Facebook auto like zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 5.231
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Facebook auto like

Pozz. zna li netko da li postoji neki progrma ili nešto što radi tako npr: da imaš jako puno lajkova na svojoj profilnoj tj, imaš 5 lajkova i s tim programom ili s kime već lajkove povećate na 100. To nije piratizacija jer sam to vec cuo dosta puta pa me zanima????

{#}

karlo hlišć

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Facebook auto like
Nemoguće, zato što tebi treba bot koji će imati određen broj email adresa i radit acc za svaki email odnosno like.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
monkeyman036 kaže...

Pozz. zna li netko da li postoji neki progrma ili nešto što radi tako npr: da imaš jako puno lajkova na svojoj profilnoj tj, imaš 5 lajkova i s tim programom ili s kime već lajkove povećate na 100. To nije piratizacija jer sam to vec cuo dosta puta pa me zanima????

{#}

Neznam nebih reko!

Ako nemas dovoljno lajkova,staces neca da lajkuju

Neznam se potpisat..xDD
15 godina
monkeyman036 kaže...

{#}

Idi sa svojom slikom po selu i pitaj ljude dal im se sviđa.Definitivno dobivaš više lajkova na facebooku. 

Jedino ako ti je selo malo onda imaš malo manje od 100 lajkova... 

Zagorje u srcu
14 godina
neaktivan
crni pauk kaže...
monkeyman036 kaže...

{#}

Idi sa svojom slikom po selu i pitaj ljude dal im se sviđa.Definitivno dobivaš više lajkova na facebooku. 

Jedino ako ti je selo malo onda imaš malo manje od 100 lajkova... 

HAHAHAHAHHA....Baš tako.

Neznam se potpisat..xDD
17 godina
neaktivan
monkeyman036 kaže...

{#}

Skini se gol,bit će lajkova...

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
14 godina
neaktivan

Ako patiš od lajkova na fejsu onda uzmi neki štrik ( samo čvrsto zaveži ) i slobodno se objesi . 

Što imaš od toga ? To te neće učiniti popularnim , niti ćeš pokupit neku malu s lajkovima . 

16 godina
Facebook auto like

Napiši da brišeš face, svi će lajkai

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice