Ovako imam objava ko u priči i ne treba mi to jel postoji način da ja to sve obrišem odjednom ili treba jedan po jedan što će mi trebat 5 dana.. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako imam objava ko u priči i ne treba mi to jel postoji način da ja to sve obrišem odjednom ili treba jedan po jedanšto će mi trebat 5 dana.. 
Mislim da ces morati brisati jednu po jednu..
Pozdrav...
Može li se na facebooku nekako podesiti da moje objave na tuđem zidu ( linkovi i slično ) vidimo samo ja i osoba na čiji zid stavljam link? Postoji li takva postavka?
Pozdrav...
Može li se na facebooku nekako podesiti da moje objave na tuđem zidu ( linkovi i slično ) vidimo samo ja i osoba na čiji zid stavljam link? Postoji li takva postavka?
Nope. Makar, objave (poveznice i sl.) možeš slati i putem privatne poruke u inbox. Na isto ti dođe ;)
Aha, hm....
A mogu li ja nekako sakriti da pojedine tuđe objave na mom zidu ne vide svi moji prijatelji nego samo ja?
Aha, hm....
A mogu li ja nekako sakriti da pojedine tuđe objave na mom zidu ne vide svi moji prijatelji nego samo ja?
Nažalost ne, 90% sam siguran da takve postavke nema. Možeš jedino, nakon što vidiš objavu, istu maknuti.
da ali onda će to napraviti za sve objave prijatelja na svom zidu, on bi samo neke? ne?
Pa postoji opcija Sakrij od...
Time postižeš da samo određeni vide objave...
to je opet uopčeno....
vrijedi za sve objave ali ne i za neke, to bi svaka objava trebala zasebno imati tu opciju onda bi to bilo to što ti misliš