Facebook problem

poruka: 53
|
čitano: 16.268
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Facebook problem
ukratko,,na facebooku radim sve ok ali kad hocu chatati onda mi se pojavi onaj mali trokutic
koji kaze da se nemogu spojiti na facebook chat ,,,u cemu je fora ne kuzim,,mozda netko zna..
to mi je vec 5 dana tako
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Facebook problem
Enthusiastxx kaže...
ukratko,,na facebooku radim sve ok ali kad hocu chatati onda mi se pojavi onaj mali trokutic
koji kaze da se nemogu spojiti na facebook chat ,,,u cemu je fora ne kuzim,,mozda netko zna..
to mi je vec 5 dana tako

Jesi pokusao preko drugog browsera?

15 godina

da ne otvaram novu temu, dali znate mozda ovo:

Jako, jako cudna situacija... naime isao sam prekjucer ujutro uploadati slikicu na fejsbuk i od onda sve zastekalo...otvara mi se chat star 3 dana (sada vec 5) , kada dobijem poruke nece ju prikazati, profilnu sliku nemogu podesiti i nemogu vidjeti lajkove.... Medutim, sve to radi na mobitelu, ali nije isto surfati fejsom na PCU ili stalno na mobu gdje nemam niti chata (istina, koristim nimbuzz, ali nije to to! )

IDEJE?!

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
14 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Jako, jako cudna situacija... naime isao sam prekjucer ujutro uploadati slikicu na fejsbuk i od onda sve zastekalo...otvara mi se chat star 3 dana (sada vec 5) , kada dobijem poruke nece ju prikazati, profilnu sliku nemogu podesiti i nemogu vidjeti lajkove.... Medutim, sve to radi na mobitelu, ali nije isto surfati fejsom na PCU ili stalno na mobu gdje nemam niti chata (istina, koristim nimbuzz, ali nije to to! )

IDEJE?!

Jesi probo ocistit cache?

15 godina

jesam

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
Facebook problem

da se i ja ubacim u ovu temu...naime danas dok sam bio kod frenda stigla mi je obavjest da mogu "nadogradit" il sta vec , svoj inbox...i ja ostavim tak i odem na wc i vratim se , kad vidim da mi je frend sve to vec sredio , ja puko skroz jerm i se nikako nesvida imat inbox i chat sve u jednom...jer ak se dopp s frendicom prek inbox-a a kasnije prek chat-a , sve se to sprema u razgovor u inbox-u...sad me zanima moze li se kak vratit na stari nacin i chat i inbox da budu svaki zasebno??? jer mi ovo ovec polako jede zivce {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
nikako, tako će svi imat uskoro...
TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
Facebook problem

a u krc , zgadilo mi se to...recimo da mi buduca upadne u fejs , ja joj dam sifru , a ono sve vidi sta sam s kim razgovaro i prek chata i inbox-a sve u jednom...stvarno su to usrali...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
pa nedaj joj šifru ili briši sve...jbt koji ti problem imaš...pazi da ti FBI, CIA, KGB ili UDBA ne sazna šifru...ko zna kaj će otkrit...
TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
x360gamer kaže...

IDEJE?!

^^^^^

l l l l l  l

Moj problem?! {#}

15 godina
moderator
da znam napisao bi...probaj neki drugi browser
15 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
x360gamer kaže...

IDEJE?!

^^^^^

l l l l l  l

Moj problem?! {#}

Pokusaj s drugim browserom.

15 godina

nista ne pomaze drugi Int. preglednik .... takoder sam probao deaktivirati pa aktivirati racun 3x ali nista :P

15 godina
neaktivan
Facebook problem

Ne znam sto bi moglo biti, nesto do facebook-a.

mozes za svaki slucaj skenirati mbam-om da nije kakav virus.

0 0 hvala 0
15 godina

slozeno :)

15 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

slozeno :)

Rijesio si? sto je bilo na kraju?

15 godina

sve se samo slozilo...nakon 2 dana , neka greska valjda do njih

14 godina
protjeran
Facebook problem

hitno!!!jutros mi je facebook račun blokiran jer oni tvrde da to nisam ja.nakon 3 godine na facebooku oni meni to napraviše!!!poslali su mi email da ne mogu više ikad aktivirati svoj račun.Koji kur..?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 14:33 (pristojan).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pristojan kaže...

hitno!!!jutros mi je facebook račun blokiran jer oni tvrde da to nisam ja.nakon 3 godine na facebooku oni meni to napraviše!!!poslali su mi email da ne mogu više ikad aktivirati svoj račun.Koji kur..?

