pozdrav,
ima tko iskustva s facebook aplikacijama?
naime neznam šta treba staviti pod canvas URL a želim staviti ono login with facebook na forumotionov forum
pozdrav,
ima tko iskustva s facebook aplikacijama?
naime neznam šta treba staviti pod canvas URL a želim staviti ono login with facebook na forumotionov forum
Koliko sam shvatio ti hoćeš Login with Facebook dugme na webstranici. Za to ti ne treba nikakav Canvas url. Canvas postavljaš ako hoćeš da se tvoja aplikacija ponaša kao iFrame, i unutar facebook-a ispisuje tvoju stranicu.
Kao prvo postavi "App Domain" i "Site Url" na svoju domenu na kojoj je hostana webstranica. Klikni na "Save Changes".
Sad evo ti dole primjer kako da ubaciš Login With Facebook dugme na svoju stranicu. Moraš loadovat Facebook SDK, i pomoću XFBML-a postaviti dugme na stranicu. Ovo ti je samo najosnovni primjer.
<html>
<head>
<title>My Facebook Login Page</title>
</head>
<body>
<div id="fb-root"></div>
<script>
window.fbAsyncInit = function() {
FB.init({
appId : 'YOUR_APP_ID',
status : true,
cookie : true,
xfbml : true,
oauth : true,
});
};
(function(d){
var js, id = 'facebook-jssdk'; if (d.getElementById(id)) {return;}
js = d.createElement('script'); js.id = id; js.async = true;
js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js";
d.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(js);
}(document));
</script>
<div class="fb-login-button">Login with Facebook</div>
</body>
</html>
Kasnije ti moraš postaviti premissions za aplikaciju, i odabrati koji podatke trebaš povući iz korisnikovog profila.
Evo ti link gdje imaš objašnjeno skoro sve: http://developers.facebook.com/docs/guides/web/#plugins
ne treba taj sdk,xfbml upiše se samo ono app id i secret code i to bi trebalo raditi
sve sam to napravila i imam i dugme ali kad na stranici kliknem Login with facebook kaže dogodila se greška pokušajte ponovo i tako već pet dana,pa sam mislila da treba i taj canvas.
Draga Sunny - sori što ti upadam u temu :)
Budući da nemam iskustva s FB apijem i općenito FBML-om
zanima me ima li netko ideju kako napraviti ovakvu stvar:
http://ryanspoon.com/blog/2011/02/11/lady-gaga-facebook-event/
Znači direktna integracija facebook eventa + facepile
na sajt?
Lp,
K