbornika). Jedino kaj možeš je dodat kakti neakav nadimak koji ti se pojavi u zagradi do imena... ništa drugo.
POzz
Ime možeš promjenit određen broj puta (oko 5 ili 6 ak se ne varam) nakon toga jedino možeš izabrat jedno od zadnjih 5 već unesenih imena(sa scroll down izbornika). Jedino kaj možeš je dodat kakti neakav nadimak koji ti se pojavi u zagradi do imena... ništa drugo.
A to znam,a ja bi jedno drugo ime.
Tj.nadimak(koji mi je cura dala)
HAHAHA
pozdrav svima!!!!
imal neko da mu nema chata sa lijeve strane????
to mi se dogodilo prije par dana mislio sam da je do web Browsera pa sam mjenjao al isto trenutno koristim google chrom??'??
molio bih ako neko zna u cemu je problem i kako da ga popravim
Danas sam se pokusao prijaviti na Facebook i dosla mi je poruka
˝Please complete a security check . ˝Traze me da upisem neki kod kojis sam po njima trebao dobiti na mobitel ( a nisam ), i sada se ne mogu logirati.
ako netko zna molim da napise.
Ekipa imam i ja jedan problem! Slučajno sam stisla pod rubriku "Likes" opciju - "sakrij odjeljak" .. I sad ne samo da drugi ne mogu vidjeti što sam lajkala, već ni sama to ne mogu vidjeti. Ima li itko pojma kako to ponovno aktivirati kao vidljivo? Puno biste pomogli! Hvala. :)
Pozdrav svima, znaci hocu kod frenda na timelinu objavit jednu pjesmu i vidim ja drugi mogu kod njega, idem probat kod drugih frendova i uvijek javlja jednu te istu poruku, bez obzira kod koga pokusao postat.
rijesio