I sta bi mi sad trebali?

ako su ga blokirali pozdravi se s njim, i napravi novi account ako ti treba.. {#}

15 godina
pristojan kaže...

najvjerojatnije je da te vise osoba prijavilo il samo jedna , nekad je dovoljna i najmanja sitnica za to da ti blokiraju korisniicki racun

14 godina
protjeran
Nocio kaže...
pristojan kaže...

najvjerojatnije je da te vise osoba prijavilo il samo jedna , nekad je dovoljna i najmanja sitnica za to da ti blokiraju korisniicki racun

ništa od toga.opet sam napravio novi račun,i nakon 1 h me opet blokalo.Užas!!!

15 godina
neaktivan
Facebook problem

pomagajte...imam problem sa chat na facebook...kad chetam sa prijateljima neprestano idem online offline...mijenjao sam sve i jedan pretrazivac...nije do konekcije...ne znam sta da radim

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Facebook problem

hebo vas fejs, bez uvrede ;D svima je tako, nemoj se brinut za to. tak i ja dok nisam fejs deaktiviro sam bjezo drugima s mreze i oni meni. do fejsa je , ne do tebe :)

15 godina
neaktivan
troyan_horse_exe kaže...

pomagajte...imam problem sa chat na facebook...kad chetam sa prijateljima neprestano idem online offline...mijenjao sam sve i jedan pretrazivac...nije do konekcije...ne znam sta da radim

Do facebooka je nije do tebe,

koristi neki messenger za dopisivanje ako te taj chat smeta.. {#}

Nisam ginekolog al mogu pogledati...
15 godina
neaktivan
Facebook problem

sve je to ok..ali kad na ovom profilu imam hrpu prijatelja {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Facebook problem

Poz evo posto su mi stavili lock na temu koju sam otvorio pitat cu ovdje! Uspio sam resetirat lozinku i dobio sa mejl u kojem pise :

Hi,

You have reported that your Facebook account was compromised. In order for us to investigate this further, please reply to this email with the following information:

1. Verify that you are the owner of the compromised account referenced in your Facebook support inquiry.
2. Confirm that you own the email address from which you are currently writing.
3. Provide a brief description of the issue you are experiencing.

If you did not upload a copy of your government-issued photo ID when you submitted this request, please attach a copy of your identification to your email response.

Please note that we will require this information before we can assist you further. In the meantime, do not create another account using this or any other email address. Doing so may increase the time needed to resolve the issue.

Thanks,

The Facebook Team

Eto sad me zanima sta moram odgovorit jer ja nemam pojma!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mario349 kaže...

Poz evo posto su mi stavili lock na temu koju sam otvorio pitat cu ovdje! Uspio sam resetirat lozinku i dobio sa mejl u kojem pise :

Hi,

You have reported that your Facebook account was compromised. In order for us to investigate this further, please reply to this email with the following information:

1. Verify that you are the owner of the compromised account referenced in your Facebook support inquiry.
2. Confirm that you own the email address from which you are currently writing.
3. Provide a brief description of the issue you are experiencing.

If you did not upload a copy of your government-issued photo ID when you submitted this request, please attach a copy of your identification to your email response.

Please note that we will require this information before we can assist you further. In the meantime, do not create another account using this or any other email address. Doing so may increase the time needed to resolve the issue.

Thanks,

The Facebook Team

Eto sad me zanima sta moram odgovorit jer ja nemam pojma!

Jel moze nako pomoc??

15 godina
moderator
mario349 kaže...

1. provjeri jel to tvoj račun (pretpostavljam da je)

2. potvrdi da je to tvoja adresa sa koje im šalješ mail

3. kratki opis tvog problema

skeniranu osobnu priložit uz e-mail

slab engleski u školi, ha?

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
mario349 kaže...

1. provjeri jel to tvoj račun (pretpostavljam da je)

2. potvrdi da je to tvoja adresa sa koje im šalješ mail

3. kratki opis tvog problema

skeniranu osobnu priložit uz e-mail

slab engleski u školi, ha?

Hehe, malo slab :)

Da, racun je moj! Kako da potvrdim adresu? to nisam razumio! Da im posaljem lozinku ili sta?

15 godina
moderator
mario349 kaže...

Hehe, malo slab :)

Da, racun je moj! Kako da potvrdim adresu? to nisam razumio! Da im posaljem lozinku ili sta?

ne, samo reci da je tvoja, nikom ne daj nikad nikakvu lozinku

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice