kako onemoguciti svojim "frendovima" na facebooku da mogu vidjeti moj info i wall???????
Facebook privacy
- poruka: 13
- |
- čitano: 15.189
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo kad si vec otvorio temu mene zanima kako onemoguciti da mi netko uopce moze vidjeti profil?
Pa imate opciju block, ako ne odite pod settings>privacy settings... Tamo mozete namjestiti tko vam sto moze vidjeti na Facebooku, te mozete pogledati kako ta osoba vidi vas profil.
ma znam to, ali ja ocu da kad netko od mojih frenda klikne na moj profil da mu nista ne dodje. sta ja znam mozda poruka restricted ili nesto,
i tako za sve frende, ima ih preko 90 pa mi se neda za svakog posebno
ma znam to, ali ja ocu da kad netko od mojih frenda klikne na moj profil da mu nista ne dodje. sta ja znam mozda poruka restricted ili nesto,
i tako za sve frende, ima ih preko 90 pa mi se neda za svakog posebno
Pa sta ce ti onda Facebook?? Ako neces da ti nitko ne gleda profil nemoj ni ici na Facebook niti ih nemoj addirati... :S
ma znam, ali kad je vec otvorena tema, a mene je bas zanimalo da li je to moguce
kako onemoguciti svojim "frendovima" na facebooku da mogu vidjeti moj info i wall???????
izbriši acc
nemožeš onemogućiti prijateljima da ti vide wall, al možeš ti izbrisati svoje novosti sa wall-a pa nitko neće nikaj vidjeti ....a ako ti se neda brisati, možeš ići gore u postavke - postavke privatnosti - novosti i zid - sve odznači - spremi ....i wall će ti tako bit prazan i nitko neće znati šta si radio
mene jos interesira kako zabraniti da mi neko moze slati poruke na facebooku [inbox]
razlog; previse hebenog spama kao sto .... 400 dana nesrece ako ne napravis ono ovo, sutra ces umrjeti ako ne posaljes ovo na 69999 e-mail adresa i tako dalje,,,
Ako nekoga blokiraš, je li taj u mogučnosti vidjeti te na listi prijatelja zajedničkog prijatelja?
Ako me kužite. Znači ja sam osoba A i blokirao sam osobu C, pa da li me osoba C može vidjeti u listi prijatelja osobe B koja nam je zajednički prijatelj?
Nemože :)
"postavke - postavke privatnosti - novosti i zid - sve odznači - spremi " ne mogu naci Novosti i zid! :/
Korisnički račun -> postavke privatnosti -> prilagodi postavke.
Tu sad potraži opciju koju želiš maknuti od neke osobe, tako da odabereš gumb pokraj opcije , odabereš prilagođeno, i onda upiši osobu. Skrivanje zida od svih, mislim da nije više moguće. Post je napisan prije više od godinu dana, a od onda se više puta nadograđivao facebook.