Imam stranicu ali se nemogu zvati prijatelji jel to došlo sa novom verzijom?? ili nešta moram napravit da se uključi ta opcija??
molim vas pomozite...
5 | I ja imam isti problem! |
---|
Imam stranicu ali se nemogu zvati prijatelji jel to došlo sa novom verzijom?? ili nešta moram napravit da se uključi ta opcija??
molim vas pomozite...
5 | I ja imam isti problem! |
---|
pa zar nitko nezna???
Ne.
Valjda se vise ne moze zvati prijatelje..
Ne može se, možda postoji skripta za to.. al' možeš podijeliti (Share) stranicu da ti bude na profilu, pa ti to frendovi vide..
E ovako, moze li mi netko pomoci? Naime na fb imam dosta stranica koje sam ja napravila i koje vodim. Medjutim kad sam jucer napravila jos jednu,ona ne izgleda isto kao prethodne. Nema info sa lijeve strane,i izgleda kao neciji profil. Problem je u tome da mi stizu notifikacije kao da imam profil i ne mogu normalno upravljati stranicom. Zna li netko kako da to sredim?
Pozz
E ovako, moze li mi netko pomoci? Naime na fb imam dosta stranica koje sam ja napravila i koje vodim. Medjutim kad sam jucer napravila jos jednu,ona ne izgleda isto kao prethodne. Nema info sa lijeve strane,i izgleda kao neciji profil. Problem je u tome da mi stizu notifikacije kao da imam profil i ne mogu normalno upravljati stranicom. Zna li netko kako da to sredim?
Pozz
U opcijama imas da ti dolaze notifikacije ili ne, tamo pod vase postavke.
ok,hvala ti
i to je to, ne mogu nikako vratiti stari izgled stranice?
ok,hvala ti
i to je to, ne mogu nikako vratiti stari izgled stranice?
Kako mislis ne izgleda kao prethodne?
mozes staviti sliku?
pa znas kako su nekad izgledale stranice, imale su opis sa lijeve strane u kvadraticu, imale su zid,info i fotografije gore a ne sa lijeve strane kao sada..
i nije se moglo upravljati njima kao da su profili..Ja sam napravila profil za javnu osobu, i kad pišem nešto drugima, svi misle da je to profil od te osobe..
E ljudi, please help. Vodim grupu na fb-u i kad hoću da pošaljem poruku svim članovima ( to je ona prva opcija "obavijesti sve članove") piše mi crvenim slovima samo onaj koji šalje može vidjeti poruku,tako nešto.. I nitko je ne primi,samo ja.. gdje da promjenim te postavke,tako da svi članovi prime moju poruku?