Facebook problem

poruka: 20
|
čitano: 8.740
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Facebook problem

Imam jedan problem.Koristim facebook i zanimam me jedna stvar.

Kada u search netko napiše moje ime pojavi se u listi i svatko može gledati moj profil...............

Ja to nebi. Vidio sam da je na neke profile (imena) nemoguče klikuti nego trebaš ga pozvati za prijatelja a on te mora primiti.Tek onda imaš uvid u njegov profil.

Kako da to napravim?

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Facebook problem

privacy->profile

pise nesto u stilu:

You can control who can see your profile — your friends can always see your profile, and you can allow all your networks or some of your networks to see your profile.

Samo stavis Only my friend ili sta te vec veseli...i to je to.

17 godina
moderator

A može se i na Privacy -> Search podesiti da te ljudi ne mogu vidjeti ni među rezulatima pretrage kad ti upisuju ime... Pa nek netko kaže da na Facebooku nema privatnosti... Osmijeh

drpetric
17 godina
neaktivan
LINUX47 kaže...

Kada u search netko napiše moje ime pojavi se u listi i svatko može gledati moj profil...............

Ja to nebi. Vidio sam da je na neke profile (imena) nemoguče klikuti nego trebaš ga pozvati za prijatelja a on te mora primiti.Tek onda imaš uvid u njegov profil.

Pogledao sam kod mene i u defaultu mi je odmah bilo da mi profil mogu pogledati prijatelji (all friends)...druga opcija je da ti mogu profil gledati i prijateljevi prijatelji
17 godina
neaktivan

Moj odg: Prbaci se na myspace...

http://bux.to/?r=budi5875
http://bux.to/?r=budi5875
17 godina
neaktivan
The_Chosen_One kaže...

Moj odg: Prbaci se na myspace...

slazem se, i meni se myspace (i uz svoje nedostatke-puno vise spama) pokazao boljim
17 godina
neaktivan
Facebook problem

Mozes napustiti network i to je to!

Double posters deserve to die!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Facebook problem

Meni se ponekad zna dogoditi da u search upišem nekog i ne nađe ništa, a ponekad nađe tu osobu... Zašto? I ne mogu stavit sliku od 1.5 MB na profil (jes da je velika al piše da može slika do 4 MB).

Svi podaci su točni osim imena i prezimena...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook problem

Imam i ja jedno pitanje u vezi problema sa facebookom.Kad god uđem na profil ili želim prokomentirat nesto ili prihvatit neki rikvest jednostavno me izbaci da se moram ponovo logirati ili mi piše da nisam logirana a jesam.se desilo to kome i kako da se riješim toga da mi ponovo radi kako treba??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Facebook problem
Sorry, something went wrong.

We're working on getting this fixed as soon as we can.

Ovo mi piše svaki put kad se probam logirati već pet dana.Može li mi neko pomoći.Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Facebook problem
Probaj drugi browser, izbrisi cookie. Ako ne ide, probaj s drugog kompa :/
14 godina
neaktivan
ranek kaže...
Sorry, something went wrong.

We're working on getting this fixed as soon as we can.

Ovo mi piše svaki put kad se probam logirati već pet dana.Može li mi neko pomoći.Hvala

To je i meni bilo. Njihova greška... Čekaj jos popraviti ce oni to... ;)

13 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Probaj drugi browser, izbrisi cookie. Ako ne ide, probaj s drugog kompa :/

Ali ostali moji ukućani se prijave bez problema,to me malo buni?

15 godina
neaktivan
Pa spijuniraju ti profil ovi iz Fejsa.
13 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Pa spijuniraju ti profil ovi iz Fejsa.

Zbog čega nisam tinejdzer ne zanimam se besposlicama već održavam vezu sa puno prijatelja širom svijeta.Ako je to za špijuniranje ok.

14 godina
neaktivan
Facebook problem

Jel se nekom oco dogodilo kada pošalje poruku u inbox:

mailer-daemon@mx.facebook.com
Mail Delivery Failure
This message was created automatically by Facebook.

Based on the preferences of the person you're trying to contact, this message could not be delivered. 

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
LINUX47 kaže...

Kako da to napravim?

Hvala

Nemoj me klat :D

15 godina
neaktivan
@ranek zasto si naivan, zezam se :D
14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

Jel se nekom oco dogodilo kada pošalje poruku u inbox:

mailer-daemon@mx.facebook.com
Mail Delivery Failure
This message was created automatically by Facebook.

Based on the preferences of the person you're trying to contact, this message could not be delivered. 

Riješenje za ovaj slučaj:
Ako nekome šaljete poruku i ovo vam se dogodi, onda kažete toj osobi da vam on/a pošalje prvu poruku, pa će ti moći i vi dalje toj osobi moći.{#} 

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
9 godina
neaktivan
Facebook problem
Pozdrav!

Molim vas novi sam ovdje i neznam kome da se obratim za pomoć i ako netko zna rješenje mog problema sa Facebook stranicom.

Naime uz osobni profil imam već par godina i napravljenu Facebook stranicu tvrtke.Inače kada sam na svom osobnom profilu i kliknem na gornjoj plavoj crti skroz desno mali trokutić otvori mi se "Vaše stranice" i tu kliknem Fb stranicu koju uređujem.Tada bi mi se trebalo prebaciti uporaba stranica sa osobnog profila na profil Fb stranice(u ovom slučaju tvrtke) te bih upravljao korisničkim imenom tvrtke;imao pristup vremenskoj crti tvrtke,porukama...
Sada mi se događa da pregledavam i koristim stranicu samo putem osobnog profila te nemam uvid u vremensku crtu,pristigle obavijesti,poruke i sl. tj.kao da koristim stranicu kao osoba kojoj se ta stranica sviđa sa mogučnošću djelomičnog uređivanja i pregleda stranice.Znači ne mogu u potpunosti "odvojiti" osobni profil od profila tvrtke.
Što i kako da rješim taj problem?I prije mi je postojala mogučnost kako da pregledavam Fb stranicu jer mi je znalo postavit pitanje kako želim da pregledavam stranicu:za osobnog profila ili sa profila tvtke;a sada to mi se više ne pojavljuje.
Molim vas pomoć!
LP

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice