Facebook privacy

poruka: 13
|
čitano: 15.190
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
facebook privacy

kako onemoguciti svojim "frendovima" na facebooku da mogu vidjeti moj info i wall???????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook privacy

evo kad si vec otvorio temu mene zanima kako onemoguciti da mi netko uopce moze vidjeti profil?

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Facebook privacy

Pa imate opciju block, ako ne odite pod settings>privacy settings... Tamo mozete namjestiti tko vam sto moze vidjeti na Facebooku, te mozete pogledati kako ta osoba vidi vas profil.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan
Facebook privacy

ma znam to, ali ja ocu da kad netko od mojih frenda klikne na moj profil da mu nista ne dodje. sta ja znam mozda poruka restricted ili nesto,

i tako za sve frende, ima ih preko 90 pa mi se neda za svakog posebno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Maxy kaže...

ma znam to, ali ja ocu da kad netko od mojih frenda klikne na moj profil da mu nista ne dodje. sta ja znam mozda poruka restricted ili nesto,

i tako za sve frende, ima ih preko 90 pa mi se neda za svakog posebno

Pa sta ce ti onda Facebook?? Ako neces da ti nitko ne gleda profil nemoj ni ici na Facebook niti ih nemoj addirati... :S

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan
Facebook privacy

ma znam, ali kad je vec otvorena tema, a mene je bas zanimalo da li je to moguce

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 0:10 (Maxy).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: facebook privacy
Whistler kaže...

kako onemoguciti svojim "frendovima" na facebooku da mogu vidjeti moj info i wall???????

izbriši acc

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina

nemožeš onemogućiti prijateljima da ti vide wall, al možeš ti izbrisati svoje novosti sa wall-a pa nitko neće nikaj vidjeti Namigiva....a ako ti se neda brisati, možeš ići gore u postavke - postavke privatnosti - novosti i zid - sve odznači - spremi ....i wall će ti tako bit prazan i nitko neće znati šta si radio Izlanuo se

http://www.croelite.com
16 godina
neaktivan
Facebook privacy

mene jos interesira kako zabraniti da mi neko moze slati poruke na facebooku [inbox]

razlog; previse hebenog spama kao sto .... 400 dana nesrece ako ne napravis ono ovo, sutra ces umrjeti ako ne posaljes ovo na 69999 e-mail adresa i tako dalje,,,

0 0 hvala 0
17 godina
Facebook privacy

Ako nekoga blokiraš, je li taj u mogučnosti vidjeti te na listi prijatelja zajedničkog prijatelja?

Ako me kužite. Znači ja sam osoba A i blokirao sam osobu C, pa da li me osoba C može vidjeti u listi prijatelja osobe B koja nam je zajednički prijatelj?

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nemože :)

14 godina
neaktivan

"postavke - postavke privatnosti - novosti i zid - sve odznači - spremi "  ne mogu naci Novosti i zid! :/

16 godina

Korisnički račun -> postavke privatnosti -> prilagodi postavke.
Tu sad potraži opciju koju želiš maknuti od neke osobe, tako da odabereš gumb pokraj opcije , odabereš prilagođeno, i onda upiši osobu. Skrivanje zida od svih, mislim da nije više moguće. Post je napisan prije više od godinu dana, a od onda se više puta nadograđivao facebook.

This post is best viewed with FireFox | http://www.bug.hr/forum/topic/44412.aspx
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice